Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Powodzenia dziewczynki!! oby u wszystkich byly same dobre wiadomosci!!! trzymam kciuki:) scarlet duzo zdrowka
ja tez czytalam o tej elektronicznej niani babyono i opinie sa slabe. szumi nie lapie i kiepska jakos dzwieku.
ja planuje kupic http://www.bazarek.pl/produkt/2498869/promocja--philips-elektroniczna-niania-scd468.html.
Loszcz jesli chodzi o laktator ja zdecydowalam sie na medela mini electric. moja siostra uzywala i byla zadowolona. czytalam opinie i sa ok.
ja powoli juz szykuje sie pod powrotu do formy po ciazy. buty do biegania kupione porzadny stanik sportowy kupiony i teraz tylko mam nadzieje ze po porodzie bede mogla szybko wrocic do aktywnosci fizycznej bo sama dieta nic nie zdzialam:) za bardzo lubie jesc:) wole zjesc czekolade i godzine cwiczyc:)
milego dnia dziewczynki i dbajcie o siebie:)
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Pamietaj ze przynajmniej te 6 tygodni musisz poczekac z aktywnoscia fizyczna.czekaja wrote:Powodzenia dziewczynki!! oby u wszystkich byly same dobre wiadomosci!!! trzymam kciuki:) scarlet duzo zdrowka
ja tez czytalam o tej elektronicznej niani babyono i opinie sa slabe. szumi nie lapie i kiepska jakos dzwieku.
ja planuje kupic http://www.bazarek.pl/produkt/2498869/promocja--philips-elektroniczna-niania-scd468.html.
Loszcz jesli chodzi o laktator ja zdecydowalam sie na medela mini electric. moja siostra uzywala i byla zadowolona. czytalam opinie i sa ok.
ja powoli juz szykuje sie pod powrotu do formy po ciazy. buty do biegania kupione porzadny stanik sportowy kupiony i teraz tylko mam nadzieje ze po porodzie bede mogla szybko wrocic do aktywnosci fizycznej bo sama dieta nic nie zdzialam:) za bardzo lubie jesc:) wole zjesc czekolade i godzine cwiczyc:)
milego dnia dziewczynki i dbajcie o siebie:)
czekaja lubi tę wiadomość
-
Zreszta jak sobie przypomne pierwsze tygodnie po porodzie i moje dosc obfite krwawienie to sobie nie wyobrazam biegania czy skakania.zreszta organizm musi sie zregenerowac a macica obkurczyc oczyscic i wrocic do swojego rozmiaru sprzed ciazy.a no i moj swiat przez pierwsze tyg krecil sie wokol maluszka dokladajac do tego zmeczenie i permanentny brak snu nie pomyslalam nawet przez chwile o tym aby pocwiczyc...na to bedzieczas pozniej
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny witam się z Wami.
Trzymam mocno kciuki za wizyty, oby były same dobre wieści.
Ja od paru dni zauważyłam na papierze i bieliźnie większą ilość śluzu. Wczoraj jak się podcierałam to normalnie był "płat" takiego grubego twardawego śluzu.
Leżę i się pilnuję i cały czas sprawdzam czy wszystko jest ok.
Co do biustonosza to bardzo spodobały mi sie tej firmy Alles o której pisała dorka ale np ten model:
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-alles-mama-caffe-latte-70h-i4905130209.html
i kupię sobie taki na wyjścia żebym się czuła bardziej kobieco -
nick nieaktualnyCzekaja ja ciągle mam plan przebiec na jesieni krakowski bieg trzech kopców
kolega z pracy, weteran tego biegu obiecał mnie wspierać w przygotowaniach
a jak wyjdzie zobaczymy. Gdzieś tak od maja będę chciała wznowić kartę Multisport i wynegocjować z mężem czas na basen czy ćwiczenia
choć u mnie lepiej niż ćwiczenia działa dieta ale też mam tylko n problem że lubię jeść. A jem tym więcej i gorzej im bardziej jestem zmęczona co przy małym może mnie zgubić.
