MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowe Szczęście, ja przy synku chciałam używać smoczka, ale wypluł ze wstrętem 7 różnych marek, więc odpuściłam Ale teraz chyba też spróbuję, bo wydaje mi się, że to czasami może być ułatwienie. Postaram się tylko poczekać kilka tygodni, bo chcę najpierw zadbać o laktację, a podobno smoczek potrafi czasami popsuć chwyt u dziecka.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
My używamy smoczka choć mały nie zawsze ma ochotę na niego, jak nie chce po prostu wypluwa. Jak jest głodny to nie ma szans bo smoczkiem uspokoić.
Zapomniałam wam napisać we wtorek była położna u nas i Filipek ważył już 4900 gramów! Pytała się czy nie dokarmiamy go mm ja na nią popatrzyłam tylko i mówię że jest tylko i wyłącznie na piersi A ona że w takim razie mam śmietanę zamiast mleka 🤣😂😁Makowe Szczęście, iNso87, kehlana_miyu, patuniek86, Reniferra, Sana, Kleopatra, enka90, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
Ja w chwili kryzysu próbowałam smoczkiem uspokoić ale niewiele to dało, wiec sobie na razie leżą. Ogólnie to nie chciałam używać, ale gdy mała darła się w szpitalu, a ja już ze zmęczenia ledwo stałam to wszystko już było dozwolone - nawet miałam myśli czy nie dokarmić Madzi mm, ale na szczęście się nie poddałam.Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
nick nieaktualny
-
83xxx wrote:Teverde my nierozpakowane rozpakujemy się w czasie pełni 🌕 😀
Oby nie później bo ja już się nie mogę doczekać
Ja przy synku używałam smoczka, niezbyt często bo zwykle też wypluwał, ale były sytuacje kiedy ratował życie, np. w aucie więc teraz jeśli córka będzie chciała też nie będę się wzbraniac. Na szczęście mały sam go odrzucił kompletnie koło roczku, więc problemy z odzwyczajaniem od smoczka nas ominęłyteverde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale moc 😍
Nie wiem, czy któraś słucha listy przebojów trójki, ale przed chwilą mówili i mojej Poli ❤❤❤
Mąż wysłał mail, przeczytali i życzyli mnóstwa rock&rolla w życiu ❤❤❤Reniferra, iNso87, bbeczka91, kehlana_miyu, Bluberry, Butterfly 83, Sana, Kleopatra, enka90, Izziee, Marza89 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Dziewczyny, ale moc 😍
Nie wiem, czy któraś słucha listy przebojów trójki, ale przed chwilą mówili i mojej Poli ❤❤❤
Mąż wysłał mail, przeczytali i życzyli mnóstwa rock&rolla w życiu ❤❤❤patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Ewelcia, my chcieliśmy nagrać, ale wpadli moi rodzice... I ledwo co słyszeliśmy z mężem radio, bo... No właśnie Ale my pamiętamy
Mój akurat za Baronem nigdy do końca nie przepadał, ale stwierdził, że musi zmienić zdanie 😂
Ale Mann to już w każdej ilości 😊Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, a raczej dobry wieczór 😉 niedawno wróciłam z córką z urodzin chrześniaka, więc dopiero nadrabiam.
Ulv15 gratulacje kochana ❤️ witamy na świecie Maćka 💙🎉👑
Ayleen, już miesiąc 😍 końcówka ciąży tak się dłuży, ale już po narodzinach dziecka leci jak szalony. Wszystkiego dobrego dla Antosia 💙
Kehlana ale cudownie wszystko przygotowałaś dla Samiego 🙂 rewelacja 😍
Elcia u Was też ślicznie 😍
Marza, india, nie załapałam się niestety na zdjęcia Waszych księżniczek ☹️, ale na pewno są wspaniałe ❤️
Marysia dobra decyzja ❤️ współczuję przełożenia terminu cięcia, oby jutro już je planowo wykonali ✊ powodzenia kochana 😘
Makowe_Szczęście, jeśli malutka będzie chciała smoka to dam 🙂
Madziakk kawał chłopa z Filipa 🙂
Patuniek ale mąż miał super pomysł, rewelacja 😍Madziakk, patuniek86, kehlana_miyu, Ulv15 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
teverde wrote:83xxx jestem za, podoba mi się data
Przy okazji - powtarzałyście badania na HIV i HBS? Zastanawiam się czy serio trzeba czy to tylko zdzieranie kasy..
Może być pełnia bo akurat 21.03 to pierwszy dzień barana a chcę mieć baranka ^^ Też powtarzałamteverde lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
India ja mam ten https://www.stadler-form.pl/nawilzacze-powietrza/224-oskar-little-nawilzacz-powietrza-ewaporacyjny-bialy-0802322005608.html?mobile_theme_ok&gclid=CjwKCAjwmq3kBRB_EiwAJkNDpyTBYLjXhepQlW7ecDSyhWwnkJj1Y3MCAmE9ETszp_ltZQfHRpSEyhoCOV8QAvD_BwE i szczerze polecam.
Beatrix też mi czasem ciężko ocenić, czy odpowiednio głęboko chwycił. Ale już mniej więcej wiem po szerokości otwarcia ust, kiedy jest ok. Plus często muszę mu palcem wywinąć dolną wargę (tak masując bródkę do dołu), żeby miał ładną pozycje glonojada.
Marysia współczuję bardzo, że przełożyli Ci cesarkę. To na pewno był duży zawód. Ale już jutro poznasz swoje dzieciątko 😍
Patuniek jaka fantastyczna sprawa! Uwielbiam Manna i Barona ale słucham tylko w aucie, w domu nawet radia nie mam- ma być cisza 😉
Z okazji miesiąca Antosia byłam na randce z mężem 😍 teściowa została z dziećmi (ta liczba mnoga wciąż mnie zaskakuje), a my wyskoczyliśmy do restauracji. Nie było nas 1h15min a baterie naladowalam niesamowicie. Chociaż moja mama zdrowo mnie ochrzaniła, że dopiero co miałam taką gorączkę i latam po mieście. Tylko mnie to wyjście bardzo pomogło, od razu lepiej się czuję.patuniek86, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Wlasnie tez wydaje mi sie ze pelnia bedzie decydujaca dla tych co sa jeszcze w dwupaku. Dwa lata temu odeszly mi wody jakos dobe przed pelnia. Moze tym razem vedzie podobnie. Dzisiaj mecza mnie te twardnienia, moze dlatego ze bylam na dlugim spacerze. Na ktg tez dzisiaj bylam i skurcze dosyc czeste i maksymalne sie pisaly az lekarz sie pytal jak je czuje i ze moze to niedlugo sie przerodzic w porod bo mogą dzialac na szyjke. No jestem ciekawa. Narazie odpoczywam bo jakas dzisiaj wymeczona jestem.