Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja dziś zjadłam pół czekolady, pączka, kilka ptasich mleczek i dwa ferrero rocher
ale nie cdziennie tak żre więc dziś mogę
czekaja lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
kasss i przed ciążą i teraz wyglądasz ślicznie, ładna z ciebie poprostu dziewczyna i kilogramy nic ci z uroku nie odejmują.
dziś miałam wizytę u endo i wpieprzyła się przede mnie policjantka na służbie!!! w mundurze!!!! mało mnie nie uderzyła wyprzedzając mnie i trzaskając mi drzwiami przed nosem, szok szok szok!!!! co za szczyt chamstwa! co jak co ale mojej ciąży przeoczyć się nie da, ja czekałam koło 2-ch godzin na swoją wizytę!!! zatkało mnie, dopiero teraz puszcza mi złość, jak tak można????????kasss, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
każda z nas jak ma wizytę u lekarza czy załatwia jakieś inne osobiste sprawy to bierze wolne a nie biega gdzie chce w godzinach pracy a ta menda tak bezczelna była... nigdy nie przypuszczałam, że z dnia na dzień stracę szacunek do policji, i coś mi się wydaje, że nie jest to chwilowe i że do jutra mi nie przejdzie... ale jestem zła...
-
Dzięki dziewczyny!
Cieszę się ze wizyty udane mam nadzieję ze jutro i w kolejne dni też takie beda;-) trzymam kciuki by maluszki jeszcze się obrucily.
Pocahontas co za hamstwo mnie Endo zawsze bierze jako puerwsza bo pielęgniarki przyczepiają biala karteczkę z napisem ciąża i bardzo mile to jest choć czytając moje nazwisko 3 babki zawsze się wpychaja mówiąc ze one są pierwsze!
[/url]
-
Pocahontas wrote:każda z nas jak ma wizytę u lekarza czy załatwia jakieś inne osobiste sprawy to bierze wolne a nie biega gdzie chce w godzinach pracy a ta menda tak bezczelna była... nigdy nie przypuszczałam, że z dnia na dzień stracę szacunek do policji, i coś mi się wydaje, że nie jest to chwilowe i że do jutra mi nie przejdzie... ale jestem zła...
-
Ines ja msm dzisiaj 34tygodnie i 2 dni i tez jeszcze miednicowe
w moim wojewodztwie to wskazanie do cesarki ale w niektorych miastach kaza rodzic silami natury co jest w tym polozeniu bardzo niebezpieczne.
jak jest u Ciebie Ines?Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
moja mama mnie rodzila naturalnie a tez nie bylam glowka w dol,smiejemy sie ze od poczatku mialam wszystko w dupie
podobno bylam poprzecznie ale jakas lekarka mnie przekrecila masowaniem brzucha czy cos i sie obrocilam...bo inaczej byla by cesarka a kiedys zadna tego nie chciala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 21:48
-
kass - z tą karteczką świetna sprawa, ja stwierdziłam, że kilka osób przede mną to sobie poczekam, bo przecież powinnam wejść od razu z tekstem czy w tej przychodni ciężarne mają pierwszeństwo - wiadomo, że czy lekarz czy pielęgniarka powiedzą, że tak... ehh jak bym tak weszła to bym sobie nerwów chociaż oszczędziła, no cóż, nie zawsze trzeba być dobrym, a ta chwila zamieniła się w dwie godziny i jeszcze ta policjantka na służbie ignorująca innych w tym ciężarną z ogromnym brzuchem, ledwo się toczącą do drzwi:P aleeee trafi kosa kiedyś na kamień
Rubi, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
4 dzieciaczki na 100 ustawiaja sie w polozeniu miednicowym.
ale jakiego trzeba miec pecha zeby miec druga ciaze w tym polozeniu?!
Ja pierdziele... moze ja jestem jakas krzywa?!gosiaczek31, patryśka83 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!