MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej.
Ja dzisiaj noc, jak z koszmarów Takie wzdęcia od wczoraj złapały Poleńkę, że biedna strasznie się męczyła całą noc
Zresztą nadal męcz Już nie je 15-20 minut, tylko 7-8. I płacze, pręży się... Czasami bąki pójdą, ale rzadko
W ramach spaceru dzisiaj pójdziemy do apteki. Tylko ile tych kropli espumisanu jej dawać?
Ulv, ja miałam takie akcje, kuedy skonczylh sie jedynki i zaczęłam używać dwójek. I mimo że 3-6 kilo, to były za duże. Przy jedynkach nie mam problemów
Ulv15 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Sana gratulacje!
Teverde, wow to już jutro będziesz miała maluszka Ja wychodzę. Szyjka miękka, 2cm. Dali mi dopegyt i mam się zgłosić 28.03. Wczoraj o 21 wzięłam pierwszą tabletkę i po niecałej godzinie bardzo spadło mi ciśnienie, położna zrobiła wielkie oczy, że może mi wycofają. Nie miałam też mierzonego ciśnienia przed tabletką więc w sumie niewiadomo jakie to ciśnienie faktycznie było. Dzisiaj rano było powiedzmy ale też położna zmierzyła mi je po wycieczce do toalety także na ile ono było wiarygodne... No ale lekarze widać się nie przejmują i mam brać 2 tabletki a jak podskoczy to nawet 3. Teraz czekam na wypis i mam nadzieję,ze w ciągu kilku dni wszystko samo się rozkręci. Dobrze, że akurat mąż ma wolne w weekend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 10:37
Sana lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
nick nieaktualnySisi tak, wtedy też espumisan. Nadmiar gazów i odbić moze świadczyć o wzdeciach właśnie. Trzeba to sprawdzić, a ja innego sposobu jak podanie espumisanu i obserwacji niestety nie mam. Chociaz espumisan jest bezpieczny, Reniferry córka dostała w pierwszej dobie, więc można spokojnie użyć chyba że jeszcze ktoras z bardziej doświadczonych mam może coś doradzić
-
India, ja nosiłam synka w chuście od 2 miesiąca życia do 1,5 roku, teraz wciąż okazjonalnie w nosidle na plecach Samiego chcę zacząć nosić wcześniej, dla mnie chusta to super sprawa - znacznie mniejsze obciążenie dla kręgosłupa niż noszenie na rękach, no i wolne ręce Więc pewnie jakiś tydzień lub dwa po porodzie umówię się z doradcą chustowym, żeby przypomnieć sobie jak wiązać chustę prawidłowo dla takiego maluszka
india lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Sana gratulacje :*
Dziewczyny, czy ten Espumisan 100 też ma taki bananowy aromat? Moje dzieci plują zwykłym Espumisanem, właśnie chyba przez ten aromat Misiek Delicol dostawał i nie było problemu, a tym pluje i nie chce potem mleka pićSana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bbeczka91 wrote:Sana gratulacje :*
Dziewczyny, czy ten Espumisan 100 też ma taki bananowy aromat? Moje dzieci plują zwykłym Espumisanem, właśnie chyba przez ten aromat Misiek Delicol dostawał i nie było problemu, a tym pluje i nie chce potem mleka pić -
Kocham mój laktator ❤❤❤
Bez problemu odciągnęłam 60 ml, moglabym wiecej
Pola z powodu bólu brzuszka mało je, więc żeby piersi mi nie wybuchły użyłam
Przy okazji przetestuję, czy potrafi jeść z butelki
Jeśli da radę, to poodciągam trochę-przyda się, kiedy mąż zostanie z nami na tydzień. Chcę wtedy ogarnąć m.in. dentystę, to chociaż poda Małej butlę, gdyby była głodna A ja będę bez stresu, że będzie płakać
Ale błyskawicznie odciągnął te 60 ml... Przy Młodej ręcznym nic nie byłam w stanie zrobić...
A to ten biedronka, z allegro-Butterfly, mam nadzieję, że i Tobie pomożeiNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Kehlana może jeszcze się rozkręcą! Zaraz wyjdzie,że będę rodziła ostatnia na forum Ja już w domu, strasznie długo się naczekałam na wypis. Patuniek, nasza specjalistko od ubezpieczeń Powiedz mi jak ubezpieczyciel liczy 3 dni pobytu na oddziale? Na wypisie mam 20-22.03 i jak się domyślam pewnie nie liczą dnia wypisu?
Hashimoto, Letrox -
enka90 wrote:Kehlana może jeszcze się rozkręcą! Zaraz wyjdzie,że będę rodziła ostatnia na forum Ja już w domu, strasznie długo się naczekałam na wypis. Patuniek, nasza specjalistko od ubezpieczeń Powiedz mi jak ubezpieczyciel liczy 3 dni pobytu na oddziale? Na wypisie mam 20-22.03 i jak się domyślam pewnie nie liczą dnia wypisu?
Enka, zajrzyj do owu Ja miałam napisane, że liczy się każda rozpoczęta doba, więc wypis teżPola Róża