Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziutek a działa na Ciebie magnez albo nospa? Mój lekarz mówi że jeśli tak to dobry znak. Mówił też o ciepłej kąpieli ale jeśli jesteś sama a słabo się czujesz to zaczekaj aż mąż wróci.
MartaM mi na katar i zatkany permanentnie nos lekarz dał wczoraj wodę morską Quixx. Byłam nastawiona sceptycznie ale jest lepiej.
Ja jednak zrezygnowałam z pomysłu prania dziś dla Juniora. Jeszcze zaczekam. Do terminu mam 2 miesiące więc myślę że mogę sobie pozwolić na niewielką zwłokę.
Kurcze leżę dziś przez większość dnia bo kichanie nie daje mi żyć i Junior szaleje. Jak pracuje jest dużo spokojniejszy albo ja tego az taj nie odczuwam jak pracuje.
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieją że jutro będzie lepiej żyje i ja
ale z dwojga złego wolę kichać co 2 minuty niż mieć poważną infekcje gardła czy oskrzeli.
W każdym razie mój mąż wczoraj chyba po raz pierwszy wkurzył się na mnie że przesadzam z pracą. I ok może i miał prawo choć akurat wczoraj zachowała się rozsądnie: sama umówiłam się do lekarza i powidziałam że nie idę do pracy. Nie musiał mnie od tego zmuszać. W każdym razie dziś ma mnie już dość w wersji siedzącej w domu. Do 12stej zadzwoniłam do niego "tylko" 3 razy pytając kiedy będzie, jak wrócił nasza rozmowa skupiła się na tym jaka jest chora i nieszczęśliwa. Poza tym zażądała karmienia
w konsekwencji mój mąż pyta teraz czy w poniedziałek idę do pracy
a nie zdążyłam mu jeszcze uświadomić że musi zrobić obiad
skoro mam leżeć to przecież nie powinnam wstawać żeby kręcić się po kuchni
Rubi, Tess, madziutek 23, MamaAdasia, czekaja lubią tę wiadomość
-
Madzik, w avatarze to twoja obecna wielkość brzuszka???
Scarlett2014 wrote:Ja mam majtk siateczkowe Hartmana i Babyono. W sumie 4 sztuki ale zastanawiam się czy nie kupić jeszcze jednego opakowania. Akurat takich rzeczy czy tych podpasek Belli wolę mieć więcej bo wydaje mi się że warto często to zmienić.
Z tymi majtkami tak się zastanawiałam, bo położna mówiła, że do szpitala tak na początek 10 par powinno wystarczyć! I nie myślała na pewno o jednorazowych, bo prezentowała te wielorazowe siateczkowe. Podobno są lepsze. Może nie zakładała, że będziemy je prać w szpitalu. Muszę dopytać, ale chyba zamówię sześć szt. A podkłady radziła zmieniać co 4 godziny, bez względu czy krwawimy bardziej czy mniej czy prawie w ogóle. Zawsze coś tam się wydostaje i bakterie mają pole do popisu. Ja na razie zamówię 2 op. po 20 szt, a potem najwyżej na bieżąco będę dokupywać. Tylko nie Bellę bo ona chyba nie ma paska z klejem do bielizny. Sprawdzałyście?? -
Emartea to moj brzuch 2 tyg temu. Ale teraz mam taki sam. Wreszcie mi porzadnie wyskoczyl.
Co do majtek mam 5 par wielorazowych z Hartmanna. Ostatnio mi tyle starczylo
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Ewela tez mam Nadie w brzuszku

jestem bardzo wysoka wiec chyba dlatego mam maly brzuch.
w pierwszej ciazy tez taki mialam wiec wszystko jest ok
Ewelaa, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Ewelaa slodki brzuszek. Madzik taki malutki masz ten brzuszek ile przytyłaś od poczatku ciąży????
Ja oczywiscie czekam przed gabinetem i jest godzinny poślizg. Super godz min będę czekać w poczekalniWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 14:10
-
A nie widac Ewela! Bardzo ladnie wygkadasz!
ja teraz jem ike sie da bo chcialabym przytyc 12kg ale chyba nie dam rady. Po pierwszej ciazy 8kg spadlo mi zaraz po wyjsciu ze szpitala. Przez karmienie piersia zjechaly nasteone kilogramy.
Musze miec sile na dwojke lobuzow wiec nie moge byc za chuda i slaba
Jejku ja mam nadzieje ze uda mi sie zrzucic " zbedne ciazowe kg"Madzik82 wrote:A nie widac Ewela! Bardzo ladnie wygkadasz!
ja teraz jem ike sie da bo chcialabym przytyc 12kg ale chyba nie dam rady. Po pierwszej ciazy 8kg spadlo mi zaraz po wyjsciu ze szpitala. Przez karmienie piersia zjechaly nasteone kilogramy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 14:21
-
Hej ja sie nie udzielam bo coś zle sie czuje wymioty wróciły i już nie mam nerwów przypominaja mi sie początki ciąży do tego brzuch w nocy jest strasznie twardy
złapała mnie infekcja ze spać w nocy nie mogłam musiałam do ogólnego po recepte na nastatyne iśc
Trzymam kciuki za was mamuśki
Limcia pocahontas niech maluszki jak najdłużej wytrzymaja w waszych brzuszkach
Madziutek Ciebie najbardziej mi szkoda wszystko było na twojej głowie a teraz mąż z gipsem a ty leżąca ale odpoczywaj mam nadzieje że bedzie dobrze;)
Scarlet MartaM zdrówka wam życze;)
Anet trzymam kciuki za wizyte;)
Ewela Madzik sliczne brzuszki Madzik twój taki maleńki gdzie ta niunia tam się mieści;)
A mój M pojechał dzis odebrac wózek a miał być za dwa tyg dopiero mimo że powiedziałam ze odbierzemy go dopiero po skończonym remoncie uparł sie i juz mówi że zostawi u teściowej
Wczoraj odebrałam paczke z gemini i byłam w szoku za co tyle kasy zapłaciłam same drobne rzeczy
Niunia SunSun jak sie czujecie?
Madzik82, madziutek 23 lubią tę wiadomość
[/url]

-
Ja w 30 tyg jestem i przytylam 5 kg. Madzik tez chce tak wyglądać hehe. Kurcze brzuch mi się spina a jeszcze 3 ciężarne przede mna
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Madzik ja bym z chęcią oddała Ci pare kg;)Madzik82 wrote:A nie widac Ewela! Bardzo ladnie wygkadasz!
Madzik82 lubi tę wiadomość
[/url]

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH