X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Justyska Anastacia myślałam ze tylko mój tak chrapie jak długo zasnąć niw mogę to tak mnie to wkurza szrurchanie gwizdanie nawet budzenie nic nie daje bo mowi już nie chrapie a za chwile to samo
    Mj jest lepszy jak go budze albo pukne lokciem to mowi ze przeciez on nie moze chrapac bo wcale nie spal

gosiaczek31, kasss, patryśka83 lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Heh ja się śmieje ze tym chrapaniem to dziecko będzie mi w nocy budził heh i ze pampersa w zeby dostanie za karę heh
    He he dobra mysl☺

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiaczek31 wrote:
    Tess to co masz na poczatek napewno ci wystarczy.

Anastacia jestem fizjoterapeutka:-) wiec zadne medyczne sprawy, zabiegi raczej mnie nie przerazaja.

Ja zastanawiam sie ostatnio czy nie kupic czopkow na goraczke w razie co. Jakby zlapala nas goraczka niespodziewanie. Apteki nie mam pod reka, lekarzy tez nie. Za kazdym razem musze dojechac kilkanascie km do miasta. A kazda chwila sie liczy w takim przypadku. Pewnie jeszcze dokupie do apteczki..
    Bardzo dobry pomysl warto miec czopki w domu bo nigdy nic nie wiadomo.

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska ja ci powiem ze moj to chrapie okropnie, ma bezdech do tego i strasznie mnie to irytuje i mowilam mu to samo ze bede spac z ola oddzielnie bo mi bedzie ja budzil, a okazalo sie ze mala wogole na to nie reaguje i spi mimo tego warkotu. A on naprawde glosno chrapie. Chyba bedac w brzuchu juz sie przyzwyczaila do tego:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Mj jest lepszy jak go budze albo pukne lokciem to mowi ze przeciez on nie moze chrapac bo wcale nie spal

No to faktycznie lepszy. Mojego budzę zawsze i odrazu wie ze ma na bok się przełożyć bo wtedy nie chrapie. To słyszę tylko juz justyśka nuż się przekladam.kiedys budziłam go rano a on do mnie już nie chrapie juz się przekladam heh

Anastacia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    hehehe a napewno piszesz o swoim mezu:-) moj ma taki sam komentarz:-)

czekaja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiaczek31 wrote:
    Justyska ja ci powiem ze moj to chrapie okropnie, ma bezdech do tego i strasznie mnie to irytuje i mowilam mu to samo ze bede spac z ola oddzielnie bo mi bedzie ja budzil, a okazalo sie ze mala wogole na to nie reaguje i spi mimo tego warkotu. A on naprawde glosno chrapie. Chyba bedac w brzuchu juz sie przyzwyczaila do tego:-)

Jeszcze może ja to usypialo.:) ja to a jak słyszę chrapanie to mnie normalnie nosi

• kasss Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mówił ze on w ogóle nie chrapie do póki go nie nagrałam nie raz się śmieje ze dzis to nie chrapal tylko charczal jak dziadek
    Ja mam całodobowy ośrodek 5 min od domu to też duży plus

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My to jak spaliśmy ze sobą wcześniej to tez mówił ze nie chrapie nawet mówił ze to ja i ze sama siebie chrapaniem budze

gosiaczek31 lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M chyba wie ze o nim pisze bo juz 2 godz śpi i wyjatkowa cisza zobaczymy jaj dlugo;-)
    Justyska mój też tak mówił na piczatku;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 00:10

loszcz, czekaja lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole ja to nie rusza. On chrapie a ona jak ma isc spac to bierze mleczko, jeszcze poprzytula sie troche i zasypia normalnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh kasss wyczuwa obgadywanie przez sen :)
    Zastanawiam się co moja malutka robi w tym brzuchu od 21 to tak mi brzuch faluje ze szok kiedy ona śpi ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek to dobrze tylko żeby drugie dziecko co tak samo miało

• Rubi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam do kąpieli hipp a potem od 1mca nivea..na odparzenia mam bephanten więc sudocremu już nie kupuje..i tylko myślę co tu właśnie kupić do smarowania zamiast oliwki..? Może żeby już było z jednej serii to też hipp..? Do Buzki mam bambino..

A żeby nie odstawac od grupy to mój mąż już spo godzinę a ja tetnie życiem..ehh o losie..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Heh kasss wyczuwa obgadywanie przez sen :)
    Zastanawiam się co moja malutka robi w tym brzuchu od 21 to tak mi brzuch faluje ze szok kiedy ona śpi ???
    Moj maluch to napewno spi kolo poludnia bo wogole ruchow nie czuje za to od 21 zaczyna sie wyginac na wszystkie strony i daje o sobie ostro znac

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozna na SR mówiła ze im starsze w brzuszku to spokojnieja i ze po 36 tyg to trzeba wyczekiwany ruchów. Ja zawału chyba wtedy dostane jak przyzwyczaila mnie to takich falowan brzucha a miała by przestać to ja ze strachu padne i będę u lekarza mojego co 2 dni

Liczne grono nocnych markow tu mamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 00:28

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Pozna na SR mówiła ze im starsze w brzuszku to spokojnieja i ze po 36 tyg to trzeba wyczekiwany ruchów. Ja zawału chyba wtedy dostane jak przyzwyczaila mnie to takich falowan brzucha a miała by przestać to ja ze strachu padne i będę u lekarza mojego co 2 dni

Liczne grono nocnych markow tu mamy :)
    Dzisiaj nadzwyczaj duzo nas na forum o tej godzinie

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez pora aktywnosci najwiekszej to po 21. Mala wtedy wierci sie intensywnie.

Rubi to wez tez z hippa jezeli masz plyn. Widzialam w rossmanie ze maja tez balsamy z tej serii. Oliwka jest o tyle gorsza ze dlugo sie wchlania i skora jest po niej sliska:-) a balsamik chyba lepiej po kapieli wchlonie sie i mozna spokojnie ciuszki zakladac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dzień jest nas nieraz mniej niż dzisiaj w nocy nadrabiamy :)

Anastacia33, loszcz lubią tę wiadomość

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mnie wkurza to niespanie ale jak sobie przypomne jak wstawalam na karmienie do mojej Oliwci 4 do 5 razy w nocy to problemu z zasnieciem wcale nie mialam czy to dzien czy noc oczy same chetnie sie zamykaly

860isg18r6bpss11.png
‹‹ 1034 1035 1036 1037 1038 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