Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mizzelko Ty dziś na pewno też takiego zobaczysz daj znać po wizycie dziękujemy Kochane :-*
mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:
Ten kropek jest bardzo podobny do mojego Co to jest w prawym dolnym rogu GS= ty masz 0,61 cm a ja miałam 0,87 cm myślałam, że to pęcherzyk...??
A jednak!! GS - srednica pęcherzyka ciążowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 09:27
mizzelka, Rybeńka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:żeby było te GS żeby było...
lecę kobietki bo mam dzien zalatany lecimy jeszcze po płytki na balkon
jeszcze musze jakoś sprytnie uciec na wizytę żeby mąz miał niespodziankę
podziwiam Cie że jeszcze mężowi nie powiedziałaś, mój wszystko wiedział na bieząco: ) -
perełeczka wrote:Witam wszystkie mamuśki życzę samych radosnych i beztroskich dni Rybeńko a kto jest twoim lekarzem prowadzacym ? Pozdrawiam
Dr. Gaweł on przyjmuje w Żorach i w domu w Orzeszu. A to Ty też z tych stron?
Tobie Kochana życzę wszystkiego dobrego :*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Tygrysek wrote:Ten kropek jest bardzo podobny do mojego Co to jest w prawym dolnym rogu GS= ty masz 0,61 cm a ja miałam 0,87 cm myślałam, że to pęcherzyk...??
A jednak!! GS - srednica pęcherzyka ciążowego
No mój Kropek jest trochę mniejszy niż Twój ale są podobne
Mizzelko czekam z niecierpliwością na zdjęcie Twojego Kropeczka :*Tygrysek lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
No proszę a ja myślałam, że nie ma dziewczyn tu na Owu z moich okolic a tu już nas tyle A do kogo Ty Perełko chodzisz?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny