MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
W piatek na miescie pani chciala mi dac ulotke z jakiegos Fitness Centrum i mowi tak: moze pani chce troche zrzucic przed swietami? Wzielam i powiedzialam, ze zamierzam zaczac w marcu.Viril lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja po wizycie na nfz u lekarki, szyjka nie rozwiera sie dalej ale mam dużo leżeć odpoczywać i nadal mam luteine pod język. W poniedziałek ide do swojego lekarza prywatnego;)
Dzis serduszko malutkiej biło 153, zaskoczyła mnie moja waga, która wskazywała, że przez 2 tyg przybrałam aż 1,5kg;/ ja nie przejadam się aż tak. Ost ta waga jakoś dziwna jest bo jednego dnia ważę np ok a drugiego już z 600g więcej co jest niemozliwe że bym w ciągu dnia przytyła;)kaaasiaczek_, Marysia0312, Viril lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paula22 wrote:nie mam pojęcia, na nfz to mam tylko badanie ginekologiczne. w poniedziałek mam wizytę u swojego lekarza to jak zrobi usg spytam bo sama jestem bardzo ciekawa.
Kurcze nie wiem czy tak trafiacie laski ale moj lekarz na nfz jest super i dzis pomimo tłoku i rozwścieczonych kobietek na korytarzu poświęcił mi ponad 40 min, do tego tłumaczył jeszcze przez 10 i pokazywał mojemu partnerowi każdy narząd dzidziusia.
a Co do wagi, to właśnie może malutka przybrała, przecież wody płodowe też waża, noi macica z ok .0.5 kg na 1 kg przybiera. Więc głowa do góry to napewno nie Ty tak gwałtownie tyjesz
-
nick nieaktualny
-
Chciałam się z Wam przywitać kochane marcówki
Ja na początku ciąży schudłam 4 kilogramy i jak mnie ważyli w listopadzie to jeszcze nie wróciłam do wagi z przed ciąży a dzidziuś fajnie rośnie ale w pierwszej ciąży przytyłam 20 kilogramów i schudłam tylko tyle co ważył dziecko także cieszę się że jest tak jak jest
Virli ale Ty masz już spory ten brzuszekViril lubi tę wiadomość
-
No co Ty, czym? Kazda kobieta jest inna i wiem, ze tak na 100% nawet nad tym nie mozna zapanowac, ja jem extremalnie malo, wiecznie maz mi mowi. A zbedne kilogramy mialam tylko z powodu lekow hormonalnych ktore bralam. Przed moja "przygoda" z edometrioza mialam cale zycie niedowage, w rok czasu +15 kg, teraz ciaza, wiec pewnie tze mi pare kg zostanie. Ale mam to w dupie (he he nawet doslownie), bo dziecko jest najwazniejsze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 10:37
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
ania_mr wrote:Wczoraj z mężem byliśmy na pizzy w tele-pizza a dziś o 3 rano dostałam biegunki:( mąż w pracy o 8. Już tam nie pójdziemy na pizzę... teraz jak na razie spokój...
jadłaś koło Arsa? trzeba było iść obok na kebaba bo tam jest bardzo dobry