Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie ma nie ma rodzenia w kinie
to będzie dopiero 34 tydz wiec ma jeszcze siedzieć do 14 marca conajmniej. A w kinie zobaczymy czy wysiedzę. Może dam rade najwyzej kilka spacerów do toalety sobie zrobię
. Bardzo chciałam zobaczyć ten film a coś czuje ze to ostatnia szansa na wyjście do kina takie bezobowiazkow
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja znalazłam do ćwiczeń taki zestaw, wygląda na dość prosty... https://www.youtube.com/watch?v=B87FpWtkIKA
Co do przeponowego oddychania, to ćwiczyłam za młodu jak mi się marzyła kariera śpiewacza, od tego czasu zdaje mi się że automatycznie oddycham przeponowo, mam nadzieję, że to do porodu wystarczyChoć ostatnio jak mi brakuje już oddechu to się wspomagam płytkim oddechem płucnym.
-
Dorka, wiem masz racje, ale tak mi szkoda tych studiów, czuje taki obowiązek że iść muszę, na moje studia ciężko jest się dostać, jest tylko 50miejsc, plus rozmowa kwalifikacyjna. Ciężko pracowałam przez te półtora roku, miałam już 3 praktyki i czwartą w drodze(ale nie pójde bo już nie dam rady) zostały trzy egzaminy i jak teraz nie pójde/nie zdam to już się całkiem załamie
zresztą z jednych studiów zrezygnowałam i miałam rok przerwy, więc rodzina jak się dowiedziała o ciąży to już krakała że teraz to już na pewno studiów nie skończe, to tym bardziej chce im udowodnić że się mylą i że można.
Emartea, Emrica, gosiaczek31, Krokodylica, Rybeńka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ja tylko na chwilkę. Wiec tak:
Lenka przyszła na świat o 13.22 przy pomocy cięcia cesarskiego. Waży 1760g i mierzy 43cm. Dostała 10pkt. Oddycha sama i lekarze mówią, że jej stan na chwile obecna jest dobry.
Dziękuję Wam za tyle ciepłych słów, trzymanie kciukow i wsparcie. Jesteście niezastąpione.
noa8, Emartea, patryśka83, Scarlett2014, Tess, ines31, czekaja, SunSun, kasss, szczessciara, Justyska89, loszcz, gosiaczek31, Ewelaa, Emrica, Zosia_Tosia, Krokodylica, adk_1989, Madzik82, Sarah88, bella82, Juusti69, Tygrysek, KasiaKwiatek, Asiaa1201, MisiaMonisia, Angela89, jasmin, Rudzia, Rybeńka, Pocahontas, Dorka1979, Gosha, Rubi, liloe, Becia81, kaczamila, MamaAdasia, anet525, MartaM, Emca, sylwia85, konwalianka, madziutek 23, jostek81 lubią tę wiadomość
-
wiecie czego zadzroszcze dziewczyna ktore juz sa po?? oczywiscie nie stresu i martwienia sie bo chyba wszystkie mamusie maja obawy gdy maluch rodzi sie za wczesnie. zazdroszcze tego zaskoczenia . stalo sie to w nieoczekiwanym momencie i pewnie zanim dziewczyny sie zorientowalay maluchy byly juz z nimi.
oj czuje ze przenosze ta ciaze a te ostatnie tygodnie beda koszmarem. najbardziej boje sie wagi malej ze osiagnie 4 kilo a wtedy w ogole perspektywa porodu sn mnie przeraza...Niunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny