MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
enka90 wrote:Może być pełnia bo akurat 21.03 to pierwszy dzień barana a chcę mieć baranka ^^ Też powtarzałam
A z drugiej strony wolałabym rodzic jak nie będzie natłoku rodzacych 🙈 Jak byłam ostatnio zwiedzać porodówkę to położna przyznała, że wtedy mają najwięcej pracy. Ostatnio musiały nawet korzystać z łóżka, z którego już się raczej nie korzysta - tyle kobiet na raz rodziło.. -
nick nieaktualny
-
Niestety chyba juz nie nadrobie. Od mojego ostatniego wejscia przybylo dzieciaczkow;)
Wrobel, Butterfly, Klamka, Ulv GRATULACJE 💐🍀🎊🥳🍾🎈
U mnie dzis w koncu lepiej. Noc w szpitalu i nastepny dzien byly koszmarne , glownie chodzi o karmienie.. Ale wieczorem nas wypuscili. Pierwsza noc w domu tez ciezka. W sumie od 3 dni spalam 5 godz. Jutro moze cos wiecej napisze.
Blueberry powodzenia!!!!Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
A co tu tak cicho? Az dziwnie
Matko moje cycki to wielkie bombyDziewczyny kiedy pepek odpadl Waszym Maluchom..nasz jest uparty i jeszcze sie trzyma. Naokolo juz sie odczepil ale jeszcze w srodku gdzies trzyma. Czesto teraz podkrwawia. Zamienilam 2 dni temu ocenisept na spirytus salicylowy,bo mam wrazenie,ze to pierwsze gowno daje..
Edit.
Nie ma jak to podlaczyc sie pod wysysacz pokarmuteraz taka ulga
tylko jak to zrobic,zeby druga podlaczyc?:d moje dziecie zasnelo w najlepsze hehhe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 06:29
-
A z tym barankiem to nie wiem czy to dobry pomysl
mam w rodzinie,najblizszej rodzinie, dwa baranki
Mame i Siostre rodzona hehe i musze powiedziec,ze sa uparte jak osiol i chytre jak nie wiem co ;p Za to ryby zadnej nie mamy to okaze sie jaki as z Dusi bedzie
-
Blueberry, powodzenia! A może już jesteście po?
Inso, u nas tez odczepił się od góry. Ja jednak octeniseptem psikam i przecieram patyczkiem dookoła, żeby się nie ślimaczyło.
Kleopatra, dokładnie tak bym robiła -
Kleopatra to moze i u nas zaraz odpadnie.. jakos powoli to idzie u niej.
Reniferra ja tez patyczkiem naokolo przecieralam octaniseptem. Nawet psikalam do srodka raz na koniec. Ale teraz zmienilam na spirytus i tez przecieram patykiem. On ogolnie jest suchy,tylko w srodku trzyma dziad..
Ktoras dzis rodzi?badz urodzila? Bardzo malo nas zostalo do porodu a to polowa msc.
-
Cześć dziewczyny ❤️
Bluberry trzymam kciuki!
INso Nam odpadł w 8 dniu przemywalam octaniseptem i na sucho 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 08:19
-
Ja sie dzis w nocy znowu zastanawiałam czy się przypadkiem nie zaczyna, ale jak zwykle rozeszło się po kościach 😂 No nic, oby się okazało, że Sami czeka na tą słynną pełnię.
Chciałam się wczoraj zapisać na ktg i pani w rejestracji zaproponowała mi 27 lub 28 marca. Mam nadzieję, że do tego czasu to ja już jednak urodzę!
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyU mnie bóle nadal w granicach co 10min i bolą cholernie miedzy 3 a 6 były co 5 min przyjechaliśmy do szpitala ze stresu chyba trochę zmalały w częstotliwości na ktg niby prawie do 100 podchodziły ale płakać mi się chce bo szyjka w najlepsze długa nie ruszona 😥 nie śpię juz dobę bo skurcze w domu też nie dały mam czekać około 1.5godz na kolejne ktg i jak nadal nic odeślą do domu. Mała waży prawie 3600
-
Blueberry powodzenia, trzymam kciuki żeby szyjka szybko puściła!
Hehe z tym barankiem to ja też nie jestem przekonana, mam już w domu małego lwa, z dwoma silnymi charakterami może być ciekawieale u mnie póki co cisza spokój, a mężowi też podoba się data 21.03
teverde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny