MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa Butterfly, co za wiadomość wspaniale! Z całego serca gratuluję malej Sophie♥️
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
nick nieaktualny
-
Marysia ja nastawiałam się na poród naturalny i to w domu, wiec naprawdę czułam się źle gdy okazało się ze będzie CC. Idąc na sale operacyjna się popłakałam ale towarzyszyła mi super położna która mnie uspokoiła. Ostatecznie CC okazała się nie taka straszna wiec i Tobie tego życzę Najważniejsze w tym wszystkim jest nasze dzieciątko wiec skup się na tym. Sposób w jaki przyjdzie na świat to tylko malutki kawałek drogi we wspólnym życiu.
lkc lubi tę wiadomość
Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Marysia, masz bardzo mądrego lekarza. Ogólnie postępowanie przy ciążach z ivf powinno być trochę inne niż przy naturalnych.
Butterfly gratulacje 🎉Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Butterfly- serdecznie gratuluję 😉? Super że masz córeczkę przy sobię- mąż zdążył przylecieć??
Marysia- ja też nastawiona byłam na poród sn,ale lekarze mówili, że gdyby tylko coś nich niepokoiło to będzie CC. Generalnie to przez większość porodu miałam z tyłu głowy,vze może być CC. Wszystko zależy od Ciebie i Twojego stanu zdrowia - jakie masz wyniki badań, nastawienie. Ja przez słabe wyniki rodziłam bez ,znieczulenia, poza tym poród nie byl lekki, następnego dnia byłam naładowana hormonami,ale jednak bardzo osłabiona...gdy była sugestia że może być CC to ja stwierdziłam, że chociaż spróbuję rodzić naturalnie... W moim przypadku się udało, ale musisz to rozważyć bardzo indywidualnie, masz astmę - ocen swoją wydolność i zdecyduj 😉 będzie dobrze niedługo utulisz maleństwo 😉Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Marysia, oddychanie jest mega ważne. Cały poród wokół tego krąży, nie chodzi tylko o działanie natleniające dziecko i przeciwbólowe przy skurczu, ale potem na partych trzeba współpracować. Niedobrze by było, gdybyś ciągle miała w głowie myśl, czy dasz radę z oddechem. Pamiętaj, cc to też droga do poznania swojego największego szczęścia! Mówię to ja, zwolenniczka zagorzała porodu SN- czasem chyba trzeba odpuścić.
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Butterfly Jeju ale wiadomość ❤️ tak się cieszę, że już się tulicie! 😘 Zosiu witaj na świecie! Obyś zawsze była otoczona Miłością, Szczęściem i dobrymi ludźmi! I zdrowiem oczywiście 🙂
Jak będziesz miała siłę I czas opisz koniecznie Twój Mąż zdarzył?Butterfly 83 lubi tę wiadomość
. -
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 09:23
Butterfly 83, iNso87, Anet85, bbeczka91, Pikcia, patuniek86, lkc, Kleopatra, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, india, Reniferra, Ksiazka1, Bluberry, Parsleyek, Sana, Marza89, teverde, Madziakk, Kasialudek, Ulv15, Ankakaranka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klamka, to Róża z pompą powitała mamę😃 serdeczne gratulacje 🎉
klamka, Reniferra lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Dziekuje wam za rady, jestescie nieocenione. nie moge spac przez to wszzystko... nie wiem czy to hormony czy to zal za odchodzaca wizja sn ale nue mige przestac tu ryczec...
08.2016 poronienie - 6tc
12.2017-02.2018 I, II, III IUI ;(
05.2018 ivf (21.05 punkcja, 26.06. transfer)
Beta: 7dpt -32,35, 9 dpt - 68,74, 11 dpt -183,60, 13 dpt -524,20, 15 dpt -1038
16.03.2019 synek na świecie ❤️
25.04.2023 transfer-beta 0
29.05.2023 transfer
7dpt beta 66,70
9 dpt beta 163
16 dpt beta 2351, widoczny pęcherzyk ciążowy
18 dpt beta 4700
28 dpt jest ❤️ -
Marysia, zobacz jak dluga drogę juz przeszlas. Teraz decyzja o cc wydaje się być najlepszym co Ty jako mama mozesz zrobic dla dziecka. Tak jak dziewczyny pisza, ostatecznie nie jest ważne jak dziecko sie urodzi, czy sn czy cc. Sprobuj sie zdrzemnąć, myśl o spotkaniu z maluszkiem. To już naprawdę niedlugo:) tulę i rozumiem te łzy:*Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
Klamka gratulacje 😘
Marysia postaraj się trochę odpocząć, przecież nie ma znaczenia w jaki sposób przyjdźie na świat dziecko....to wszystko siedzi w naszych głowach..
My mamy znowu ciężka noc...synek je, później płacze bo mu się ulewa i znowu szuka piersi, smoczek tylko na chwilę pomaga bo on chce pierś😐wykończona jestem, a za chwilę trzeba wstawaćCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny