MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My nadal nic. Skurcze po 100,co 4 min, Zosia wstawila się w kanał, ale szyja trzyyyma! Głównie z jednej strony. A że te skurcze znoszę bardzo dobrze ,to nie chcą robić nic na siłę. Jutro pewnie się za mnie wezmą, jeśli skurcze się utrzymają.
Położne mówią, że z tymi skurczami i gdyby szyja puściła to Max 1.5h i byłoby po wszystkim.
No cóż... zobaczymy. Mam nadzieję, że Zosia już niedługo będzie ze mną. Mąż szuka biletu.Parsleyek, Anet85, patuniek86, Ksiazka1, Makowe Szczęście, teverde, enka90 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
My mieliśmy wywoływać z mężem poród, ale kurde tak tam było ciasno i ogólnie to ostatecznie do niczego nie doszło, bo mi to sprawiało ból i jeszcze chwilę po tym miałam bóle takie miesiączkowe... Ma tak któraś?
I czy któraś się boi? Bo jak Was czytam, to wszystkie się nie możecie doczekać, a ja z kazdym dniem bardziej się boję. -
Bluberry wrote:Ulv i Elcia to mężów brać dziś do pomocy 😝 może pomogą i akcja szybciej ruszy.
Butterfly strasznie Ci wspolczuje tych skurczow, tyle bolu a szyjka ma swoja koncepcje
mimoza ja tez tak mam po masazu szyjki - bole miesiaczkowe co 7 min, po seksie to mialam bol calego ciala bo tak sie nagimnastykowalismy i twardnieni brzucha a teraz juz mi te miesiaczkowe zelzaly. Nadal mam twardnienia ale bole te krzyzowe/ na dole brzucha raz sa a raz ich nie ma. Ale caly czas mam ten sluz/czop z krwia jak chodze siku...teverde lubi tę wiadomość
-
Ulv właśnie o to chodzi, że nie boli mnie jakoś mega mocno, ale nie mówię też, że nie bolą zupełnie. Ale mam zamiar właśnie pospać, bo czuje się zmęczona tym dniem. Kwestia jak to będzie z całą tą akcją. No ale... zobaczymy.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
83xxx, gdzie je zamawiałaś? 🙂
Elcia89 no to super wieści 🙂
Ulv15 oby się rozkręciło, kciuki! ✊
Kleopatra odpoczywaj 🛌
Butterfly, niech szyjka puści to zaraz utulisz Zosię 😘 no i kciuki, żeby mąż znalazł bilet z jak najszybszym terminem ✊
Mimoza ja się boję 😃 ale chciałabym urodzić jeszcze w marcu 😂 także chociaż bardzo chcę, to stres jest jak najbardziej.Kleopatra lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Mimoza ja się boję, niezależnie od tego że się nie mogę doczekać. Ja mam jutro zgłosić się do szpitala. Będą mi wywoływać.Dziś okazało się że mała waży ok. 4 kg i grozi mi cesarka. Powinnam mieć indukcję 2 tygodnie temu. Jak wybranym szpitalu nie będzie miejsca to mam szukać innego. Przy odrobinie szczęścia spotkam się znowu z Beatrix. Dziś się poznałyśmy podczas ktg hi hi hi
Makowe Szczęście, teverde lubią tę wiadomość
-
Mimoza, ja też się boję, ale bardziej chcę już mieć poród za sobą. Mi pomaga powtarzanie sobie, że może boleć jak cholera, ale dłużej niż dwa dni to nie potrwa, a zapewne krócej - no i nie ukrywam, że liczę na znieczulenie w razie dłuższej akcji. Nie lubię czekać na coś nieprzyjemnego, więc dla mnie na tym etapie to już nastawienie im szybciej tym lepiej.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Jenyy dziewczyny... okłady z kapuchy u mnie na okrągło. One są monstrualne! Położna dzisiaj zwróciła mi uwagę na kilka fajnych szczegółów przy karmieniu na siedząco, np. Wałek z pieluszki pod cyckiem, muszę też małej odchylać lekko bródkę, bo ma tendencję do za małego otwierania buźki przy przysysaniu i teraz przy karmieniu jest lepiej (trochę mniej boli).
Butterfly informuj nas na bieżąco. Może jeszcze tej nocy się uda? -
Katia gratulacje !!!!
Taverde super aranzacja, bardzo mi sie podoba:)
Butterfly, Ulv, Elcia zycze szybkiego rozkrecenia akcji.
Wrobel fajnie ze sie poznalyscie z Beatrix:)
Ja jestem po wizycie, myslalam ze tylko z polozna bedzie, ale jeszcze wyslali mnie do diabetologa. Wyniki mam w normie wiec nie bylo o czym rozmawiac. Potem z polozna, zmierzyla cisnienie 2 razy bo pierwszy raz wyszlo 129/87, za drugim razem duzo mniej. Nawet tetna dzidziusia nie sprawdzila. Zadalam jej pare pytan na temat indukcji (ktora mam umowiona na piatek) ale jak spytalam jaki jest wlasciwie powod to powiedziala ze mi zalatwi jeszcze rozmowe z lekarzem. No I fajna babka sie trafila, wytlumaczyla I uspokoila mnie. Wiec jak nic sie nie wydarzy to ide w piatek do szpitala.
Po wizycie wybralam sie na zakupy, pare rzeczy mi jeszcze brakowalo. Skurcze mnie straszne w nogi lapaly I brzuch tak ciazyl. Od rana tez nie proznowalam,sprzatanie, potem spacer na przystanek, ale jakos widocznie to nic nie dalo.Katia89, Butterfly 83, teverde lubią tę wiadomość
-
Sana zamawiałam na Tania książka 😊
A ja dzisiaj po 21 pojechałam z mężem na IP do szpitala bo Mała od późnego popołudnia mało się ruszyła. To nie podobne do niej. Nawet po słodkim.. Po badaniu wszystko ok. Zaniepokoiła mnie waga.. 7.03 u mojego lekarza 3030 g a dzisiaj 11.03 w szpitalu 3417 g! 😳😵 Czy to możliwe? -
83xxx inny sprzęt więc to dlatego. Zresztą mój gin z poprzedniej ciąży nigdy nie podał mi wagi synka. Mówił, że margines jest prawie +-500g i on z siebie durnia robić nie będzie.
Kurde jak Was czytam to mi się przypomina jak jeszcze w szpitalu sobie okłady mokrym ręcznikiem robiłam, a później w domu z kapusty. Raz pojechałam na zakupy do galerii i mi jeden cycek tak stwardniał, że już miałam iść do kibelka sobie ręcznie ściągnąć mleko he heReniferra lubi tę wiadomość
-
A i gorąco polecam aplikacje Baby Manager. Wpisuje się tam karmienia (która pierś, ile czasu/ile ml), kupki, siku itp. U mnie była bardzo pomocna. Nawet nie wiem czy czasem nie było opcji by zintegrować z apką na innym telefonie, np. męża.
Ksiazka1, Sana lubią tę wiadomość
-
Katia gratuluje!
Patuniek widzialam w dzien fotke Poli slodki Aniolek blond!
Ja dopiero troche nadrabiam. Caly dzien Rodzice moi byli i moja Babcia potem popoludniu przyjechala. Nijak za telefon nie moglam chwycicpatuniek86, Katia89 lubią tę wiadomość