MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalena wrote:paula22 dobrze będzie trzymam kciuki! no i ładnie sie trzymasz bardzo się cieszę że juz ciąża donoszona:)
co do wiesiołka to spytam jutro lekarza jeśli nie zapomnę bo czytałam o jego działaniu i sporo dziewczyn chwali;)
ciekawe co z Endokobietka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 20:53
-
Ja już po USG, Mały ma się dobrze i waży ok 2950g:)
Co do dolegliwości to ja też tak mam i z wc i z żebrami.
Słyszałam o tym wiesiołku ale man na szkole rodzenia kazali pić herbatę z liści malin, o wiesiołku nic położna nie mówiła.
Czekamy na wieści od Endokobietki...pillow, kaaasiaczek_, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dziewczyny mam tragiczną noc dziś dowiedziałam się że koleżanka nosi pod sercem dziecko z bezmózgowiem...wada która wychodzi ok połowy ciąży. Po prostu dziecko przeżyje pare h po porodzie a najgorsze jest to że już jest tydz po terminie i tak czeka na to straszne zmierzenie sie z rzeczywistością ale na to nie da sie jakoś przygotować :'( straszne to jest nawet nie wiedziałam o takiej chorobie...
-
Z dolegliwości które mi przeszkadzają do ból krocza ale najbardziej tylko po dłuższym chodzeniu a wczoraj byłam na zakupach to już ostatnie zakupy na które poszłam, teraz tylko wizyta dentysty, może pójdę jeszcze do fryzjera a tak to już nie będę wychodzić na długo tylko króciutki spacerek.
I nogi opuchnięte które nie przeszkadzają, buty jeszcze jakoś wcisnę
Jeszcze trochę i ciążą będzie donoszonaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 09:32
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny a ja własnie od fryzjera wróciłam:) a co - muszę ładnie na porodówce wyglądać
Wczoraj z mężem byłam na kolacji walentynkowej - super jedzonko,w końcu wychodzę do ludzi,czuję,że wracam do normalnego życia...ostatnio całe tygodnie spędzałam w domu:/
Dziś jakoś nie mogłam spać w nocy, chyba czułam lekkie skurcze.
Oleńko to bardzo przykre lecz już kiedyś pisałam i dziewczyny się chyba zgodzą ze mną aby nie pisać tutaj o takich przypadkach.Niepotrzebnie sie denerwujemy - ja przynajmniej tak mam.
U mnie dziś 37tydz ciązy! Moge rodzić! tak bardzo się cieszę
Endokobietka pewnie już po i tuli maluszka:)
szczessciara, Iwo123, kaaasiaczek_, magdalena, wisnia11 lubią tę wiadomość
-
Oleńko to bardzo przykre lecz już kiedyś pisałam i dziewczyny się chyba zgodzą ze mną aby nie pisać tutaj o takich przypadkach.Niepotrzebnie sie denerwujemy - ja przynajmniej tak mam.
U mnie dziś 37tydz ciązy! Moge rodzić! tak bardzo się cieszę
Endokobietka pewnie już po i tuli maluszka:)[/QUOTE]
Wiem wiem przepraszam. Ale to było dla mnie jak grom z jasnego nieba i po prostu odruchowo to napisałam. Nasze są zdrowe bo takie wady już widać w środku ciąży także nie ma co się denerwować :)jeszcze raz przepraszamszczessciara, Marysia0312, Iwo123 lubią tę wiadomość