MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Od początku ciąży przytylam 7 kg - 60 kg teraz a brzuch wybiło mi tak ładnie kilka dni temu. Dziś byłam na zAkupach i kupiłam słodkie sliniaczki koszule dla małego i taki ręcznik do kąpieli. Denerwuja mnie w tych sklepach bo dla chłopców ubranka tylko w kolorach szary, granat i zielony. Nic żywego takiego dziecięcego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 21:18
-
nick nieaktualnySylvia na allegro jest wiekszy wybór - ja tylko tam robie zakupy:)
Pościel dla maluszka dziś dotarła- jest boska:) jutro zrobie foto i wstawię
Dzis troszke sie nachodziłam i kurcze cos mnie ciagnie i kłuje w dole brzuszka,mały mniej sie rusza...mam wyrzuty sumienia,że nie leżałam plackiem w domu.
sylvia lubi tę wiadomość
-
Marysia0312 wrote:Sylvia na allegro jest wiekszy wybór - ja tylko tam robie zakupy:)
Pościel dla maluszka dziś dotarła- jest boska:) jutro zrobie foto i wstawię
Dzis troszke sie nachodziłam i kurcze cos mnie ciagnie i kłuje w dole brzuszka,mały mniej sie rusza...mam wyrzuty sumienia,że nie leżałam plackiem w domu.
Marysia, szybko Ci wysłali tą pościel? bo od tego sprzedawcy też mi się podobała szara w białe kropki i myślałam czy by na próbę nie zamówić a jak gatunkowo? nie za cienka? ładne ma kolorki? koniecznie wstaw fotkę
http://allegro.pl/nowosc-2el-posciel-do-lozeczka135-100-kulki-sowy-i3733960898.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 22:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
też będę zamawiała tę pościel- jest śliczna i niedroga sówki i na innej aukcji świnkę peppę też kupuję TYLKO w sklepach internetowych póki co poczekam jeszcze troszkę z zamówieniem bo i tak nie mam gdzie tego trzymać przez ten remont zasrany, tzn. mam gdzie, ale jest jeszcze sporo kurzu i boje się, ze się pobrudzi
Nie pochwaliłam wam się, że w końcu zapisałam się na USG 3/4d za tydzień we wtorek 19.20- potwierdzimy płeć i dostaniemy filmik na pamiątkę No i mój kochany pierwszy raz zobaczy Rysia no i może będziemy już kończyć ten sajgon to poskręcamy meble i łóżeczko, umyję okno zawieszę zasłonki i firankę i już będzie pięknie
-
nick nieaktualnyKocurku my dzis skończylimy z łazienką- wystarczy tylko posprzatac...ale to juz sama przyjemnosc bo mam tez juz dosc kurzu.
Jutro zrobie zdjęcie łóżeczka i pościeli. Ostatnio kupiłam juz podkłady poporodowe ,majtki itp troszkę kolejnych ciuszków - wszystko takie słodkie;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kocur wrote:Właśnie chciałam zapytać czy myślicie już dziewczyny o drugim dziecku Ja póki co NIE tzn. myślę, ale na razie nie chciałabym zbyt szybko;p mam 24 lata skończone... może za 5 lat, może 7... a może los zadecyduje za mnie. Zawsze marzyłam o trójce, ale nie jestem póki co przekonana, czy spełniam się w tej roli cieszę się z Rysia cholernie, ale tęsknię za pracą i nawałem obowiązków i troszkę też za weekendowymi szaleństwami
Kocur ja za 2 miesiace bede miala 36 lat, wiec musze sie jakby co, szybko decydowac. Ale teraz oczywiscie Rysie sa najwazniejsze!