MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAyleen wrote:Ja czytam regularnie podczas karmienia tylko ciężko cokolwiek napisać jedną ręką. A że od 5 rano karmię non stop to wręcz wyczekuje nowych postów
Ja to samo. Czytam cały czas podczas karmienia w nocy, ale nie wygodnie mi pisać
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
A zapomniałam sie pochwalić dostałam pierścionek jak wróciłyśmy do domu 😍
patuniek86, Ksiazka1, Sana, 83xxx, Makowe Szczęście, Izziee, teverde, Kleopatra, bbeczka91, enka90 lubią tę wiadomość
Sisi82
https://www.suwaczki.com/tickers/w4sq9n73alrntj2g.png -
Sisi, super Ale masz teraz pamiątkę Żywą i rosnącą, a ja wyrośnie, wyjedzie na studia, założy rodzinę-to poptarzysz na palec
Ale dałaś radę go założyć? Ja mam takie obrzęki, że nie mogę ruszać stopami i dłońmi 😂😂😂
Ayleen, Książka-fakt, pisanie jest mega-ciężkie przy karmieniu 🤣Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
I weź tu dogódź babie...
Karmienie boli? No boli...
5 minut później-niech się już obudzi, bo cycek boli 😂
Tak, zaczyna się-ciężar w piersi narasta...
Miałam już 2 karmienia, gdzie od razu po przystawianiu Pola bardzo głośno połykała I zamiast 20 minut na jednej, potem 15 na drugiej, 30 minut snu i abarot to samo-mam 10 minut karmienia z głośnymi przełknięciami i półtorej-dwie godziny snu! A piersi naprawdę czućPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Sisi1982 wrote:A zapomniałam sie pochwalić dostałam pierścionek jak wróciłyśmy do domu 😍
Hehe na szkole rodzenia położona "kazała" mężom kupić 4 prezenty dla żon. Jeden na każdą fazę porodu 😀 Skierowała się do facetów i powiedziała żeby to wzięli sobie do serca hehe
Katia gratulacje! 💐 I innym mamusiom 💞 (nie pamiętam kto jeszcze urodził.. Teraz przynajmniej jedno dziecko dziennie się rodzi)
Patuniek jak Pola ma już oczy szeroko otwarte na 😊
Baterfly83 trzymam kciuki za sprawą akcję porodówą 👌😊patuniek86, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Już 2 paczki odebrałam dziś z 4 😀 Jedna zawierała książki.. zabawy z niemowlaków w wieku 0-12 miesięcy i 365 dni z kochanym maleństwem. Druga butelkę yoomi z podgrzewaczem. Napaliłam się na tę butelkę. Fajna będzie na spacery albo na wyjście w gości..
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Katia! 💓
Spokojnie Marysia, może jeszcze ruszy. Trzymam kciuki!
Patuniek, słodka niunia 😍
A ja wiem, że jesteście na innym etapie ale pokój mojego Bruncia wreszcie zaczyna wyglądać i chciałam się pochwalić jakie dzieło stworzyłyśmy z mamą na ścianie 😍
patuniek86, Pikcia, Izziee, Bluberry, india, Sana, Makowe Szczęście, Ksiazka1, Kleopatra, Parsleyek, kehlana_miyu, Reniferra, Anet85, iNso87, Katia89, bbeczka91, Marza89, enka90 lubią tę wiadomość
-
Katia gratulacje!
Ja po wizycie , na ktg skurcze co 10 minut zapisywaly sie do maksimum na skali. Ja je czuje jak twardnienia ale niebolesne.
W badaniu szyjka 2 cm rozwarcia i dluga na 1,5 cm. Rzeczywiscie tak jak pisalam wczesniej w badaniu czuc glowke wyraznie.
No i lekarz mowil zeby miec torbe spakowana i porod bedzie raczej przed terminem niz po.
Wiec czekamy:)
Ksiazka1, teverde, Parsleyek, india, kehlana_miyu, Izziee, Sana, patuniek86, Anet85, Katia89, bbeczka91, enka90 lubią tę wiadomość
-
india wrote:83 fajne te książki?
To te książki. Kosztowały grosze bo w księgarni internetowej mieli mega rabaty. Myślę, że się przydadzą i sprawdzą Jest całe mnóstwo czytelnych i prostych zabaw z dzieckiem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00a364bc37aa.jpg
A tu spis treści częściowy jednej z nich..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a53065e8f4f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 19:39
india lubi tę wiadomość
-
Ja tez dzisiaj po wizycie i masazu szyjki, mam rozwarcie na 2cm i szyjka na okolo 0.5cm, polozne posmyrala glowke malego i mowila mi ze jak sie po dzisiejszym nie zacznie to w srode kolejny masaz. Jak wrocilam do domu to poszlismy na spacer i zaczely mi sie skurcze takie mocniejsze bo nie moglam przez nie isc, a potem juz w domu co 6min takoe miesiaczkowe i chyba oddchodzi mi czop ktory jest podbarwiony krwia... Ale teraz skurcze zelzaly i juz nie wiem czy cos z tego bedzie...
Ksiazka1, 83xxx, teverde, Makowe Szczęście, Parsleyek, kehlana_miyu, Reniferra, Sana, patuniek86, Anet85, bbeczka91 lubią tę wiadomość