Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mj jest lepszy jak go budze albo pukne lokciem to mowi ze przeciez on nie moze chrapac bo wcale nie spalkasss wrote:Justyska Anastacia myślałam ze tylko mój tak chrapie jak długo zasnąć niw mogę to tak mnie to wkurza szrurchanie gwizdanie nawet budzenie nic nie daje bo mowi już nie chrapie a za chwile to samo
gosiaczek31, kasss, patryśka83 lubią tę wiadomość
-
Bardzo dobry pomysl warto miec czopki w domu bo nigdy nic nie wiadomo.gosiaczek31 wrote:Tess to co masz na poczatek napewno ci wystarczy.
Anastacia jestem fizjoterapeutka:-) wiec zadne medyczne sprawy, zabiegi raczej mnie nie przerazaja.
Ja zastanawiam sie ostatnio czy nie kupic czopkow na goraczke w razie co. Jakby zlapala nas goraczka niespodziewanie. Apteki nie mam pod reka, lekarzy tez nie. Za kazdym razem musze dojechac kilkanascie km do miasta. A kazda chwila sie liczy w takim przypadku. Pewnie jeszcze dokupie do apteczki.. -
nick nieaktualnyJustyska ja ci powiem ze moj to chrapie okropnie, ma bezdech do tego i strasznie mnie to irytuje i mowilam mu to samo ze bede spac z ola oddzielnie bo mi bedzie ja budzil, a okazalo sie ze mala wogole na to nie reaguje i spi mimo tego warkotu. A on naprawde glosno chrapie. Chyba bedac w brzuchu juz sie przyzwyczaila do tego:-)
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Mj jest lepszy jak go budze albo pukne lokciem to mowi ze przeciez on nie moze chrapac bo wcale nie spal
No to faktycznie lepszy. Mojego budzę zawsze i odrazu wie ze ma na bok się przełożyć bo wtedy nie chrapie. To słyszę tylko juz justyśka nuż się przekladam.kiedys budziłam go rano a on do mnie już nie chrapie juz się przekladam heh
Anastacia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosiaczek31 wrote:Justyska ja ci powiem ze moj to chrapie okropnie, ma bezdech do tego i strasznie mnie to irytuje i mowilam mu to samo ze bede spac z ola oddzielnie bo mi bedzie ja budzil, a okazalo sie ze mala wogole na to nie reaguje i spi mimo tego warkotu. A on naprawde glosno chrapie. Chyba bedac w brzuchu juz sie przyzwyczaila do tego:-)
Jeszcze może ja to usypialo.
ja to a jak słyszę chrapanie to mnie normalnie nosi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam do kąpieli hipp a potem od 1mca nivea..na odparzenia mam bephanten więc sudocremu już nie kupuje..i tylko myślę co tu właśnie kupić do smarowania zamiast oliwki..? Może żeby już było z jednej serii to też hipp..? Do Buzki mam bambino..
A żeby nie odstawac od grupy to mój mąż już spo godzinę a ja tetnie życiem..ehh o losie..
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Moj maluch to napewno spi kolo poludnia bo wogole ruchow nie czuje za to od 21 zaczyna sie wyginac na wszystkie strony i daje o sobie ostro znacJustyska89 wrote:Heh kasss wyczuwa obgadywanie przez sen

Zastanawiam się co moja malutka robi w tym brzuchu od 21 to tak mi brzuch faluje ze szok kiedy ona śpi ??? -
nick nieaktualnyPozna na SR mówiła ze im starsze w brzuszku to spokojnieja i ze po 36 tyg to trzeba wyczekiwany ruchów. Ja zawału chyba wtedy dostane jak przyzwyczaila mnie to takich falowan brzucha a miała by przestać to ja ze strachu padne i będę u lekarza mojego co 2 dni
Liczne grono nocnych markow tu mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 00:28
-
Dzisiaj nadzwyczaj duzo nas na forum o tej godzinieJustyska89 wrote:Pozna na SR mówiła ze im starsze w brzuszku to spokojnieja i ze po 36 tyg to trzeba wyczekiwany ruchów. Ja zawału chyba wtedy dostane jak przyzwyczaila mnie to takich falowan brzucha a miała by przestać to ja ze strachu padne i będę u lekarza mojego co 2 dni
Liczne grono nocnych markow tu mamy
-
nick nieaktualnyU nas tez pora aktywnosci najwiekszej to po 21. Mala wtedy wierci sie intensywnie.
Rubi to wez tez z hippa jezeli masz plyn. Widzialam w rossmanie ze maja tez balsamy z tej serii. Oliwka jest o tyle gorsza ze dlugo sie wchlania i skora jest po niej sliska:-) a balsamik chyba lepiej po kapieli wchlonie sie i mozna spokojnie ciuszki zakladac. -
nick nieaktualny

[/url]