MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też uważam że warto rozkręcać laktacje zwłaszcza jak nie można przestawić dziecka. U mnie po cc to dużo dało i potem bez problemu karmiłam.
Strasznie mnie brzuch boli. Jak niby w tej ciąży. Takie bóle krzyżowe jak na okres. Wzięłam nospe pierwsza w tej ciąży i mam nadzieję że przejdzie -
Co wizyta w toalecie to całyvczas widoczne delikatne plamienia. Zglosilam lekarzowi na obchodzie, ale bardziej skoncentrowal sie na tym, ze morfologia i mocz w normie.
Moje wspolokatorki juz śpią, od 22ja chyba nie dam rady za szybko.
Marza piekny księżniczkowy pokoikMarza89 lubi tę wiadomość
-
Kleopatra oby szybko minęło! Bez żadnych niespodzianek tylko
Masz jeszcze czas
India lez i odpoczywaj, niech te skurcze nadal będą w normie jak najdłużej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 22:26
-
India, trzymam kciuki. Jesteś już po pierwszej dawce sterydów, może jakoś uda się wstrzymać akcję do drugiej dawki... a jeśli nie, to też wszystko na pewno będzie ok!!!
-
India ja tez mam nadzieje ze to fałszywy alarm, ale dobrze ze jesteś w szpitalu pod opieka. Trzymam kciuki za Ciebie i kruszynkę!
Ja wstałam na odciąganie, niestety dalej sahara. Obie z malutka nie byłyśmy gotowe na poród. Ja nie widzę teraz innej opcja jak laktator, Laurka je trochę za mało i ma mały oddruch ssania jeszcze
Patuniek, tez mam kocyk lullalove i zastanawiam się nad dokupieniem innego koloru bo jest super, ale ostatnio zobaczyłam jeszcze ten
https://www.noskieskimoski.pl/pl/p/Dwustronny-kocyk-bambusowy-MINT-80x100-MEMI/2453
Ten memi tez pięknyLaura
-
nick nieaktualny
-
Napisalam post i anulowalam:/
India, myslalmi jestem z Tobą, trzymam kciuki za dzieciątko, dacie radę kochana! Duzo sił dla Was, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze, lekarze pomogą w razie potrzeby. Sciskam mocno:* ( Polubiłam odejście wod niechcący)Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Izzie, gratuluję Laurki:* dzielna jesteś, pięknie zniosłaś poród. Trzymam kciuki za siarę i pierwsze krople mleka. Sprobuj podejsc na spokojnie, bo ja się nakręciłam nie potrzebnie i teraz w niczym to nie pomaga
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
My z Julkiem juz w domu. Przybrał 10 gram i wyszliśmy pod warunkiem kontroli wagi i dokarmiania mm. Ale powiem Wam, e w szpitalu co dziwne bylo nam łatwiej. On w domu cos nie może mocniej usnąć, gdzie tam spał ponad 3h mocnym snem. Mnie dopada chyba baby blues. Muszę wyluzować, bo do niczego to nie prowadzi. Pięknie przygotowali sypialnię i kącik malego, ale cała reszta domu w rozsypce przez remont:( trafia mnie jak na to patrzę. Wlasciwie kuchnia skończona, więc niedługo powinno się oczyścić.
Kornelia pięknie powitała brata,ja się poryczalam jak się eysciskalysmy. Ona leżała obok niego wpatrzona jak w obrazek. Mowi, że najpiękniejszy dzidziuś na świecie i rozpływa się nad kazdymn jego kwękiem;) druga strona medalu jest taka, że już po dzisiejszym dniu mi powiedziala, że się nią juz tak nie zajmuję i chyba przestałam ją lubić. Zabolało mnie to mocno, biedna moja corcia... A naprawdę staram się każda wolną chwilę jak tylko nie jestem z małym byc z nią lub jednocześnie z nimi.
Teraz pierwsza noc w domu, mały dopiero mocniej usunął i to leżeć na mnie na żabkę.lkc, Marza89, Kleopatra, iNso87, Parsleyek lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
India trzymaj się tam... najważniejsze że jesteś pod dobrą opieką, będzie dobrze, nie ma innej opcji
Lwie super ze już w domu jesteście. Przystawiaj często małego to laktacja napewno szybko ruszy. Córcia potrzebuje trochę czasu żeby oswoić sie z nową sytuacją, że ma malutkiego brata i mama też czas mu poświęca. Jestem pewna że wszystko się ułoży kochana potrzeba tylko trochę czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 03:24
lkc lubi tę wiadomość