Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to i ja witam;) Też dzisiaj popołudniu zrobiłam teścik i są dwie krechy;) Jutro idę na betke Niestety wizyta dopiero za 3tyg ale w sumie wcześniej nie ma sensu iść bo to dopiero początek 4tyg na razie będę obserwować betę i tsh Pozdrwiam Marcowe Mamusie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 21:15
Tygrysek, Dorka1979, Rybeńka, Kamelia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mizzelko Kochana jak tam po wizycie?? Odezwij się Kochana bo się martwimy tutaj o Ciebie :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
jestem kobietki
mam złą i dobrą wiadomosc.
dobra to ta że jest groszek o 4,1mm (0,41 GS)
endo jest 19mm.. macica rozpulchniona itpp..
beta 2185
ale właśnie.. jedno ale.. jest płyn w zatoce douglsa i to dość bo aż 16mm
ciążę ocenił na 4 tydz i 1 d... czyli cieszę się i nie cieszę..
Podejrzenie jest ciazy pozamacicznej... ale niekoniecznie..
i taka wielka niewiadoma. bete mam powtórzyć w piątek i zobaczymy. -
Kochana moja, ściskam Cie mocno, dobrze, że teraz to wszystko wyszło, ale jak sama Mówisz ze nie niekoniecznie musi to tak być.
Teraz musisz się modlić, mówić do groszka ze kochasz gomocno i ze czekasz na niego. I mocno wierzyć że wszystko będzie dobrze!!!
Jest nadzieja, a jak wiesz ona umiera ostatnia!
Natalka 03.2015
-
Co?! Mizzelka sorry ale mialas pozniej owulacje a nie ksiazkowo 14dc. Na tym etapie chyba jeszcze nie widac zbyt wiele. Skoro widzial groszka to chyba w macicy, tak? Wiec jest cos w macicy a nie w jajowodzie czy gdzies.
Co teraz? Sprawdzasz bete i kiedy do niego idziesz?Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
W pozamacicznej najczesciej boli brzuch z jednej strony. I jest tkliwy czyli boki jedno miejsce jak dotknoesz albo nacisniesz. Masz cos takiego? Bo cos mi sie nie chce wierzyc w ta pozamaciczna. Mysle, ze jest ok tylko ten plyn zmylil lekarzaNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
kasiat wrote:hej dziewczyny! teoretycznie tez jestem marzec 2015....ale sie boje bo od 2 tyg bolaly mnie piersi a dzis ustaly..;/ czy to bardzo zle?;/;/
Na tym etapie ciazy nie musza sie pojawiac zadne objawy ale moga. Buzuja w nas hormony i chyba wszystko moze sie zdarzyc. Nie denerwowalabym sie na Twoim miejscu. Ja nie mam zadnych objawow oprocz braku apetytu. Cycki mam male i ich nie czuje kompletnie.
Ciesz sie ciaza!
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
Madzik82 wrote:Na tym etapie ciazy nie musza sie pojawiac zadne objawy ale moga. Buzuja w nas hormony i chyba wszystko moze sie zdarzyc. Nie denerwowalabym sie na Twoim miejscu. Ja nie mam zadnych objawow oprocz braku apetytu. Cycki mam male i ich nie czuje kompletnie.
Ciesz sie ciaza!
za to mnie bolą od 4 dpo, już mam dość : /