MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko dziewczyny co się u nas dzieje ! Worek się otworzył i to na dobre mimo że to luty ;-(
India ciesz się że z maleństwem i z Tobą wszystko w porządkuodpoczywaj kochana i cieszcie się sobą;-*
Edit
Patuniek86 trzymam kciuki żeby skurcze się bardziej nie rozkrecily i żebyś wróciła jeszcze przed porodem do domu;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 09:11
patuniek86 lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
patuniek86 wrote:Wstąpiły w moją osobę skromne nadzieje.
Skurcze się pojawiają, ale w szpitalu machają na nie rękami-nie są regularne itp. Dają tylko no spa i magnez. Może jutro by mnie wypuścili... Skoro i tak z tymi skurczami nic nie zrobią...
W końcu po co mają trzymać mnie w szpitalu? Żeby 3xdziennie robić mi ktg?
Ciekawe, jak bardzo są to płonne nadzieje
Wiem, że wolałabyś być w domu. Jednak to bardzo dobrze, że jesteś pod stałą opieką i robią Ci regularnie ktg. Jeśli coś zaczęłoby się dziać lepiej żebyś była na miejscu niż stresowała się w domu czy jest ok. Do donoszonej jeszcze troszkę Ci brakujeponarzekaj do nas, ale ja czuję się o Ciebie spokojna jak tam jesteś i o Ciebie dbają
patuniek86 lubi tę wiadomość
. -
India gratulacje! Dużo sił dla Was!
Lwie super, że już w domku. Ja też się boję, by synek nie czuł, że jest odrzucony. Planuje też go jakoś angażować. Już teraz sam sobie przynosi chusteczki, krem, pampersa, więc może i przy Małej pomoże.
O a chciałam Wam dziewczyny powiedzieć, że z kp może być na początku ciężko. Pamiętam jak mi się Antoś nie chciał przystawić i razem z nim płakałam w tym szpitalu. A później koleżanka z sali też płakała i tam mi się lepiej zrobiło, że nie tylko ja tak mam. Chciałam napisać tym, które beda pierwszy raz karmić, by się nie załamały gdyby też się tak zdarzyło.Izziee, patuniek86, Reniferra, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:India, gratulacje!!! Jaka Kruszyna
Mam nadzieję, że wszystko o Was dobrze i Mała szybko nadrobi z wagą :-*
Ayleen-oficjalnie nie jesteś nawet na podium...
INDIA gratulacje ! Zdrówka dla Was dziewczyny:-***
PATUNIEK86 widzisz ,miałaś rację, że u nas te 2400 to jakaś magiczna "cyfra"patuniek86 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Makowe Szczęście wrote:Wiem, że wolałabyś być w domu. Jednak to bardzo dobrze, że jesteś pod stałą opieką i robią Ci regularnie ktg. Jeśli coś zaczęłoby się dziać lepiej żebyś była na miejscu niż stresowała się w domu czy jest ok. Do donoszonej jeszcze troszkę Ci brakuje
ponarzekaj do nas, ale ja czuję się o Ciebie spokojna jak tam jesteś i o Ciebie dbają
Makowe, aż mi słów brak:-* Dziękuję :-*
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
India gratulacje! Zdrówka dla Was, odpoczywajcie! ❤️
O Matko jak to się szybko wszystko zaczęło! A do marca jeszcze tyle czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 10:15
-
nick nieaktualny
-
Co wejdę na forum to nowe dzieciątko na świecie:)
India gratulacje! teraz dużo dużo zdrówka i siły dla Was!!!
Butterfly 83 ja też walczę z gilami....masakra! a do porodu co raz bliżej i jeszcze musze laba odwiedzić ok wtorku a w czwartek wizyta...klamka, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,ktore prywatnie robia badania w labie. Jak u Was cenowo WR? Musze zrobic toxo,rozyczke i WR. Wchodze na strone diag. W swoim miescie i kurde oba pierwsze widze,ze cenowo jedno 30zl drugie 40zl a WR nie chce mi znalezc nawet pod inna nazwa. Juz wpisywalam chyba wszystko. I takie durne pytanie moze sie wydac..ale robilam zawsze morfo na nfz to dawalam skierowanie i tyle..mianowicie to ma byc morfologia podstawowa czy pelna? Tak samo mocz ogolny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 10:58
-
iNso87 wrote:Dziewczyny,ktore prywatnie robia badania w labie. Jak u Was cenowo WR? Musze zrobic toxo,rozyczke i WR. Wchodze na strone diag. W swoim miescie i kurde oba pierwsze widze,ze cenowo jedno 30zl drugie 40zl a WR nie chce mi znalezc nawet pod inna nazwa. Juz wpisywalam chyba wszystko. I takie durne pytanie moze sie wydac..ale robilam zawsze morfo na nfz to dawalam skierowanie i tyle..mianowicie to ma byc morfologia podstawowa czy pelna? Tak samo mocz ogolny?
Inso, wprawdzie Medicover, ale...
Mocz ogólny, morfologia pełna.
U mnie kiła to vdrl (serologia kiły), ten skrót widziałam na stronie diagReniferra, iNso87 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm