Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasss wyglądasz bardzo dobrze i w ciąży i przed:-) naprawde:-) nie slodze tylko tak myślę. Uważam ze najważniejsze to zaakceptować to jak się wygląda teraz a po porodzie uwierz szybko poleca te kg. Albo przynajmniej większość z nich tak same z siebie bez twojego udzialu:-)
Ja sama jestem gruba i bylam przed ciąża i w nosie mam co kto powie na mój brzuch. Po 1 ciąży wazylam mniej niż przed zajściem i niektórym szczena opadla jak mnie zobaczyli w pracy na szkoleniu z 2 miesięcznym maluszkiem:-) w sensie ze tak dobrze wyglądam niedlugo po porodziekasss, bella82, Madzik82, Rubi, SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Kass brzuszek jest piekny a ty chyba swoje dodatkowe kilogramy potrafisz wyeksponowac w pozytywny sposob:) wygladasz kwitnaca a przez to ze nie ubierasz rozwleczonych namiotow wygladasz bardzo kobieco. mowie serio zdjecie moim zdaniem jest mega:)
endi trzymaj sie tam!!!
ja wlasnie piekę chleb a wczesniej uszylam dwie poszewki na poduszki dekoracyjne dla Ewci do pokoju:) pierwszy raz obslugiwalam maszyne!!!troche krzywo i pare niedociagniec ale jestem super dumna:) jak przyjdzie materiał z allegro to uszyje małej komin na wyjscie ze szpitala co by szyjke i buzie miala zaslonieta:)
Anastazja ciesze sie ze mnie rozumiesz. tez nie czuje sie atrakcyjna i jak tu uprawiac seks...gosiaczek31, kaczamila, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Ja brzuch tez mam duzy ale to u mnie rodzinne. juz 2 miesiace temu w sklepie pani stwierdzila ze to chyba juz koncowka. fakt faktem nie rosne ostatnio zbyt szybko wrecz mam wrazenie ze stanal w miejscu ale maly nie jest.
kass bardzo mozliwe ze to woda na buzi rzeczywiscie widac ze jestes opuchnieta wiec wiekszosc pewnie po porodzie ci zejdzie. moze nie od razu ale szybko. pewnie zostanie troche ale to wszystkie bedziemy walczyc pozniej:)
ja tez mam wizyte ale w czawartek:)gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU ciebie to woda a nie tluszcz:-) przy nadciśnieniu woda lubi się zatrzymywac. Wiec glowa do gory i z duma nos brzuszek:-) takiego domku jak corcia ma u ciebie nikt inny jej nie da:-) i to się liczy. Przynajmniej ma wygodnie:-)
czekaja, bella82, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
SunSun - trzymaj się, szukając pozytywnych stron, to jak część kobitek będzie z przerażeniem czekać porodu, to Ty się chyba nie będziesz mogła doczekać
Dobrze, że Cię przypilnują.
Endi - j.w.trzymaj się ciepło!
Ja już pisałam, że nabrałam 5kg za ostatni miesiąc i to jest trochę mniej niż od początku ciąży... ale też czuję, że puchnę i woda mi się wszedzie gromadzi... no i teraz ludzie wreszcie dostrzegają we mnie ,,ciężarówkę"Kass - uważam, że wyglądasz bardzo ładnie
Co do kwestii intymnych... hm... ja też mam ochotę i nie czuję się jakoś nieatrakcyjna, bo M mnie też komplementuje, ale mamy problemy ,,techniczne"Tzn. generalnie strasznie ciężko jest zacząć, bo tak jakby mi się wszystko pozwężało i popuchło w środku, a ciężko też z rozkręceniem się bo cały czas coś mnie tam pobolewa w trakcie... lekarka stwierdziła, żeby nie szarżować, by się nie powtórzyły jakieś plamienia.
Dzieciaczkom myślę, że seks nie przeszkadza, raczej chyba lubią takie bujanieczekaja, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laseczki, już jestem po wizycie. Mała waży 2448 g
Lekarka chciała mnie na oddział położyć, bo ciśnienie miałam u niej 150/90 ale wybroniłam się bo zapytałam czy mogę mierzyć ciśnienie w domu, a ona że tak i jak będę brała tabletki na to ciśnienie i skoczy mi do 140/90 to wtedy kładę się do szpitala. Zgodziłam się.
Potem zapytałam co oprócz tego że duże dziecko się urodzi przy nie pilnowaniu cukru może się stać najgorszego. Odpowiedziała mi że najgorsze to wewnątrzmaciczne obumarcie płodu
Aha i co środę mam być na KTG. W szpitalu.
A teraz wracam do nadrabianiaNiunia86, gosiaczek31, Madzik82, kasss, SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka super że z małą ok. I pomyśleć że kiedyś straszyli Cię że waży za mało.
Kass powtórzę to co już pisałam. Widać że jesteś w ciąży i spuchnięta ale naprawdę wyglądasz dobrze!
Ja położyłam się i ogarnia mnie senność więc pewnie zaraz pójdę spać. Potrzebuje na jutro dużo energii. Idę do pracy a potem chcę męża zabrać na pyszny obiad w ramach prezentu urodzinowego. Mój ślubny marzy o żeberkach - to nie moje klimaty ale to jego święto więc on wybiera
A propos wyglądu. Koleżanka z pracy pyta mnie kiedyś w którym jestem miesiącu więc odpowiadam że na samym początku ósmego. Na co ona "nie no na ósmy miesiąc nie wyglądasz, co najwyżej na siódmy"taaa bo to wielka różnica
ogółem jednak mam wahania formy - dziś czułam się super i atrakcyjnie a czasami nie mogę na siebie patrzeć w lustrze.
Jutro z racji urodzin męża planuje ubrać coś ekstra i liczę że będę z tym czuła się tak jak dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:18
Niunia86, Dorka1979, gosiaczek31, czekaja, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
SunSun, Endi trzymajcie się. Trzymam kciuki za Was i za maleństwa.
Ja po wizycie: Szyjka ok, mały waży 1640kg no i myślałam że fiknął główką na dół ale jednak nie- położenie miednicowe.Niunia86, Scarlett2014, gosiaczek31, Emca, Madzik82, bella82, kasss, SunSun, kaczamila, MamaAdasia, patryśka83 lubią tę wiadomość
-
Endi kurczę, ale się porobiło....trzymajcie się ciepło wszystkie leżące...i trzymajcie swoje pociechy jak najdłużej w brzuszkach..
Scarlett, to jutro fajny dzień się zapowiada..:)więc od razu życzę miłego dnia
Kass, naprawdę się zmieniłaś sporo, ale wyglądasz naprawdę bardzo ładnie no i masz imponujący brzuszek
właśnie zaskoczył mnie o tej porze kurier...przywiózł moje ukochane perfumy, których zostały mi trzy krople więc fajnie, że jeszcze dziś dotarłtak w ogóle polecam strone iperfumy.pl bo różnica w cenach tu a w drogerii jest powalająca...a jakość perfum (trwałość) ta sama
Bella no to gratulacje dla męża...mąż mojej kuzynki (Włoch) tak się uczył Polskiego, że nakładał słuchawki z jakimiś lekcjami z polaka i szedł spać...i miał nadzieję, że przez sen mu jakoś wejdzie do głowyScarlett2014, bella82, kasss, czekaja, Tess, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyDorka to calkiem ladna wagę ma malutka:-)
Ja u lekarza tez mam zawsze wyższe cisnienie:-) efekt bialego fartucha:-) u mnie o szpitalu nie bylo mowy ze wzgl na ciśnienie ale leki mam brać do końca i jak będzie pow 140/90 to zwiększyć dawkę o kolejna tabletkę. I mierzenie3 razy dziennie.
A na to ktg to u was standard ze juz teraz masz chodzić co tydzień? Bo u mnie dopiero od 38 tyg wysylaja na kontrole ktg do szpitala chyba ze wczesniej cos się dzieje, skurcze itp to wczesniej.Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Rubi wrote:ja już od 4 lat używam Calvina Kleina Beauty...i nie mogę się od niego oderwać...już próbowałam zmienić ale finalnie zawsze kupuję te
Rubi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInes dobrze ze na wizycie wszystko dobrze, a polozenie to chyba narazie jeszcze nie wyrok:-) może filmie w najbliższym czasie:-)
Scarlet tez życzę ci udanego świętowania i żebyś czula się wyjątkowo jutro:-)
Scarlett2014, ines31 lubią tę wiadomość
-
ja jeszcze dostałam moje cudo dior ja dore od męża w ramach rekompensaty jak zapomniał o 6 rocznicy i kupił mi 30ml bo cena jest zabójcza...i uwaga oszczędzałam je tak że starczyły mi na 2 i pół roku
psikałam się tylko na wybrane okazje
gosiaczek31, bella82, SunSun lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyTez uwielbiam perfumy,byly czasy ze na polce stalo po kilka flakonow moich ulubionych. BarDzo lubię hugo bossa maz zresztą tez:-) d&b, armaniego, i donne Karan. Teraz aż tak nie szaleje z iloscia:-) ograniczam się do jednego flakonu:-) kiedyś życia bez szpilek sobie nie wyobrazalam a teraz leżą i się marnuja bo nie mam okazji ich zakladac:-) kwestia tez pewnie zawodu jaki się wykonuje bo u mnie obowiązuje strój sportowy:-) wiec styl trzeba bylo zmienic:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 21:03
Rubi, bella82, MamaAdasia lubią tę wiadomość