MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry! Teverde na mnie pelnia tez nie chciala dzialac Chyba zwyczajnie bylo za wczesnie na malego i ja sie teraz ciesze ze posiedzial do konca! Chociaz jak jeszcze byl w brzuchu to mowilam ze nie mialabym nic przeciwko zeby wyszedl wczesniej;)
Za tp u nas noc ze zmiana pieluszek plus wsxystkich ubranek za kazdym razem juz druga tak... Nie wiem co robie zle ze przemakaja/ wylewa sie znich? W przeciagu 3 godzin od zmiany pampersa. Wczesniej tak nie bylo a teraz wszystko ciagle mokre i rozek znowu trzeba prac Ma ktoras z was taki problem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 06:55
teverde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeverde słabo jak patrzysz jak u innych się rozkręca a u Ciebie nic ale u Ciebie też w końcu ruszy
Inso współczuję nocki.
Ulv ja tak miałam, dwa razy przemoklo i okazało się że pampersy już za małe, od razu zmieniłam i jest ok.
teverde, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
Ulv my przez chwile mielismy ten problem jak Polcia miała nozki jak patyki a zrobila wielka kupkę to potrafiło jej po udach wypłynąć. No wtedy to nawet zerowki były dla niej za duze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 08:11
Ulv15 lubi tę wiadomość
-
Ja już po obchodzie. Był mój gin, ale chyba nawet mnie nie skojarzył. Inna babka mi mówiła, że jestem od niej. Ordynator zapytał tylko czy miałam USG i jak się okazało, że nie ma go w dokumentacji to się wściekł i wybiegł, a reszta świty za nim. Nawet się mnie o nic nie zapytali. Ehhh
Pocieszam się, że jakieś minimalne skurcze czasem mam, jakieś rewolucje w brzuchu... Podobnie się z synkiem zaczęło. -
Na USG nie bardzo potrafili znaleźć kieszonki z wodą, na podstawie jednej wyszło im AFI 5-6 więc sprawdzili szyjkę. Ponoć niezła, dostałam jakieś 5 punktów (cokolwiek to znaczy, zaraz będę czytać). W związku z tym, żeby nie ryzykować, że młody sobie gdzieś uciśnie pępowinę postanowili, że jutro będą wywoływać. Wsadzili mi cewnik w szyjkę, żeby ją rozepchać. Chwilami mam ochotę się zesmolić z bólu, ale tylko chwilami, większość czasu jest nienajgorzej. Jak przed ostrą miesiączką. Na wszelki wypadek chcą też jakieś badania przed CC zrobić, bo mówią, że może być różnie w mojej sytuacji. Nie wiem czemu..
-
Cześć dziewczyny, nawet Was nie podczytuje 😞 moje Maleństwo od kilku dni od popołudnia do północy płacze, zje dwa luki cyca i w płacz męczą ja gazy ale je wypuszcza na dwie strony 😉 juz wogole nie jem owoców nawet jabłek i ogolnie bardzo uważam co jem, oczy wypłakuje po nocach z bezradności nie wiem jak Jej pomoc, lekarz twierdzi ze tak może byc super diagnoza a Dzieciaczyna sie meczy a ja razem z Nią. Macie może pomysł jak jej mogę pomoc?
Gratulacje dla pozostalych Mamuś 👏Sisi82
https://www.suwaczki.com/tickers/w4sq9n73alrntj2g.png -
nick nieaktualnyMimoza ja to zawsze powtarzam że jak jesteś w szpitalu to zamiast wiedzieć więcej to wiesz mniej czasem położna więcej powie jak lekarz
Teverde powodzenia z tym wywoływaniem, oby sprawnie poszło ten cewnik to na ile się wkłada? Już do końca będziesz go mieć?
India ja nie noszę córki w chuscie, ale ja w ogóle mało noszę dzieci. Jak już biorę to raczej siedzę albo leżę maz najwięcej nosi ale na rękach.
Moje dzieci to ostatnio takie grzeczne że szok, zresztą chyba widać po wpisach że mam czas synek większość czasu zajmuje się sam sobą a mała taka spokojna, że za dużo robić nie trzeba. Mam nadzieję że to nie chwilowe i będzie tak dłużejteverde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje uzywam poki co tych pampersow pure protection 1 (2-5kg) bo sie obkupilam jak byla promocja. Maly ma dopiero niecale 4 kg to nie wiem czy sa za male... Ale sprobuje z inna marka bo tez mam i zobaczymy co z tego bedzie. A moze powinnam jakos mocniej je zapinac🤔 tylko ta pepowina mi przeszkadza w tym strasznie. Chcialabym zeby juz odpadlo.
Sisi ja mysle ze to moze byx jeden z tych skokow rozwojowych i dlatego tak jej nic nie pasuje i ciagle chce plakac. Generalnie z tego co wiem od 2 tyg duzo dzieci zaczyna coraz wiecej plakac do 8 tyg a potem znowu sie uspakajaja. Moze to to w waszym wypadku? Wtedy nke zostaje Ci nic innego jak to przetrwac. Albo sprobuj suszarki! Na mojego to dziala jak magia, nagle przestaje plakac i zycie jest piekniejsze + kolysanie + ciasne spowijanie. -
nick nieaktualny