MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie obudził ból brzucha, przeszywajacy, ale niestety raczej jakby jednostronny. Wstałam i mi przeszło. Ból był jakbym jakiś mięsień naciagnela sobie czy coś w tym rodzaju ,a właściwie porównywalny do skurczu, kiedy łapie w łydce.
INSO A dziś już chyba 3ci ,także coś nam się przestój zrobił. 🤔
Lkc jak u Ciebie? Może jednak coś się rozkrecilo ?
INSO tak wgl to mam wizytę 08.03 o 15:15.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 03:48
iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Dziewczyny ja na porodówce znowu 😂
Skórcze od 21.00 co 5-6 min, od 01.00 jestem w szpitalu, mam rozwarcie na 4 cm i skórcze co 4 min, więc czekamy teraz 😎 odezwę się już raczej po ❤️iNso87, patkaaxx90, lkc, teverde, Reniferra, Butterfly 83, Parsleyek, Ksiazka1, Bluberry, Beatrix_, Sana, Ulv15, Makowe Szczęście, patuniek86, Madziakk, bbeczka91, kehlana_miyu, Katia89, Kleopatra, Macy, 83xxx, Salsefia lubią tę wiadomość
-
Marzą super, zaczęło się trzymam kciuki 😉
Ikc jak u Ciebie?Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Marza, długo w domu nie powiedziałaś. to czekamy na Laurę, mam nadzieję że wszystko przebiega bez problemów! Trzymam mocno kciuki🤗Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Witam z rana
O dziwo dobrze mi sie dzis spalo,ze nawet jak sie przekrecalam to biodra ani spojenie nie bolalo Mala tez jakos specjalnie nie krecila sie.. myslicie,ze zeszla jakos nizej stad te mniejsze ruchy i poprostu nie uciska mi tam gdzie nie trzeba? Bo tak z rana wstalam to zaczelam sie zastanawiac czy to dobrze czy zle ;p Wiecie bolalo zle,nie boli jeszcze gorzej
Aha i od 2 dni tak mnie skora pod pepkiem boli Musi byc chyba Mala nizej,bo moja skora wola o pomste do nieba,juz chyba na granicy rozciagalnosci w tym miejscu jest. To nie swedzi,tylko normalnie boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 06:30
-
Ikc, wyspałas sie chociaż?
Ciekawe jak Maarza, czy juz się tuląlkc, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Ogolnie to pozale sie znowu,jestem tak wkur..i zdolowana:/ ostatnie moje 2 dni do porodu i bardzo chcialam polezec,i odpoczac i wogole sie wyciszyc. A mam znowu! Na glowie chorego Malza;/ nie dosc,ze z katarem to i z bolem zeba.... takze wiecie co to oznacza. I tak wczoraj zamiast isc i sie spokojnie polozyc,bo Malz zaczal urlop i moglby zajac sie dziecmi, musialam sama isc poscielic dla Biednego Ksiecia po 17 juz,bo wzial przeciwgrypowe i chyba ze 2 ibum na zab..i tak Ksiaze spal do rana.. dzis oczywiscie wstal z kwasna minal,bo go cmi zab..;/ no huj mnie strzela..serio? Mnie kurwa cmi od 9msc wszystko..eh no to sie wyzalilam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 08:04
-
No aż jakoś tak nieswojo! Coś by się moglo zacząć dziać 😁
Marza dawaj znać mam, jak tylko będziesz mogła. Kciuki zaciśnięte.
No i dzień dobry 3go marca. 😊
Wstaje zrobić kawę bo jestem na pół przytomna.
Norbi- 16.08.2003
Inso, doskonale to rozumiem. Kiedy sobie przypomnę chorobę męża ostatnią to mnie ciarki przechodzą . Oni niestety tak mają, choroba to koniec świata i nie są w stanie funkcjonować. Oby szybko minęło!
03.03 to taka piękna dataiNso87 lubi tę wiadomość
-
INSO, no to współczuję! Ja miałam to ostatnio jak mój przyleciał. Zaraz zachorował i przytrzasnal palec w drzwiach. Całe praktycznie 11 dni skakalam przy nim. I cokolwiek by mnie nie bolało to rzecz normalna, bo ja jestem w ciąży, ale on?! Chory najbardziej na świecie.
Daj mu jakaś może szalwie do płukania i niech żuje przyprawę goździki-tak z 2 sztuki. No i Cię chyba za bardzo nie pociesze, ale pewnie nie odpoczniesz. Oby tylko się ogarnął do cc. Długo wgl ma ten urlop?iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Reniferra wrote:Inso, doskonale to rozumiem. Kiedy sobie przypomnę chorobę męża ostatnią to mnie ciarki przechodzą . Oni niestety tak mają, choroba to koniec świata i nie są w stanie funkcjonować. Oby szybko minęło!
03.03 to taka piękna data
Reniferra czyżbyś próbowała dac Majeczce do zrozumienia, że śmiało może dziś wychodzić, sugerując, że 03.03 to taka piękna data? 😁
Ale tak szczerze, to ładnie wygląda 03.03 😊
Ja chciałam Zosie na 08.03, ale jakoś się nic nie zapowiada, że miałoby tak być. 🙄
Norbi- 16.08.2003
Reniferra szkoda, ze prawdziwego porodu nie da sie przespac;) chociaz ja pol mojego przespalam.
Taa wyspalam sie.. jak cholera od 1
30 do 6.30 spałam istne szaleństwo. Juz jesteśmy po śniadaniu, zaraz kawka, później trzeba ogarnąć mieszkanie bo przyjada moi rodzice na Krzyśka urodziny. Nie szykowalismy nic specjalnego, będzie tort, ciasto wczoraj zrobilam takie o: https://www.obzarciuch.pl/2019/02/ciasto-leniwiec-w-20-minut.html?m=1
K chcial gyrosa to jest, jeszcze tylko szaszłyki i koniec.
Oo juz skończyli się golic, kawe robią!
Marza powodzenia, ale pewnie juz jestes po i tulisz córeczkę
Butterfly 83, Ulv15, Makowe Szczęście, patuniek86 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Butterfly 83 wrote:Reniferra czyżbyś próbowała dac Majeczce do zrozumienia, że śmiało może dziś wychodzić, sugerując, że 03.03 to taka piękna data? 😁
Ale tak szczerze, to ładnie wygląda 03.03 😊
Ja chciałam Zosie na 08.03, ale jakoś się nic nie zapowiada, że miałoby tak być. 🙄
Dokładnie tak . Majeczka to jednak uparciuch i ma chyba swój pomysł na datę przyjścia na świat. Zosia chyba teżButterfly 83 lubi tę wiadomość