MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie Reniferra obawiam się że tak, już pokazują charakterki i że to nic nie będzie jak mama chce. Śmieje się,że Zosia podpisała umowę z ojcem, że nie rodzi się wcześniej niż około 10go , bo on wtedy ma rozliczony w pracy poprzedni miesiąc i może przylecieć ja przywitać.
EDIT
Patrz Reniferra na jakiej stronie mój post jest pierwszy . Może to jednak znak ,że będzie to 8go 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 09:29
Reniferra, patuniek86, iNso87 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Inso na bol zeba niech maz sprobuje czosnku- plasterek przyłożyć i trzymać, goździki i z dobrych rzeczy to jeszcze olejek eukaliptusowy.. albo niech sie nazre tabletek noo i zostaje jeszcze najlepsza opcja- dentysta.
iNso87 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Inso przybijam piątkę ✋ i z wyspaniem, i z bolącą skórą pod pępkiem. Raz boli, raz swędzi.
Z tymi facetami to masakra. Jak im cokolwiek dolega, to jakby już na łożu śmierci byli. Serio, gdyby to oni mieli chodzić w ciąży, gatunek ludzki wymarłby w mgnieniu oka 🙄
Marza powodzenia! Czekamy na Laurę 🙂
Butterfly nie znasz dnia ani godziny 😃 ja przy Julce widzisz, wizyta u gina o 17 i jego stanowcza deklaracja, że w lipcu to ja nie urodzę. Urodziłam na drugi dzień 😂Butterfly 83, iNso87 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Ja tez sie witam dzisiaj z rana. Marza juz na pewno tuli, inaczej cos by napisala 🙂 U mnie tez Maciek na przekor wszystkiemu. A tak bardzo chcialam zeby sie urodzil przed przylotem rodzicow i zeby mogli Go poznac i przytulic 🙁 Tez zaraz sie zabieram za sniadanie i postaram sie byc bardziej produktywna dzisiaj bo wczoraj nie zrobilam nic i tylko narzekalam ze nic mi sie nie chce. To tak jest, jak sie nie ma duzo rzeczy do zrobienia to nawet jednej sie nie da ogarnac. 🙄 Marza daj nam szczesliwego kopa na rozped zeby z worka znowu sie posypalo!
Ikc fajne ciacho, 😋 ja sie zbieram zeby takie zrobic: https://www.kwestiasmaku.com/przepis/ciasto-3-bit ale potrzebujje wiekszej ilosci ludzi w domu, w przeciwnym wypadku zjem cale sama i z moich kg zrobi sie dwa razy tyle 😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 09:47
Butterfly 83, Makowe Szczęście, lkc lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla mam lutowych dzieciaczków. Powiem Wam ze w szoku jestem 😉 taki przestuj w marcu. Ale jak zaczną maluszki wychodzic to jedno po drugim. Ja tez juz czekam na tą chwilę jak na zbawienie, az mnie żołądek od rana boli.
Marza trzymam kciuki 😊
A na zęba pisałam ze czosnek zawinąć i do ucha po przeciwnej stronie niz boli, a jutro dentysta zeby mąż był sprawny jak dzidzius sie pojawi.iNso87 lubi tę wiadomość
-
Marza trzymam kciuki! A skad wiecie ze te skurcze to juz sa porodowe a nie jakies twardnienia? Bo ja wczoraj mialam twardnienia caly dzien tak co 7-10 minut i dzisiaj tez mam. Czuje dyskomfort orzy nich bolu nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 10:05
-
Elcia tez wlasnie sie nad tym zastanawialam... Chociaz z drugiej strony kazda kobieta jest inna i tak niektote z nas jak np. Makowe nawet nie czuly czy to serio juz to, a jak juz poczuly ze to musi byc to, to 9cm rozwarcia!
-
Hello
Marza, pewnie już się tulicie
Z tymi skurczami naprawdę bywa różnie. Ja np. miałam bardzo bolesne, co 3-4 minuty, zwiększały z czasem częstotliwość i siłę, prysznic, leżenie nie pomagały-a to nie było to 😂
Osobiście wolę wersję Makowej 😂Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Trzymam kciuki za te chcące rodzić aby to było jak najszybciej.
U nas ok. Mała ładnie śpi i coraz lepiej ssie. Już mam pełne piersi i nie musiałam już jej wczoraj dokarmiać. Nadal rani mi sutki więc pojedziemy jak najszybciej z tym wedzidelkiem ale najważniejsze że je
Marza czekamy na wieści 😍Reniferra, Butterfly 83, kehlana_miyu, patuniek86, Anet85, MamaMiKa32, lkc lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ❤️
My się tulimy ❤️ Laura przyszła na świat o 8.27,wazy 3410 g i ma 53 cm 😍
Pierwsze karmienie za nami, mleko mam, Laura pięknie ssie oby tak dalej!
Skurcze miałam długo, sam poród krótki, wspaniałe położne, brałam 3 razy prysznic, poród naturalny tylko popekalam i dużo zszywania było... Miałam moment, że nie dam rady ale położna wspaniale mnie wspierała z moim mężem oczywiście 😉 do później 😘
Teraz muszę leżeć bo sporo krwi straciłam ale Laura to nasz cud, nie mogę uwierzyć, że już z Nami jest 😍😍😍😍Kleopatra, Ulv15, Parsleyek, kehlana_miyu, Reniferra, Macy, Pikcia, 83xxx, Katia89, patuniek86, Ankakaranka87, Beatrix_, Sana, oliwka33, iNso87, Anet85, Izziee, Madziakk, teverde, Butterfly 83, Sisi1982, bbeczka91, MamaMiKa32, patkaaxx90, lkc, Makowe Szczęście, enka90, mamakropka., Kasiulka90, Kasialudek, Wróbel, Kropeczka85, Salsefia lubią tę wiadomość
-
Marza powodzenia!!!
No w koncu bedzie pierwsze marcowe dzieciatko, czekamy z niecierpliwoscia.
U mnie czeste twardnienia, czasem nawet dosc bolesne, ale to jeszcze zdecywowanie nie to. Mam czas, choc juz mi strasznie ciezko i juz chcialabym miec Zuziulke po tej stronie.
Jak tylko poczuje, ze cos konkretnego sie dzieje mam dzwonic do szpitala, zeby szykowali sale operacyjna. Ale mysle, ze raczej wytrzymam do 19.
U mnie jakis dol, nic mi sie nie chce spie bardzo duzo, tylko czekam, a chcialabym tyle jeszcze zrobic...
Ile wczesniej przygotowujecie lozeczka i cala reszte zeby byla gotowa? Ja mam jeszcze wszysko zlozone i czeka w domku na ogrodzie. Juz sie nie moge doczekac ale nie chce zagracac domu poki co. Tylko komoda gotowa z ubrankami, kocykami, pieluchami itd.
Milego dnia dziewczyny,