Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kass to bedzie u was w domu stac i wam sie ma podobac a nie tesciowej...
jak ja wam wspolczuje z tymi tesciowymi... ;(
moja wlasnie myje garnki w kuchni...
przyszla na herbatke i m ja wykorzystal do mycia garow z calego dnia.. myslalam ze padne 
Ewcia no niestety niektorzy lekarze sa okropni... ;( zero powolania... tylka kasa i kasa... ;/
kasss lubi tę wiadomość
-
Kasa ja też mam taką pościel, ale jak na razie to ona chyba tylko na ozdobę będzie.
Doświadczone mamy, testowała któraś pieluszki Tesco Loves Baby? Dostałam kilka próbek new born w SR. Porównałam je wizualnie z Pampersem i wyglądają chyba nieźle. Są mięciutkie, mają wycięcie na pępek i jakiś wskaźnik wilgotności (jeszcze nie wiem jak to działa). Czytam w necie i mają bardzo dobre opinie i dosyć fajną cenę. Co sądzicie?
kasss lubi tę wiadomość
-
to strasznie ogromne polowa z tego by wystarczyła ja mam kocyk i podusie minky mysle ze na poczatek bedzie lepsza ale i tak tesciowa tym swoim zakupem mnie zmotywowała i jeszcze dzis musze zamowic komplet poscieli z ochraniaczem koldra podusia bo jak znowu z czymś wyskoczy to wole miec swoje masakra ale mnie to wkurzylo
madziutek i dobrze niech myje;)
[/url]

-
Emartea ja ci nie moge bo nie znam tych rodzaju pieluch. Sarah cieszę się ze wizyta uda.
Tess super zakupy
Ja juz po wizycie. Szyjka sie obnizyla i dlatego tam na dole jest wszystko opuchnięte. Na szczęście jest zamknięta. Ale oczywiście musze więcej leżeć przepisał mi luteine dopochwowo 2 razy dziennie po dwie tabletki plus magnes. Za półtora tyg mam przyjść i mnie zbada czy jest poprawa. Jak nie to szpital. Malo tego malutka sie stawia i lekarz obawia sie bym wytrzymała chociaz do 36 tyg
Tess lubi tę wiadomość
-
Witajcie. Widzę ze zla passa wciąż panuje na forum i wiele różnych dolegliwości

Dziewczyny sliczne zdjęcia brzuszków dodajecie
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. SunSun, Niunia86 wszystko ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 16:54
-
brzuch jest bardzo twardy a dziecko się napina przy tym są delikatne skurcze macicy. Nie można dotykać brzucha i dostaje sie magnes nospe lub luteine na rozluźnienie macicyEwelaa wrote:Anet co oznacza ze mala sie stawia??
-
kurcze ja nadal nie wiem czy nie bagatelizuje tego brzucha...nie umiem tego ocenić...;/ czasem mam taki bardzo napięty i sztywny ale nic mnie nie boli tylko niewygodnie mi się np. siedzi...no i często wydaje mi się, że młody coś po prostu wypina a może to właśnie macica się stawia...? nie wiem muszę pogadać o tym z lekarzem za 2 tyg..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
ja poki co mam tylko takie,dostalam te pojedynczo pakowane,mam ich chyba z 50 i te biore do szpitalaEmartea wrote:Kasa ja też mam taką pościel, ale jak na razie to ona chyba tylko na ozdobę będzie.
Doświadczone mamy, testowała któraś pieluszki Tesco Loves Baby? Dostałam kilka próbek new born w SR. Porównałam je wizualnie z Pampersem i wyglądają chyba nieźle. Są mięciutkie, mają wycięcie na pępek i jakiś wskaźnik wilgotności (jeszcze nie wiem jak to działa). Czytam w necie i mają bardzo dobre opinie i dosyć fajną cenę. Co sądzicie?
Emartea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet odpoczywaj i bedzie dobrze, musimy jeszcze trochę wytrzymać.
A u nas właśnie się dowiedziałam że w lasku za domem w rzeczce znaleziono martwego chłopaka- z mojego rocznika z równoległej klasy z gimnazjum... masakra
anet525 lubi tę wiadomość
-
Rubi ja tez sie zastanawiam czy nie bagatelizuje twardniejacego brzucha. bardzo czesto mam twardy i czasem bole miesiaczkowe ale jest to tak nieregularnie ze zawsze mysle ze to te przepowiadajace. ja wbilam sobie do glowy ze urodze po terminie dlatego moze nie biore pod uwagi faktu ze cos moze zaczac sie szybciej. za tydzien wizyta to sie dowiem czy wszystko ok. o tyle mozemy byc spokojne ze nasze maluchy juz w miare dobrze rozwiniete sa ale niech jeszcze siedza w brzuchach bo pogoda jeszcze niewiosenna:)
mnie tez irytuje troche glos chodakowskie rzeczywiscie gada jakby z sekty byla ale lubie z nia cwiczyc:) a mel b jest super:) kobieta z powerem:) i jeszcze jest fajna tiffany rother cwiczenia z nia na boczki trwaja 10 minut a na drugi dzien takie zakwasy ze szok;)
Kass chyba mamy podobny gust:) ja tez nie lubie wszystkich barw teczy na ubrankach poscieli czy czymoklwiek:) wszystko mam w bezach brazie pastelowym rozu:) nie lubie ubranek w rozne wzory takie juz mam zboczenie:)
a co do wymiotow to u mnie tez powrocily rano:( nie cierpie tego uczucia i az trudno uwierzyc ze po ciazy wszystko przejdzie...
Anet odpoczywaj:)
anet525 lubi tę wiadomość
-
Ja też po wizycie. Szyjka zamknięta i z pessarem ma 2cm. Na szczęście wszystko wygląda dobrze. mam dużo odpoczywac. Wolno mi chodzic po domu i tyle. Mała waży 1550g i lekarz powiedział,że muszę wytrzymac te 4 tyg do pełnych 36. Wtedy zdejmuje pessar i moge rodzic

Poza tym zrobił mi od razu posiew na te paciorkowce bo to ponoc przy porodzie wazne. Dał też w razie co skierowane do swojego szpitala jakby się mała zaczeła rodzic przed 36 tyg.
Także bardzo źle nie jest. Mogę wizyte zaliczyc w sumie do udanych bo najważniejsze to to,ze szyjka zamknięta
Anet oszczędzaj się i te które macie przykaz odpoczynku też. Nie ma co się wyrywac do 36 tyg
Ewelaa, Krysti, gosiaczek31, kaczamila, kasss, czekaja, MamaAdasia, madziutek 23, patryśka83, SunSun, loszcz, Madzik82, Emca, Emartea, Justyska89, Rubi, Emrica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tu my z Ignaśiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7806ba0fe7f.jpg
patryśka83, gosiaczek31, Smoczyca1, Ewelaa, SunSun, loszcz, czekaja, Tess, Niunia86, kasss, madziutek 23, Anastacia33, Madzik82, Emca, Emartea, bella82, Justyska89, Rubi, Dorka1979, Emrica lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH