Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki wieczorowo

Gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści
Krysti ślicznie
Też dziś miałyśmy podgląd z moją Zośką
i wszystko u nas ok. Mamina szyjka ma ... szok cm
a Zochna waży 1300 g 
Oto i ona i pozdrawiamy e-cioteczki
Ewelaa, Krysti, SunSun, loszcz, patryśka83, Niunia86, madziutek 23, Emca, Madzik82, Emartea, bella82, Justyska89, Emrica, Juusti69, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z szpitalnego łóżka.Po kontroli wyszło że szyjka sie skracala dalej.No i cóż
sterydy dla małej podana pierwsza porcja,ja pod kroplówkami,ktg przypiete no i lezymy 
piękne brzuszki:-) ja tez zrobilam foto ale wrzuce jak bede w domku
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie, ze zrobilam juz z 5 zdjęć z postanowieniem wrzucenia ich na forum i cos mi nie wychodzi.

Chyba za leniwa jestem.Tyle z tym roboty.z apatatu do laptopa potem zmiejszac cudowac wgrywac na setwer.za duzo zachodu jak dla mnie
sylwia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sunsun dobrze ze dostałaś te sterydy. Przynajmniej bezpieczniej w razie przedwczesnego porodu.Mam nadzieję ze wytrzymacie jeszcze trochę (ty i twoja szyjka).Zdrówka dla Ciebie i bobaska

A co ze spojeniem? Wciąż się rozchodzi?
Zastanawiam się jak to działa bo dostałaś jeśli dobrze pamiętam tabletki aby się zroslo to pęknięcie ale czy jest szansa ze ci sie zrosnie do porodu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 19:38
-
nick nieaktualny
-
SunSun - trzymaj się, czy to pęknięcie spojenia kwalifikuje Cię pod cesarkę czy możesz też SN rodzić? A w którym szpitalu leżysz? Podpytuj tam personel, zrób krótkie przeszpiegi czy warto tam się wybrać już na ,,wielki dzień"
SunSun lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny wspolczuje wam nie wiem co jest grane z tymi szyjkami sunsun Anet Niunia trzymajcie się juz nie długo nam zostało tylko czemu ta koncowka taka pechowa ale na pewno wszystko będzie dobrze i dotrwamy do terminu

Aż się boje co z moja bo drugi dzień brzuch jak kamień twardy mimo zwiększonej dawki magnezu
Smoczy a śliczna coreczka;-)
Krysti i twój brzuszek też taki zgrabniutki;-)
Krysti lubi tę wiadomość
[/url]

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
smczyca sliczna coreczka ;*
krysti brzuszek tez juz fajny ;*
sunsun a Ty lezysz tylko ze wzgledu na szyjke? bo ja juz prawie szyjki nie mam i do tego twardnienia ale mi gin kazal lezec w domku...
a jeszcze wyjdziesz do domu??
Krysti lubi tę wiadomość

na zdjęciu .Śliczna Zośieńka 
przykro mi że wylądowałaś w szpitalu to przez szyjkę właśnie? przepraszam że teraz wypytuję, ale nie ma szans żebym Was nadrobiła