MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiekszosc moich kolezanek w realu przenosila cisze o tydzien lub 2, bratowa urodzila w terminie
ja sie wykapalam i mi przeszlo. mam nadzieje ze tak zostanie . jutro na 9:30 ide do lekarza. trzymajcue kciuki zebym dala radeszczessciara, Miriam lubią tę wiadomość
-
Moja kruszynka ostatnio coraz bardziej lubi nóżkę prostować, choć w nocy też brzuszek przed snem mi faluje i za każdym razem jak ja wstaje w nocy ona też Bóli żadnych nie mam, jedynie opuchnięte nogi mi się wydaje że za bardzo. śluzu więcej ale może spowodowane braniem - Gyno-Femidazol, brzuch nie znacznie poszedł w dół a wizyta dopiero 6 marca ciekawe czy do niej dotrwam
-
nick nieaktualny
-
ja kupiłam gaziki nie jałowe do przemywania oczek i czyszczenia uszek tak nam powiedzieli na szkole rodzenia a kupiłam ich w opakowaniu 100 szt na allegro za 3,99. Akurat teraz mi przyszły bo był kurier
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 09:31
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ...
Ja bede miec ciaze donoszona dopiero 26 lutego... wiec jeszczemusze czekac.
Tak mnie bolał brzuch w nocy bardziej podbrzusze, czułam jak mały tam głowe wciska... a do tego pachwiny... powiem wam szczerze że już troche sie mecze...
Musze spakować torbe dla małego
Miłego dnia wam życzeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 10:53
-
Miriam wrote:A jaki rozmiar bo jak oglądam na necie to jest ich dużo
http://allegro.pl/tanio-gaziki-do-pepuszka-kompresy-100-szt-i3962426777.html
rozmiar 5x5
ja kupiłam ich więcej bo nie mam aż tak blisko apteki aby lecieć do apteki aby kupić więc wole mieć zapasWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 10:59
Miriam lubi tę wiadomość
-
o kurcze ale informacje... gratulacje dla Effci i maluszka
mnie od 3 dni strasznie żebra bolą i podbrzusze. nie wspominając o kręgosłupie. wczoraj w nocy wstawałam do toalety co godzinę z zegarkiem w ręku. dzisiaj obudziłam się o 3 w nocy na siusiu i zauważyłam że bardzo mnie boli podbrzusze i mam skurcze takie jak na bolesny okres co 10 minut trwające około 30/40 sekund. już myślałam że jak będą częściej to budzę męża i jedziemy na porodówkę. ale zasnęłam ok 5 nad ranem. na szczęście minęły. dzisiaj nad ranem też trochę bolało ale już nie tak często.
muszę wytrzymać chociaż do 18 lutego. bo mam wizytę na 13.15. GBS prawidłowy. po wizycie mogę jechać na porodówkę
napiszcie dziewczyny jak wy odczuwacie skurcze bo ja nie wiem do końca czy to było właśnie to. brzuch mi nie twardnieje tylko boli podbrzusze jakbym właśnie miała bolesny okres dostać. brzuch mi trochę opadł ale bez przesady (oddycha mi się lepiej). małego czuję bardzo nisko i nie rusza się już jak wcześniej, tylko smyra mnie jak się obraca. -
Ciekawe jak endokobietka! Dzis miała na 9 wizyte i chyba już ją zostawili. Trzymam kciuki za każdą z WAS! Już tak niewiele do rozwiązania:) aż serce się cieszy jak pisze o Waszych "ostatkach" Pozdrawiam!
Iwo123, kaaasiaczek_, pillow, juicca lubią tę wiadomość