MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ayleen kciuki! To niesamowite jak szybko to minęło
już za chwilkę przytulisz swoje Maleństwo
Muszę Was nadrobić, chociaż mega dużo napisałyścieMam nadzieję, że wszystkie choroby już przeszły. A wszystkie jesteśmy ogarnięte ekscytacją, że to już zaraz!
My wczoraj mieliśmy wspaniały wieczórzastanawialiśmy się co zrobić w tym roku i postanowiliśmy, że jedno gotuje niespodziankę dla drugiego
przygotowałam dekorację, biały obrus, świece, muzykę
było wspaniale
nawet udało nam się potańczyć przy romantycznej muzyce
W tym tygodniu mam przypływ energii, może myśl, że tak nie wiele zostało mi daje kopa
Dziś lecę do fizjoterapeuty, niech sprawdzi jak mój kręgosłup (przez te bóle głowy).
Miłego dnia! I powodzenia na wizytachkehlana_miyu, iNso87, Sana, 83xxx, Reniferra, enka90, Butterfly 83, Kleopatra lubią tę wiadomość
. -
Ayleen powodzenia
Dziewczyny a ja się lekko Wkurzyłam wczoraj, byliśmy na izbie bo w południe zaczęła mnie bolec głowa i juz kilka razy zaczynało wszystko wirować. Stopy rano i wieczorem opuchnięte. Na izbie na poczatku Ok, zmierzyli ciśnienie 138/80 a ja zawsze niskie, nawet poniżej 100. Morfologia niby Ok, tylko w moczu proteiny. W poniedziałek mam zrobić szczegółowe badania a w środę wizyta, to będzie najdłuższe 5 dni chyba dla mnie. -
Ja miałam dziś taki piękny sen - śniło mi się, że urodziłam
I we śnie praktycznie mnie nie bolało, namęczyłam się bardzo mało, a na dodatek Sami okazał się dziewczynką
To ostatnie baaaardzo mało prawdopodobne, bo moja lekarka ma bardzo dobre USG i sama ostatnio widziałam, że c g chłopiec jak nic
W ten brak bólu też niestety nie bardzo wierzę, ale sen był piękny, zwłaszcza tulenie maluszka po
A co do męża - byłabym niesprawiedliwa, gdybym na niego tylko narzekał, bo naprawdę cudowny egzemplarz mi się trafił. To on u nas robi zakupy i gotuję (ja nienawidzę i nie umiem, poza paroma prostymi daniami), sprzątaniem czy praniem dzielimy się po równo, synkiem zajmuje się cudownie i wszystko przy nim robi oprócz karmienia piersią. Ale skarpetki pod łóżkiem mnie denerwują, no!83xxx lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Mi tez sie przysnilo ze urodzilam hehe. Siedzialam i zastanawialam sie czy urodzilam cc czy sn i pytalam sie poloznej i powiedziala ze byl porod naturalny.
Kurcze i jak sie obudzilam to zalowalam ze to jednak tylko sen bo w snie juz sie cieszylam ze mam te okropne bole i wszystko za sobą.
Aa i jeszcze maz mi opowoadal we snie ze strasznie sie meczylam przez 10 godzin ale bylam dzielnaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 09:04
-
nick nieaktualny
-
To u nas z każdym dniem lepiej. Przedwczoraj juz spakowalam nam torbę do szpitala, bo byłam pewna że zoltaczka zbyt mocna. Sprawdzili mu poziom bilirubiny i wyszlo 14, a od 18 by musiał zostać. Dzis wystawiam go do słońca przez okno, bo lekarka twierdzi że to pomaga, choć czytalam co innego:) dzisiaj idziemy na pierwszy spacer bo dopiero pogoda sie odpowiednia zrobila. Corka od wczoraj do przedszkola, kuchnia skończona, mąż w środę wraca do pracy.
