MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
patuniek86 wrote:Inso, raport z wanny przyjęty-czekamy 😁😁😁
Ah brwi musze zrobic moze zdaze henne walnac hahahapatuniek86, 83xxx, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Ale sa do zniesienia,zasycze dwa razy ale nie sa najgorsze jeszcze. Tak od pol h mam takiej czestotliwosci takze moze ciepla woda cos da i przegoni jak nie to jedziemy jeszcze czekam
Ja tam usiadłam w galerii i mam co 6-7 Ale ostatnio też tak było
Za to Ty ze swoją żelazną szyjką mnie zaskoczyłaś
Przynajmniej cc nie będziesz mieć na zimnoiNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Ja tam usiadłam w galerii i mam co 6-7 Ale ostatnio też tak było
Za to Ty ze swoją żelazną szyjką mnie zaskoczyłaś
Przynajmniej cc nie będziesz mieć na zimno
Edit.
Patuniek ale moja szyjka pewnie i tak wysoko i zamknieta jak zawsze ja poprostu mam skurcze,napewno nie ma tam synchronizacja tak jak to bylo z LenaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 13:59
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:O to to wlasnie,wole zeby cos sie dzialo,przynajmniej nie bede skupiac sie na cieciu a na bolu hahaha i bede blagac zeby cieli raz dwa 🤪 jeju jak ja lubie tego emotka 🤪
Edit.
Patuniek ale moja szyjka pewnie i tak wysoko i zamknieta jak zawsze ja poprostu mam skurcze,napewno nie ma tam synchronizacja tak jak to bylo z Lena
Ja właśnie z powodu swojej niewspółpracującej szyjki nie panikuję 🤣
Mąż już wie, że coś się dzieje, czy nadal u dentysty?Pola Róża
-
patuniek86 wrote:Ja właśnie z powodu swojej niewspółpracującej szyjki nie panikuję 🤣
Mąż już wie, że coś się dzieje, czy nadal u dentysty? -
iNso87 wrote:Ja w wannie a on obok glowe goli takze spoko. Gorzej,ze laura do 15:20:/ hmm nie wiem co robic. Musimy Ja odebrac..
Przecież można odebrać dziecko wcześniej. Nic się jej z tego powodu nie staniePola Róża