MARCOWE DZIECIACZKI 2019
- 

WIADOMOŚĆ
- 

7lat temu miałam zapalenie nerek i potem utrzymujący się białkomocz. Ale ostatnio kontrolowałam i w moczu nie było białka a kreatynina idealna. Także może przez zapalenie pęcherza.Reniferra wrote:Ketony mogą się też pojawiać przy wymiotach, niedojadaniu. Nie muszą oznaczać od razu choroby. Białka nie powinno być. Kreatyninę robiłaś ostatnio? Co było nie tak z nerkami?
 Dobrze że jutro wizyta to dopytam. Co do ketonów to może i mniej jem ale wydaje mi się że nie.9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml

1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2
- 

No to rzeczywiście może przez zapalenie pęcherza ten białkomocz. Nie stresuj się póki co. Same ketony bez innych objawów o niczym złym raczej nie świadczą . .
 I gratuluję bety  Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 15:27  Acilya lubi tę wiadomość Acilya lubi tę wiadomość
- 

Cześć dziewczyny, przychodzę z dobrymi wynikami bety:

7 lipca - 4725,03
 9 lipca - 9984,32

Także wszystko wygląda na ok W piątek mam szybką wizytę u gina, także trzymajcie kciuki za usg W piątek mam szybką wizytę u gina, także trzymajcie kciuki za usg Myślicie, że będzie już widać maleństwo? Tydzień temu był tylko pęcherzyk. Myślicie, że będzie już widać maleństwo? Tydzień temu był tylko pęcherzyk. M@linka, Marza89, inspeMama, iNso87, Kleopatra, Izziee, bbeczka91, ksiazka lubią tę wiadomość M@linka, Marza89, inspeMama, iNso87, Kleopatra, Izziee, bbeczka91, ksiazka lubią tę wiadomość
- 

Dla nich 7 tygodni to wczesna ciąża. Naprawdę. W pierwszej, jak trafiłam na ostry dyżur z plamieniem w 14 tyg, tak samo powiedzieli - a pamiętam to, jak dziś: "kolejna wczesna z plamieniem - jakieś zawody, czy co?" 

Oddychaj spokojnie, będzie wszystko dobrze Pola Róża Pola Róża
 09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm

- 

I tu jest właśnie problem internetów - za daleko sięgają Smile, na tę chwilę się nie masz jeszcze czym denerwować. Możesz oficjalnie zacząć, kiedy lekarz powie Ci coś złego. Ten moment jeszcze nie nastąpił Smile, na tę chwilę się nie masz jeszcze czym denerwować. Możesz oficjalnie zacząć, kiedy lekarz powie Ci coś złego. Ten moment jeszcze nie nastąpił Pola Róża Pola Róża

- 

Smile - ja nie traktuję tego, jak marudzenie, tylko normalne obawy każdej poważnej staraczki I właśnie dlatego, jako inna staraczka sprowadzam Cię na ziemię zaznaczając, że jeśli i ja zacznę niepotrzebnie panikować, będę mogła liczyć na Ciebie I właśnie dlatego, jako inna staraczka sprowadzam Cię na ziemię zaznaczając, że jeśli i ja zacznę niepotrzebnie panikować, będę mogła liczyć na Ciebie Pola Róża Pola Róża