MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie obudził ból brzucha, przeszywajacy, ale niestety raczej jakby jednostronny. Wstałam i mi przeszło. Ból był jakbym jakiś mięsień naciagnela sobie czy coś w tym rodzaju ,a właściwie porównywalny do skurczu, kiedy łapie w łydce.
INSO A dziś już chyba 3ci ,także coś nam się przestój zrobił. 🤔
Lkc jak u Ciebie? Może jednak coś się rozkrecilo ?
INSO tak wgl to mam wizytę 08.03 o 15:15.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 03:48
iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Dziewczyny ja na porodówce znowu 😂
Skórcze od 21.00 co 5-6 min, od 01.00 jestem w szpitalu, mam rozwarcie na 4 cm i skórcze co 4 min, więc czekamy teraz 😎 odezwę się już raczej po ❤️iNso87, patkaaxx90, lkc, teverde, Reniferra, Butterfly 83, Parsleyek, Ksiazka1, Bluberry, Beatrix_, Sana, Ulv15, Makowe Szczęście, patuniek86, Madziakk, bbeczka91, kehlana_miyu, Katia89, Kleopatra, Macy, 83xxx, Salsefia lubią tę wiadomość
-
Marzą super, zaczęło się trzymam kciuki 😉
Ikc jak u Ciebie?Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Marza, długo w domu nie powiedziałaś.
to czekamy na Laurę, mam nadzieję że wszystko przebiega bez problemów! Trzymam mocno kciuki🤗
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Witam z rana
O dziwo dobrze mi sie dzis spalo,ze nawet jak sie przekrecalam to biodra ani spojenie nie bolaloMala tez jakos specjalnie nie krecila sie.. myslicie,ze zeszla jakos nizej stad te mniejsze ruchy i poprostu nie uciska mi tam gdzie nie trzeba? Bo tak z rana wstalam to zaczelam sie zastanawiac czy to dobrze czy zle ;p Wiecie bolalo zle,nie boli jeszcze gorzej
Aha i od 2 dni tak mnie skora pod pepkiem boliMusi byc chyba Mala nizej,bo moja skora wola o pomste do nieba,juz chyba na granicy rozciagalnosci w tym miejscu jest. To nie swedzi,tylko normalnie boli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 06:30
-
Ikc, wyspałas sie chociaż?
Ciekawe jak Maarza, czy juz się tuląlkc, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Ogolnie to pozale sie znowu,jestem tak wkur..i zdolowana:/ ostatnie moje 2 dni do porodu i bardzo chcialam polezec,i odpoczac i wogole sie wyciszyc. A mam znowu! Na glowie chorego Malza;/ nie dosc,ze z katarem to i z bolem zeba.... takze wiecie co to oznacza. I tak wczoraj zamiast isc i sie spokojnie polozyc,bo Malz zaczal urlop i moglby zajac sie dziecmi, musialam sama isc poscielic dla Biednego Ksiecia po 17 juz,bo wzial przeciwgrypowe i chyba ze 2 ibum na zab..i tak Ksiaze spal do rana.. dzis oczywiscie wstal z kwasna minal,bo go cmi zab..;/ no huj mnie strzela..serio? Mnie kurwa cmi od 9msc wszystko..eh no to sie wyzalilam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 08:04
-
No aż jakoś tak nieswojo! Coś by się moglo zacząć dziać 😁
Marza dawaj znać mam, jak tylko będziesz mogła. Kciuki zaciśnięte.
No i dzień dobry 3go marca. 😊
Wstaje zrobić kawę bo jestem na pół przytomna.
Norbi- 16.08.2003
Inso, doskonale to rozumiem. Kiedy sobie przypomnę chorobę męża ostatnią to mnie ciarki przechodzą
. Oni niestety tak mają, choroba to koniec świata i nie są w stanie funkcjonować. Oby szybko minęło!
03.03 to taka piękna dataiNso87 lubi tę wiadomość
-
INSO, no to współczuję! Ja miałam to ostatnio jak mój przyleciał. Zaraz zachorował i przytrzasnal palec w drzwiach. Całe praktycznie 11 dni skakalam przy nim. I cokolwiek by mnie nie bolało to rzecz normalna, bo ja jestem w ciąży, ale on?! Chory najbardziej na świecie.
Daj mu jakaś może szalwie do płukania i niech żuje przyprawę goździki-tak z 2 sztuki. No i Cię chyba za bardzo nie pociesze, ale pewnie nie odpoczniesz. Oby tylko się ogarnął do cc. Długo wgl ma ten urlop?iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Reniferra wrote:Inso, doskonale to rozumiem. Kiedy sobie przypomnę chorobę męża ostatnią to mnie ciarki przechodzą
. Oni niestety tak mają, choroba to koniec świata i nie są w stanie funkcjonować. Oby szybko minęło!
03.03 to taka piękna data
Reniferra czyżbyś próbowała dac Majeczce do zrozumienia, że śmiało może dziś wychodzić, sugerując, że 03.03 to taka piękna data? 😁
Ale tak szczerze, to ładnie wygląda 03.03 😊
Ja chciałam Zosie na 08.03, ale jakoś się nic nie zapowiada, że miałoby tak być. 🙄
Norbi- 16.08.2003
Reniferra szkoda, ze prawdziwego porodu nie da sie przespac;) chociaz ja pol mojego przespalam.
Taa wyspalam sie.. jak cholera od 1
30 do 6.30 spałam istne szaleństwo. Juz jesteśmy po śniadaniu, zaraz kawka, później trzeba ogarnąć mieszkanie bo przyjada moi rodzice na Krzyśka urodziny. Nie szykowalismy nic specjalnego, będzie tort, ciasto wczoraj zrobilam takie o: https://www.obzarciuch.pl/2019/02/ciasto-leniwiec-w-20-minut.html?m=1
K chcial gyrosa to jest, jeszcze tylko szaszłyki i koniec.
Oo juz skończyli się golic, kawe robią!
Marza powodzenia, ale pewnie juz jestes po i tulisz córeczkę
Butterfly 83, Ulv15, Makowe Szczęście, patuniek86 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Butterfly 83 wrote:Reniferra czyżbyś próbowała dac Majeczce do zrozumienia, że śmiało może dziś wychodzić, sugerując, że 03.03 to taka piękna data? 😁
Ale tak szczerze, to ładnie wygląda 03.03 😊
Ja chciałam Zosie na 08.03, ale jakoś się nic nie zapowiada, że miałoby tak być. 🙄
Dokładnie tak. Majeczka to jednak uparciuch i ma chyba swój pomysł na datę przyjścia na świat. Zosia chyba też
Butterfly 83 lubi tę wiadomość