W każdym razie póki co kicham cały czas więc leżę na kanapie i oglądam Tv. Zrobiłam pranie a po poludniu może zrobię pierwsze pranie rzeczy dla Juniora. Jeszcze się waham bo wydaje mi się że jest wcześniej i że jeśli zrobię to już teraz to nie będzie w marcu świeże i pachnące.
Zapłaciłam w końcu za zamówienie z Gemini które od dwóch tygodni leżało w koszyku. Teraz pewnie przypomnę sobie o wszelkich rzeczach których zapomniałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 11:18
-
Wiem wiem spokojnie nie zamierzam wyjsc z porodowki i beigac czy cwiczyc skoki w dal. najpierw dlugie spacery z maluchem w dosyc szybki tempie a jak minie okres pologu i dostane zgode od lekarza to powoli zaczne wsprowadzac corazd bardziej intensywne cwiczenia. cwiczylam duzo przed ciaza wiec bedzie mi o tyle latwiej.
nie zamierzam jednak tlumaczyc sobie swojego lensistwa tym ze mam dziecko albo tym ze jestem 3 miesiace po prodzie i nie moge jeszcze cwiczyc. wszystko z umiarem i powoloutku. w koncu szczesliwa mama to szczesliwae dziecko a ja jestem szczesliwa kiedy moge pocwiczyc:)
na poczatek bedzie najnowsza plyta chodakowkiej secret w kotra sie juz zaopatrzylam. to pilates wiec mysle ze na poczatek ok:) -
Scarlet ja mam siostre w bloku obok ktora biega po 40 kilometrow tygodniowo i juz zapowiedziala ze mnie przygotuje do biegu niepodległościowego 11 listopada:) wiem ze tez pomoze mi w regularnych cwiczeniach przez zabranie malej na spacer albo zabawianie jej gdy będzie moje 45 minut na ćwiczenia:)
wspoczuje choroby. ja tylko raz bylam przeziebiona w tej ciazy i starsznie sie meczylam:(
chyba pojawily sie pierwsze rozstepy:( pocieszam sie mysla ze jak brzuch bedzie zgrabny i zadbany po ciazy to rozstepy beda nawet moja duma:)
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po stanik do karmienia pójdę po wyjściu ze szpitala
tydzień czy dwa dam radę w zwykłym. A jak będę karmić to myślę że spokojnie znajdę w Triumphie coś ładnego i dobrze dobranego 
Teraz muszę jeszcze kupić naprawdę drobnostki choć znając życie pójdzie na to z 500 zł
-
nick nieaktualnyJa dawno już chciałam zacząć biegać na powietrzu bo dobrze mi robiło bieganie na bieżni ale jakoś mi to to nie wychodziło. Może dlatego że biegam dość szybko z głośną muzyką w słuchawkach i pewnie na zewnątrz łatwiej byłoby mi się uszkodzić
nie lubię ćwiczeń w średnim tempie. Ćwiczę krótko ale intensywnie a wychodząc z siłowni wyglądam jakbym miała stan przed zawałowy
czekaja, Anastacia33 lubią tę wiadomość
-
wizytę mam o 14. Więcej leze niż chodzę. Ale tam nic mi się nie zmienia czekam jak na szpilkach na wizytę. Noc byla koszmarna jak nie skurcze to kopniaki od malej jestem wykonczonaNiunia86 wrote:Sarah trzymam kciuki:0
Anet i jak tam? O której masz wizyte? -
witam Was

dajcie koniecznie znać po wizytach jak się sprawy mają...
co do biegania....ja nienawidzę na powietrzu, bo mam coś z uszami i mnie zaraz głowa strasznie boli i umieram potem przez pół godziny;/ a na bieżni czuję się jak debil, który biegnie do nikąd w jednym miejscu
czuję jakbym odbywała jakąś karę jak Syzyf
zdecydowanie wolę zajęcia ruchowe typu fitness..
Scarlet kuruj się kobieto..
Ja niani nie kupuję mam za małe mieszkanko..
co do stanika to też planuje kupić jakiś jeden porządny na wyjścia a takto mam jeden ten szmaciany z allegro do karmienia...po domu będzie wygodnie
ja już myślałam że jestem do przodu z praniem, a przypomniało mi się wczoraj, że przecież jeszcze pościel!! zastanawiam się jednak czy prać kocyki..
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH