MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też nadrabiam szybciutko Zmęczony dzień dziś mam na maksa, ale udało mi się pospać na raty co prawda, ale zawsze
Hmm mi pojawiła się od samego początku ciąży ta linia a później jakoś tak 'osłabła' teraz jest bardzo delikatna. Też ostatnio o tym myślałam, że jak miałam mały brzuszek to była taka brązowa, a teraz jej prawie w ogóle nie widać.
Przeżywam dziś o zgrozo najgorszą z moich codziennych zgag ;( Chyba niepotrzebnie dodałam cebulki do buraczków... nic mi nie pomaga, oby przeszło w końcu, grrr ;/ -
nick nieaktualny
-
Mi mleko nie pomaga Z resztą biorę Reni, na ulotce jest napisane, że nie można go brać równolegle z produktami mlecznymi, więc jak wezmę tabletkę to mleko i tak odpada Przeszło po kilku godzinach na szczęście... żadnej cebulki co końca ciąży !!!
-
Ja mam tez czasami zgage, rozmawialam o tym z moja lekarka. Powiedziala, ze zgaga w ciazy nie ma duzo wpsolnego z jedzeniem, po prostu czasem jest a czasem jej nie ma, to podobno progesteron powoduje, ze cos sie rozluznia w przelyku i wystepuje zgaga.
Prosilam, zeby mi cos na to dala, ale powiezdiala, ze po co, ze tak w ciazy jest i ze bedzie jeszcze gorzej, mam sie przyzwyczaic Ja zauwazylam, ze mi pomaga tylko jedzenie czesciej a mniej, wszystko inne raz dziala a raz nie, czasem mam zgage po pomaranczach a czasem nie. Takze przyzwyczajam sie -
CO do tej zgagi to prawda, że to jeden z przykrych ciążowych objawów, zazwyczaj wytrzymuję bez leków, ale wczoraj była na prawdę bolesna... zgagę mam właściwie codziennie- kolejny czynnik przemawiający za tym, że chcę mieć już Rysia obok siebie hehe;)
Endokobietko uważaj tam na siebie! W Pl też ma dziś wiać mocno, ale w Szczecinie póki co jest bardzo spokojnie.
Ja dziś przerysowałam tylnie drzwi i jestem podłamana. Tyle razy zjeżdżałam z parkinku w supermarkecie, a dziś jakoś tak wąsko wjechałam i się nie wpasowałam, eh... Zatrzymałam się, wysiadłam i zaczęłam płakać ;p Dzwoniłam do męża i pocieszał mnie, że wielu osobą to się zdarza i że to stare auto i nic się nie stało, ale i tak mnie to jakoś mega zdołowało. Czasu już nie cofnę, ale i tak ciężko mi to przeżyć