Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiunia niesamowite to co piszesz o malutkiej, ze tak reaguje na Twoj glos. Jaka to musi byc tesknota wiez i w jedna i druga strone. Nie wiem jak wytrzymujesz nie mogac jej tulic narazie. Mocno trzymam kciuki zebys lada moment mogla ja przytulac i wycalowac:-)
loszcz, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam wizyty co miesiąc o pytałam ostatnio o to lekarza i powiedział ze nie widzi potrzeby żeby odemnie ciągnąć pieniądze. Jeśli będzie się cos działo to mam dzwonić zobaczymy za 2 tyg co powie może id wtedy będę miała wiz co 2 tyg niewiem zobaczymy a jeśli nie to i tak ufam swojemu lekarzowi on wie co robi
-
nick nieaktualny
-
Ja mam już co 2 tygodnie. Tylko jedną w miesiącu prywatnie, a jedną na NFZ. Dzisiaj wypadła ta na fundusz i pisałam już jak wyglądała. A prywatnie zawsze robi wszystkie pomiary, zdjęcia i opisy. No i mnie bada od środka. No ale czuje sie swietnie i uważam, że raczej nie jest niezbędna wizyta co dwa tygodnie.
Rozstępów na brzuchu nie mam, ale M coś przebąkiwał, że na pupie się kilka zrobiło. Ja tam ich nie widzę, ale przyznam, że nie smarowałam tylnej części ciała żadnym balsamem. Jakoś nie wpadłam na to, że to również miejsce narażone na rozstępy. -
Kasss ja jutro wypytam lekarza o wyniki badań i usg bo miała dzisiaj robione i spróbuje podpytac kiedy będę mogła zabrać Malutka do domu. Jeśli o mnie chodzi to jeszcze jutro mam dostać antybiotyk i jak wyniki będą ok to myślę, że jeszcze w tym tyg wyjd. pewnie będą kazali mi przyjść na zdjęcie szwów za jakiś tydzień.
Kaczamila a jak U Ciebie? Twój synuś większy to pewnie szybciej wyjdziecie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasss ja mam na brzuchu. Troche mi ich wyszlo w pierwszej ciazy mimo smarowanka i to dosc glebokie po obu stronach pepka, teraz pojawiko sie kilka nowych. Od tamtej pory smaruje sie a raczej staram sie smarowac 2 razy dziennie. I tak nie znosze tych preg na brzuchu. Nie chce mi sie nawet patrzec na to.
Mam tez stare na piesiach i udach ale to z czasow dojrzewania. Cienkie jasne i malo widoczne wiec mi nie przeszkadzaja. A te na brzuchu... Sa okropne jak dla mnie. -
Bella, gratuluję udanej wizyty :)Spory chłopczyk

Niunia, w którym szpitalu lezysz, w Wawie ? Chyba wcześniaki do 2 kg trzymają w szpitalu, czy nie ?
Emartea, ja tez nie mam żadnych skurczy a nawet bólu jak na okres. NIC. W 1szej ciązy było tak samo. Jedynie co boli mnie brzuch jak maly się rozpycha, szczególnie w okolicy pępka i robi sie twardy. A i jeszcze naciska na pecherz aż boli..
Ja miałam wizyty na NFZ co 3 tyg, a teraz zapisała mnie na 09.02 i 23.02 czyli co dwa i jeszcze jedna przed porodem chyba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 22:47
bella82 lubi tę wiadomość
-
Ja mam na nfz i teraz co 2tygodnie będzie.
Dziewczyny, aż si boję jutrzejszej wizyty. Nieczuję się przepracowana, ani też nic nie dźwigałam, a szyjka boli niemiłosiernie. Na podpasce coś nietypowego ujrzałam i stresik dopadł mnie.
Oby jak najszybciej do jutra. A rano na wszelki wypadek już torby spakuję. -
nick nieaktualnyNiunia pewnie troszke potrzymaja jeszcze, nie znam sie na wczesniaczkach ale mysle ze jak przekraczaja 2 kg i sa zdrowe nie ma zagrozenia to wypuszczaja do domku. Ale Lenka silna kobietka to szybciutko nadrobi wagowo. A wogole to jake ciuszki teraz macie dla niej? Przeciez jest malenka:-) ja najmniejsze jakie mam to 50cm:-) a tu potrzebne jeszcze mniejsze.
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nie no 5 stron nie dam rady znowu tyle nadrabiać a starałam sie być dziś na bierząco ale uciekam spać bo wczoraj do 3 nie mogłam usnać i cały dzień z dwójką dzieci daje we znaki
dziewczyny z grupy wyślijcie mi co i jak bo ja to nie ogarniam dzisiaj to wtedy odpisze

[/url]