MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja się nieśmiało witam choć jestem przerażona. To będzie moje 4 dziecko i najmłodsze ma dopiero rok. Mam problemy z prolaktyna i o wszystkie dzieci musiałam się starać a tu proszę, niespodzianka ;]
iNso87, M@linka, ksiazka, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fc3e69a4e4c.jpg
Wszystko jest dobrze, za wcześnie na serduszko i zarodek, ale najważniejsze że rośnie dobrze 4-5 tydz. ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 11:04
iNso87, Izziee, M@linka, Nadzieja2019, ksiazka, patkaaxx90, inspeMama, Reniferra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChasia wrote:Ale jestem już 4d po spodziewanej miesiączce i dalej co jakis czas boli? Mam nadzieje że to te skurcze macicy...
strasznie sie boje tej jutrzejszej bety Oby przyrosła
Chasia, spokojnie takie bóle są normalne, jeśli nie masz innych objawów typu plamienie to możesz być spokojna. Mnie podbrzusze i jajniki właściwie cały czas bolą, czasem bardzo mocno. Wcześniej zmuszona byłam brać nospe teraz staram się to przetrzymywać. -
nick nieaktualny
-
inspeMama wrote:Chasia, spokojnie takie bóle są normalne, jeśli nie masz innych objawów typu plamienie to możesz być spokojna. Mnie podbrzusze i jajniki właściwie cały czas bolą, czasem bardzo mocno. Wcześniej zmuszona byłam brać nospe teraz staram się to przetrzymywać.
I mniej od dzisiaj też już mocniej boli. Termin @ w miniony poniedziałek, a nawet przeciągnąć się nie mogę. NormalkaMarza89 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Hej. Robiłam dziś badanie moczu i mam w moczu ketony i białko. Martwię się bo miałam kiedyś problemy z nerkami, ale może to tylko zapalenie pęcherza teraz. Ketony mnie martwią, nie wiem skąd one9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Marza - śliczne zdjęcie, niech maluszek ładnie rośnie...
Marza89 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:ja właśnie czekam na wyniki bety. 2 dni po terminie @ wynosiła 417,7
kaaarolynaaa lubi tę wiadomość
-
Acilya wrote:Hej. Robiłam dziś badanie moczu i mam w moczu ketony i białko. Martwię się bo miałam kiedyś problemy z nerkami, ale może to tylko zapalenie pęcherza teraz. Ketony mnie martwią, nie wiem skąd one