MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Reniferra wrote:Ketony mogą się też pojawiać przy wymiotach, niedojadaniu. Nie muszą oznaczać od razu choroby. Białka nie powinno być. Kreatyninę robiłaś ostatnio? Co było nie tak z nerkami?
Dobrze że jutro wizyta to dopytam. Co do ketonów to może i mniej jem ale wydaje mi się że nie.9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
No to rzeczywiście może przez zapalenie pęcherza ten białkomocz. Nie stresuj się póki co. Same ketony bez innych objawów o niczym złym raczej nie świadczą .
I gratuluję betyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 15:27
Acilya lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, przychodzę z dobrymi wynikami bety:
7 lipca - 4725,03
9 lipca - 9984,32
Także wszystko wygląda na ok W piątek mam szybką wizytę u gina, także trzymajcie kciuki za usg Myślicie, że będzie już widać maleństwo? Tydzień temu był tylko pęcherzyk.M@linka, Marza89, inspeMama, iNso87, Kleopatra, Izziee, bbeczka91, ksiazka lubią tę wiadomość
-
Dla nich 7 tygodni to wczesna ciąża. Naprawdę. W pierwszej, jak trafiłam na ostry dyżur z plamieniem w 14 tyg, tak samo powiedzieli - a pamiętam to, jak dziś: "kolejna wczesna z plamieniem - jakieś zawody, czy co?"
Oddychaj spokojnie, będzie wszystko dobrzePola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
I tu jest właśnie problem internetów - za daleko sięgają Smile, na tę chwilę się nie masz jeszcze czym denerwować. Możesz oficjalnie zacząć, kiedy lekarz powie Ci coś złego. Ten moment jeszcze nie nastąpiłPola Róża
-
Smile - ja nie traktuję tego, jak marudzenie, tylko normalne obawy każdej poważnej staraczki I właśnie dlatego, jako inna staraczka sprowadzam Cię na ziemię zaznaczając, że jeśli i ja zacznę niepotrzebnie panikować, będę mogła liczyć na CiebiePola Róża