MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
enka90 wrote:Może być pełnia bo akurat 21.03 to pierwszy dzień barana a chcę mieć baranka ^^ Też powtarzałam
A z drugiej strony wolałabym rodzic jak nie będzie natłoku rodzacych 🙈 Jak byłam ostatnio zwiedzać porodówkę to położna przyznała, że wtedy mają najwięcej pracy. Ostatnio musiały nawet korzystać z łóżka, z którego już się raczej nie korzysta - tyle kobiet na raz rodziło.. -
nick nieaktualny
-
Niestety chyba juz nie nadrobie. Od mojego ostatniego wejscia przybylo dzieciaczkow;)
Wrobel, Butterfly, Klamka, Ulv GRATULACJE 💐🍀🎊🥳🍾🎈
U mnie dzis w koncu lepiej. Noc w szpitalu i nastepny dzien byly koszmarne , glownie chodzi o karmienie.. Ale wieczorem nas wypuscili. Pierwsza noc w domu tez ciezka. W sumie od 3 dni spalam 5 godz. Jutro moze cos wiecej napisze.
Blueberry powodzenia!!!!Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
A co tu tak cicho? Az dziwnie
Matko moje cycki to wielkie bomby Dziewczyny kiedy pepek odpadl Waszym Maluchom..nasz jest uparty i jeszcze sie trzyma. Naokolo juz sie odczepil ale jeszcze w srodku gdzies trzyma. Czesto teraz podkrwawia. Zamienilam 2 dni temu ocenisept na spirytus salicylowy,bo mam wrazenie,ze to pierwsze gowno daje..
Edit.
Nie ma jak to podlaczyc sie pod wysysacz pokarmu teraz taka ulga tylko jak to zrobic,zeby druga podlaczyc?:d moje dziecie zasnelo w najlepsze hehheWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 06:29
-
A z tym barankiem to nie wiem czy to dobry pomysl mam w rodzinie,najblizszej rodzinie, dwa baranki Mame i Siostre rodzona hehe i musze powiedziec,ze sa uparte jak osiol i chytre jak nie wiem co ;p Za to ryby zadnej nie mamy to okaze sie jaki as z Dusi bedzie
-
Blueberry, powodzenia! A może już jesteście po?
Inso, u nas tez odczepił się od góry. Ja jednak octeniseptem psikam i przecieram patyczkiem dookoła, żeby się nie ślimaczyło.
Kleopatra, dokładnie tak bym robiła -
Kleopatra to moze i u nas zaraz odpadnie.. jakos powoli to idzie u niej.
Reniferra ja tez patyczkiem naokolo przecieralam octaniseptem. Nawet psikalam do srodka raz na koniec. Ale teraz zmienilam na spirytus i tez przecieram patykiem. On ogolnie jest suchy,tylko w srodku trzyma dziad..
Ktoras dzis rodzi? badz urodzila? Bardzo malo nas zostalo do porodu a to polowa msc. -
Cześć dziewczyny ❤️
Bluberry trzymam kciuki!
INso Nam odpadł w 8 dniu przemywalam octaniseptem i na sucho 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 08:19
-
Ja sie dzis w nocy znowu zastanawiałam czy się przypadkiem nie zaczyna, ale jak zwykle rozeszło się po kościach 😂 No nic, oby się okazało, że Sami czeka na tą słynną pełnię.
Chciałam się wczoraj zapisać na ktg i pani w rejestracji zaproponowała mi 27 lub 28 marca. Mam nadzieję, że do tego czasu to ja już jednak urodzę!
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyU mnie bóle nadal w granicach co 10min i bolą cholernie miedzy 3 a 6 były co 5 min przyjechaliśmy do szpitala ze stresu chyba trochę zmalały w częstotliwości na ktg niby prawie do 100 podchodziły ale płakać mi się chce bo szyjka w najlepsze długa nie ruszona 😥 nie śpię juz dobę bo skurcze w domu też nie dały mam czekać około 1.5godz na kolejne ktg i jak nadal nic odeślą do domu. Mała waży prawie 3600
-
Blueberry powodzenia, trzymam kciuki żeby szyjka szybko puściła!
Hehe z tym barankiem to ja też nie jestem przekonana, mam już w domu małego lwa, z dwoma silnymi charakterami może być ciekawie ale u mnie póki co cisza spokój, a mężowi też podoba się data 21.03teverde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny