MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Kurczę, od wczoraj aż się boję wejść na forum, tyle się dzieje
Izzie, gratulacjeWszystkiego dobrego dla Was.
india, gratulujęŁadna waga Poli. Dużo zdrówka dla Was. Ps. Trochę panikuję teraz, bo miałaś termin parę dni po mnie, więc trzeba się mieć na baczności
kehlana, Marza, piękne te kąciki Waszych Dzieciaczków
Lwie Serce, super, że już jesteś w domu.
iNso, widzę że uzupełniłaś listę wizyt. Na 13 nie ma chętnych, więc ja poproszę o dopisanie
Miłego dniaMy za chwilę jedziemy do moich rodziców na obiad.
Marza89, iNso87, Izziee lubią tę wiadomość
-
India, kawał dziewczynki
gratuluję! Ale Wam się corcia spieszyla na świat. Trzymam kciuki, żebyście szybko byly razem:*
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Idia - gratulacje
całkiem spora ta Twoja córeczka jak na 33 tc. Duuużo zdrówka dla maleńkiej
Już podium zajęte - wiec teraz czekamy dziewczyny na nasze terminy- mysle tu w szczególności o Butterfly i Patuniek;-)na 4 miejsce szykuje się Ayleen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 13:07
patuniek86 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Ale mnie wali zgaga
Umieram.
EDIT:
ANET85 oj ja chętnie poczekam. Nie chce zeby moja Zosia już teraz się z nami witała.
Byłam na spacerze. Gardło mnie boli masakrycznie. I się załapałam, jak stara baba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 14:00
Anet85 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Butterfly łączę się w bólu
Inso, mi możesz wpisać wizytę na 20.02
My zaraz zbieramy się na obiad do mojej mamy, a na 16 zabieram Julę na salę zabaw - dzisiaj mają bal karnawałowyna pytanie, kim chce być, Jula oczywiście powiedziała, że księżniczką
no to będzie
bal 16-19, bez rodziców, pod opieką pań z sali zabaw. Ja będę obok sali popijała kawkę
dobrze, że szyby przeszklone na sali zabaw, to będę wszystko widzieć hihi
iNso87, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Anet85 wrote:Idia - gratulacje
całkiem spora ta Twoja córeczka jak na 33 tc. Duuużo zdrówka dla maleńkiej
Już podium zajęte - wiec teraz czekamy dziewczyny na nasze terminy- mysle tu w szczególności o Butterfly i Patuniek;-)na 4 miejsce szykuje się Ayleen
Ja naprawdę się nigdzie nie wpycham!
Przypominam, że u mnie wszystko się uspokoiło i nie zamierzam w najbliższym czasie pisać, że się zaczęłoMarzec-to mój miesiąc
Jeszcze będzie niezły numer, jak by musieli mi wywoływać poród po terminiePola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm