MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
wisnia11, ja również nie odczuwam "chyba" twardnień brzucha, bóle jak na okres jak najbardziej i mam nadzieję, że to takie bóle będą zwiastować poród, nawet nie wiem jak je liczyć, bo jeszcze nie przywiązałam do tego wagi, bo za często mnie nie bolało podbrzusze.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:)
Ja jakoś tez nie czuje skurczy, brzuszek sporadycznie robi mi sie twardy. Częściej czuje parcie na pęcherz ,ból pachwin i pochwy oraz bóle jak na miesiaczke (ale lekkie)
Dziś zaszaleje bo idę z męzem na kolacje i moze mały spacerek także jutro na porodówkę moze pojadę
Endokobietka pewnie w szpitalu rodzi:) Trzymam kciuki za nią!pillow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, a bierzecie lub będziecie brały kapsułki wiesiołka przed porodem? bo na SR położna mówiła, żeby od 37 tc. łykać 3 x 2 kaps. do porodu i nawet po porodzie, także ja już od dzisiaj jadę z koksem i łykam
magnez i luteinę odstawiłam, teraz mi tak jakoś dziwnie, bo każdy ból w podbrzuszu zapala mi lampkę, czy to już się zaczyna, czy jeszcze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 17:02