MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak pomyślałam, że ZUS sobie sam poradzi 😁
Książka, właśnie się zastanawiam bo u mnie w rodzinie wszystkie nosiły i chwaliły a właśnie czytam opinie, że dużo kobiet nie poleca..
Butterfly, jakie głupie baby. Jak można coś takiego w ogóle komuś powiedzieć?! A pasy można kupić na Allegro.Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Elcia gratulacje!
Wow Kehlana 4kg robi wrażenie
Ja już po wizycie. Oczywiście jestem rozczarowana. Lekarka wycwaniła się tekstem, że na tym etapie nie zaleca się już badania na fotelu ;/ Nawet nie mogłam się z nią kłócić no bo nie przegadasz ... Zrobiłam sobie zdjęcie KTG i zaobserwowałam, o ile to dobrze interpretuje, że miałam 2 skurcze koło 80. Szaleństwo...Marza89 lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
Hey. Nie odzywałam się, bo skończył mi się transfer. W piątek miałam cała noc skurcze, ale w sobotę jakoś zniknęły. Tzn były ale już nie co 8 a co kilkanaście minut. W niedzielę rano wziął mnie lekarz na badanie a tam 4cm rozwarcia więc stwierdził, że zrobimy próbę oksytocyny. Noi jak zaczęliśmy ta próbę o 9:45 tak o 11:35 urodziła się Zosia. 3420g i 58 cm.
Marza89, patuniek86, Ksiazka1, Madziakk, Pikcia, mamakropka., Izziee, enka90, Sana, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, 83xxx, iNso87, Butterfly 83, Reniferra, Ulv15, teverde, Kleopatra, Kasialudek, Anet85, patkaaxx90, Alisssa, bbeczka91, india, Parsleyek, Beatrix_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Butterfly na pewno w Internecie jest spory wybór takich pasów, ja swój dostałam w prezencie od mamy po urodzeniu starszego synka i korzystam z niego jeszcze teraz.
Mimoza gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 19:36
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Mimoza,Elcia gratulacje!
Póki pamiętam. Może komuś się przyda na przyszłość. Odnośnie kataru, to przy przeziębieniu ewoluuje on sobie. Na początku jest wodnisty, potem gęsty i na końcu żółty lub zielony. Rzeczywiście nie ma to związku z tym czy jest na tle bakteryjnym czy wirusowym .
Pas na brzuch jest średni po porodzie, bo powoduje nieprawidłową pracę mięśni dna miednicy, które powinny dochodzić do siebie w naturalny sposób szczególnie po porodzie siłami natury.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 21:24
83xxx, teverde, Butterfly 83, india lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, baaardzo przepraszam, że się wcinam. Gratuluję wszystkich dzieciaków. ❤️🤗
Jestem z maja i zrobiłam swoją wyprawkę dużo wcześniej, bo mieszkam za granicą. BOBOTIC FORTE NA KOLKI Oddam za kw, kupiłam i mam z terminem 2019/05. Kupiłam już nowe, ale może dla którejś z Was albo dla znajomej, kogokolwiek??? Może ktoś by skorzystał... Bo ja nie zdążę akurat tych użyć, a szkoda mi żeby leżały. Zapakowane, w pudełku, odpowiednio przechowywane.
Kciuki za te jeszcze w dwupaku!Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
Witam dziewczyny. Elcia mimoza gratulacje 😘 już niewiele z nas jest w dwupaku
..
U mnie w nocy z niedzieli na poniedziałek pojawil się problem z zatkanym kanalikiem miałam twarde paso od mostka do sutka i dopiero wczoraj popoludniu udało mi się rozwiązać ten problem. Został jeszcze ból piersi, ale jest już dobrze...
Zostawiam na 2 dni córcie w domu, bo wczoraj coś zaczynało ja brać przeziębienie. Może chociaż rano trochę pośpimy bo nie muszę się zrywać, aby ją zaprowadzić.Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Elcia, Mimoza gratulacje!!!
Jeszcze tylko kilka z nas czeka na swoje pociechy niedlugo komplet
Zuzia dzis konczy tydzien 😊, ale to zlecialo 🙂. Nie mozemy sie juz doczekac pierwszego spacerku, po jakim czasie wyszlyscie pierwszy raz? Ja jeszcze poki co nie bardzo na dluzsze chodzenie, choc juz staram sie wstawac i cos lekkiego w domu robic, maz wymeczony, naklada na siebie bardzo duzo.
Dalej rozkrecam laktacje, nadal podaje mm , bo inaczej mala nie zasnie, za malo mam, ale przystawiam ja coraz czesciej i sciagam laktatorem jak spi. Od 3 dni nie zwiekszylam ilosci podanego mm na dobe, wiec chyba cos sie pomalu rusza. Zuzia potrzebuje troszke wiekszych ilosci na raz, ale mniej tych butli jest.Mam nadzieje, ze wytrwam w tym. To jest teraz nasz najwiekszy problem.
Wspolczuje problemow z brzuszkami u maluszkow, mam nadzieje, ze nas to ominie, pamietam jak bylo z synkiem i nic nam nie pomagalo, mial okropne kolki, musielismy przecierpiec, a trwali to 1,5 miesiaca. Ile wizyt u lekarza... i nic, w koncu samo przeszlo.
Teraz rozumiem te, ktore takie aktywne w nocy byly 😆, co tu robic przy karmieniu? Nadrabiam
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Mimoza gratulujemy 😊😊😊
Teverde ja 💩 na 4 dzien. Przepraszam jak za duzo informacji, byla miekka bardzo i nie bylo problemu. Zza to dosyc dziwne uczucie po rozluznieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 05:50
Reniferra, teverde lubią tę wiadomość
-
Teverde, ja jakoś 2 dni po porodzie. Trochę się bałam, bo szwy miałam blisko, ale było całkiem spoko :p. Nie parłam i nic nie bolało. Choć uczucie dziwne, bo te mięśnie takie ponaciągane tam.
Spróbuj sobie zaaplikować czopek glicerynowy, może Ci pomoże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 08:04
teverde lubi tę wiadomość