MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Sana:* po 12 mam mieć Wyniki, po 14 mamy wizytę u pediatry. Jak będzie crp wysokie to pewnie mozemy sie szykowac do szpitala jeszcze trafiłam na jakas nieudolną pigułę i Julka w dwóch miejscach musiala kluc, a krwi sie polało az wokoło:( po wszystkim się poryczalam.
Trzymam kciuki za brzuchatki nasze. Duzo sił dla Was na tej ostatniej prostej:* pięknych ktg i współpracujących szyjek Wam życzę 😘
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Też się bałam indukcji - bardzo. Chciałam zrobić wszystko żeby zaczęło się w domu. Także rozumiem całkowicie. Wiem, łatwo mówić, ale nie martw się na zapas I myśl pozytywnie - będzie dobrze zobaczysz!
Lwie Serce aż mnie serduszko zakuło biedny Julek oby wszystko było dobrze!. -
Chyba wszystkie boimy się indukcji.. Ja mam jutro wizytę i znów mam nadzieję, że mnie lekarka nie położy bo w szpitalu to nigdy nie wiadomo który lekarz i kiedy wpadnie na pomysł indukcji.. Z plusów - zdążyłam zrobić rzęsy 😏
kehlana_miyu, 83xxx, enka90, Macy, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Ja brałam Prenatal Duo raz ze zostal mi z czasu ciąży, a dwa że ze szpitala wyszłam z hemoglobiną 8 , powinnam zrobić sobie badania, może w piątek pójdę z rana.Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Hej dziewczyny!
A mnie jakoś "wyrzuciło" jak widzę z listy z moim Stanisławem na 21.03, ale jakby co jestem z Wami, choć się nie udzielałam za bardzo.
Tymczasem pozdrawiam z patologii ciąży! Z powodu cukrzycy ciążowej czekam na indukcje, która ma się zacząć dzisiaj od założenia cewnika. Mam nadzieję, że szybko pójdzie! Trzymajcie, proszę, za nas kciuki!!teverde, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, Reniferra, Pikcia lubią tę wiadomość
Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
Dziewczyny ciezko mi dzis pisac bo od rana jezdze i zalatwiam sprawy. Przelecialam szybko tylko "odnalezc" czy Ktoras nie urodzila zeby wciagnac na nasza liste )
Ja wczoraj mialam delikatne zalamanie. Mialam dosc wieczorem i tez sie poplakalam.. dzis juz jest poki co dobrze O 14 ma przyjechac Tesciowa i moze jej Siostra z Corka w odwietki. -
Przypomnijcie mi która wit. D polecacie, bo moja Madzia chyba też źle reaguje na D-vitum. I dziewczyny po CC, czy dostałyście także do maluszków probiotyk (coloflor lub podobne) bo widzę ze w składzie tez ma olej słonecznikowy i szukam alternatywy.
Ja baby blusa załapałam w niedziele. Madzia druga noc z rzędu słabo spała i byłam wykończona. W efekcie nawet jak mój mąż mnie przytulił to się popłakałam. Ale teraz jest już dobrze chociaż mąż wrócił do pracy ale za to na spokojnie się tulam z mała:) Wczoraj w końcu byłam w stanie coś porobić w domu (Madzia jest dosyć nieodkladalna). Nie myślałam ze będę miała taka frajdę z tego że mogę na spokojnie posprzątać łazienkę :pMagdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Alisssa, Kreatorka powodzenia dzisiaj
Faktycznie lista mocno się skurczyła, na co patrzę z małym przerażeniem. Jestem ciekawa jak będzie u mnie bo pierwszy termin miałam wyznaczony na 23, a potem między 24-28. Wkurza mnie, że wizytę mam dopiero w poniedziałek ale co poradzić. Mam za to jakieś przeczucie, że przenoszę. Poza lekkim pobolewaniem w dole brzucha nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu. Chociaż faktycznie dzisiaj czuję się jakoś gorzej.
Kreatorka lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
Kreatorka powodzenia!
Ja jestem w szpitalu dziewczyny, niestety nie będziemy próbować rodzić sn, blizna jest cienka i boli na mocniejszych, a jeszcze nieregularnych skurczach. Jestem po konsultacji z lekarzem, z anestezjologiem, i prawdopodobnie jutro będzie cc.Kreatorka, iNso87, bbeczka91 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Sana, trzymam kciuki. Kreatora, za Ciebie oczywiście też. Ja jednak nie doczekałam jutrzejszej wizyty. Wczorajsze szalone KTG i dzisiejsze zbyt spokojne poskutkowalo tym, że lekarka do mnie zadzwoniła i kazała jechać do szpitala 😩 Niech on się już urodzi! Mam dość tego stresu!!!!!!!
-
nick nieaktualnySana powodzenia, trzymam kciuki lekarze na pewno podjęli słuszna decyzję, skoro cc ma być dla Ciebie lepsze to dobrze że tak zrobią.
Teverde lepiej być pod obserwacja w takim stanie. Ja przelezalam w szpitalu ale cieszylam się że jestem pod kontrolą i w ogóle się nie stresowalam że coś może być źle skoro co chwilę wszystko jest sprawdzane. Dodatkowo w każdej chwili możesz poprosić ktg jakby coś Cie niepokoilo powodzenia
Kreatorka powodzenia
Elcia mam nadzieję że jak podadzą Ci żel na rozwarcie to zaraz zaczną się skurcze i szybko urodzisz, jest jeszcze szansa że urodzisz 20.03;) trzymam kciuki za szybką akcje.
Lwie zdrówka dla synka!
Kreatorka, teverde lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja za Was też trzymam kciuki. Bez różnicy czy sn czy CC, czy z indukcją czy bez, już wkrótce będziemy trzymać nasze maluchy!! I żeby to one wyszły z tego cało i zdrowo, to najważniejsze!
teverde, Ulv15 lubią tę wiadomość
Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
Teverde, w pełni się z Tobą zgadzam - też już mam dosyć tego stresu i zastanawiania się, czy wszystko ok! Chcę mieć synka po drugiej stronie!!! I doskonale wiem, że to nie oznacza, że nie będę się musiała o niego martwić - zawsze powód do martwienia się znajdzie - ale przynajmniej będę go mogła widzieć i przytulić!
teverde, patuniek86 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015