Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam nadal co 4 tyg mi gin mowila ze jesli wszystko jesdt ok to nie trzeba czesciejSarah88 wrote:a co ile macie wizyty? bo po 30tyg powinny byc co 2tyg przy prawidlowej ciazy a mi pipa w rejestracji zapisala na za miesiac, powinnam zadzwonic i przelozyc na wczesnie? mam na 12lutego a to juz 37 tyg bedzie,a wiecie ze mam od poczatku przeczucie ze wczesniej urodze...wizyta w 37 wg mnie to za pozno,chcialabum poznac wage jaka moze byc po porodzie bo nie bede pakowala 2 zestawow ubran na 56 i 62 no i te badanie na paciorkowce..
-
Daj znac co powie lekarz,teraz juz zartow nie maKasha wrote:Ja mam na nfz i teraz co 2tygodnie będzie.
Dziewczyny, aż si boję jutrzejszej wizyty. Nieczuję się przepracowana, ani też nic nie dźwigałam, a szyjka boli niemiłosiernie. Na podpasce coś nietypowego ujrzałam i stresik dopadł mnie.
Oby jak najszybciej do jutra. A rano na wszelki wypadek już torby spakuję. -
nick nieaktualnyKasha wrote:Ja mam na nfz i teraz co 2tygodnie będzie.
Dziewczyny, aż si boję jutrzejszej wizyty. Nieczuję się przepracowana, ani też nic nie dźwigałam, a szyjka boli niemiłosiernie. Na podpasce coś nietypowego ujrzałam i stresik dopadł mnie.
Oby jak najszybciej do jutra. A rano na wszelki wypadek już torby spakuję.
Kasha nie strasz... Czop ci odszedl? Co tam na tej podpasce cie przerazilo? Jak szyjka mocno boli to koniecznie do lekarza. Daj znac po wizycie co sie dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 23:03
-
Kasha, moze to czop, mi chyba z 2 tyg przed porodem odszedł z małym.
Tak czy inaczej jak coś to lepiej jedź kobieto !
Anastacia, moze z miesiąc temu, ale są widoczne..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 23:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Justyska niestety znam to.
A potem w dzień chodzę nieprzytomna. Życie. 
Mogłybysmy się przez te dwa mies jeszcze wyspać a nie juz zaczynamy nocne wojaże a tu niestety nie da się. Później będzie tylko gorzej
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam KTG co środępatryśka83 wrote:Niunia, Kaczamila bardzo się cieszę, że z maluchami wszystko dobrze i Wy też poród dzielnie zniosłyście. Teraz tylko szybko wracajcie do domków:)
Ja dzisiaj robiłam badania krwi na czwartkową wizytę. Od razu zleciłam kobiecie pobranie probki na badanie crp
Czekaja ja też mam twardnienia. Kiedys sie nimi bardzo przejmowałam, ale od kiedy zauważyłam, że mniej sie na nich skupiam to rzadziej sie pojawiają.
Krokodylica współczuję że trafiłas na takiego lekarza i to jeszcze ordynatora.
Oczywiście gratuluję nowych tygodni i powodzenia na wizytach w tym tygodniu-też mam:D
A czy jak teraz chodzicie na wizytę to połozna robi Wam KTG? -
Justyska89 wrote:Ale się rozpisalyscie
fajnie z tymi grupami wyszło wyslałam moja grupo 1 zaproszenia
A ja przyjechałam do naszego mieszkanka bo mój mąż składa kuchnie i najprawdopodobniej za tydz juz się przeprowadzamy. Ale do rzeczy przyjechałam a tu niespodzianka bo moja babcia mieszka na dole i taka ciotka przyniosła 5 reklamówek ciuszkow dziewczęcych od swojej synowej tylko same rozm 68 i 74 wiec poczekają jeszcze troszkę ale dużo tego jest i kilka kocyków nawet 2 wyglądają jak nowe
Ja nie dostałam, zaraz Was nadrobię i wyślę też
-
Nadrobiłam, z tego co pamiętam:
ktg jeszcze nie miałam; plus 8 kg; skurcze odczuwam bezbolesne, częściej w nocy, twardnieje brzuch albo od dołu albo od góry, powoli przechodząc po całości, po kilkudziesięciu sekundach mija; wizyty mam co 2 tygodnie ze względu na szyjkę; rozstępów póki co nie mam; kropelki mleka mam po nocy na piżamie.
Fajny pomysł z listami, gratuluję wizyt, wszystkie brzuszki piękne, a każdy inny
Ja dziś kolejną partię ciuszków wyprasowałam, w weekend przemeblowanie, choć na tej przestrzeni 36mk nie ma jak szaleć.