Po spadkach wagi, które były niepokojące, wprowadzilam mm co 3h i przybrał w dwa dni 80g, więc w końcu w dobra stronę ruszylo. Pomiędzy na szczęście cycek w użyciu.fasolka motheehood rzeczywiscie REWELACJA, właśnie pierwszy raz mam w użyciu;) mam z ceba i bez porównania.
Julianek jest mega spokojny i nie wiem czy raki temperament czy działanie zoltaczki. Naprawdę cieszę sie, gdy placze.
Siostra zakochana w nim po uszy. Jesteśmy zaskoczeni, że aż tak dobrze wszystko przyjęła. Ja opracowała techniki kp i grania w domino i inne takie, więc jest okej:)
Staram się czytać na bieżąco, ale nie jestem w stanie komentować poszczególnych wpisów. Myślami jestem z Wami i trzymam kciuki:)Madziakk, iNso87, lkc, patuniek86, Sana, kehlana_miyu, klamka, Pikcia, mamakropka., Katia89, Reniferra, Ksiazka1, bbeczka91, enka90, Bluberry, mimoza, Butterfly 83, Kleopatra, Anet85, Marza89 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Anet I jak?
Ja już po usg
Wszystko dobrze, Pola ledwo widoczna
2750Wg wszystkich parametrów starsza o ponad tydzień w stosunku do om
No i biedna, bo wg lekarza z profilu podobna do mnielkc, Pikcia, iNso87, kehlana_miyu, Sana, Reniferra, Ksiazka1, bbeczka91, Anet85, enka90, Salsefia, Bluberry, Butterfly 83, Kleopatra lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
No i właśnie też dotarło do mnie
Nawet jakby za tydzień coś się zaczęło dziać (tfu, tfu), wg lekarzy wcześniak-a ja będę spokojna
Tymczasem-10 dni do donoszonej wg usg i cyklu13 wg OM
14 do terminu urodzin mojego gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 10:47
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Spac spac spac!!!!polezec ....ach marzy mi sie!!!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty I za cc
Moja mala wazy 3100,dostalam skierowanie do szpitala wiec pewnie przyszly tydzien bedzie moj
Dzisiaj troche ogarniam dom ale mam marne sily,zmienilam obrus,wstawilam pranie poscieli.Jutro skladamy lozeczko I wyciagamy reszte gratow.
patuniek86, iNso87, Ksiazka1, lkc, kehlana_miyu, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Ja bym zgrzeszyła jak bym miała narzekać na mojego niemęża lepszego bym sobie nie mogła wymarzyć ale choroby i odreagowanie stresu szpitalnego zrobiły ze mnie jędze
Dzisiaj odesłałam te trzy noce szpitalne z chrupiąca sąsiadka od 23 do 10 z mała przerwa))
A jeśli chodzi o zbiórkę moczu to ja przy kości dość jestem i mam spory brzuszek dzidziusiowy wiec wszystko w połączeniu to była dla mnie mordęga sikanie w powietrzu do tego banieczka, faktycznie w domu może jakoś to wylaniu je inaczej.
O 17 mam dawno zaplanowane usg takie po 36 tc pomiarowe i ciekawe co wyjdzie bo na usg na IP napisała ze 2600 a według wszystkich badań Hania miała byc wyjątkowo duża No ciekawa jestem bardzoSisi82
https://www.suwaczki.com/tickers/w4sq9n73alrntj2g.png -
U mnie córka anioł, zwłaszcza pierwsze pół roku. Nocki przesypiała, wstawała tylko na karmienie, no naprawdę jakbym dziecka nie miała. Teraz trochę nadrabia ten czas, no ma charakterek
także kompletnie nie wiem czego się spodziewać haha
Jak u nas dziś pięknie dziewczyny! Słonko świeci, ciepło. Cuuuudniebiorę się za sprzątanie mieszkania, przy takiej pogodzie to naprawdę aż się chce
klamka, patuniek86 lubią tę wiadomość
Julia07.2015