Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Konwalijka dobrze, że się odezwałaś. Wyobrażam sobie, że choroba synka nie jest teraz dla Ciebie łatwa. Dobrze, że skurcze troszkę lepiej po tej nospie, ale wiadomo jakby coś się działo to jedź do szpitala.
Anet trzymam kciuki, oby skurcze ustały.
Justyśka, współczuję Ci... wyobrażam sobie co czujesz. Też bym pewnie była zawiedziona jakby wszystkie były z mężami a ja sama. A może jeszcze uda się Twojemu załatwić ten urlop.
konwalianka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyNie uda się mój jest brygadzista na produkcji i teraz mają najwięce roboty a drugi bryg który z nim jest i miał się zająć ludźmi mojego K Poszedł na chorobowe bo się rozchorowal. On zawsze tak jak mój juz ma urlop załatwiony to on zawsze wtedy chory i mojemu urlop kierownik cofa
-
Justyska przykro mi i rozumiem ale z drugiej strony pomysl ze maz nie ma wyjscia. przeciez nie powie kierownikowi ze idzie na urlop i tyle. ja tez sie zawsze wkurzalam jak cos wypadalo mezowi w pracy ale wiem ze nie ma na to wplywu. teraz na szczescie jest szefem sam sobie chociaz w tym wypadku tez jest duzo minusow:)
Konwalijka zdrowka dla synka i dobrze ze sie odezwalas.konwalianka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem wiem i rozumiem no trudno pójdę sama ja w sumie byłam na to gotowa bi nie liczyłam ze mężowi uda się ten urlop załatwić ale jak będzie miał 1 zm to zabieram go na nieważne jaki temat byle by był
heh. A chciałam teraz go zabrać bo będzie o porodach rodzinnych myślałam że przemoze się i będzie chciał ze mną być podczas porodu ale cóż trudno
. Tylko jeszcze zła na to jestem ze nie kupimy jutro łóżeczka i nie zamówimy wózka ale do 15 musimy już to załatwić.
A ja mam kolejny raz dzisiaj zgage nic prawie już nie jem bo jak o tym ze będę się męczyla pomyślę to mi się odechciewa. Nic nie pomaga tylko tabletki a mam takie poczucie winy jak je biorę ze szok Ale inaczej nie dałabym radyczekaja lubi tę wiadomość
-
Ja wlasnie dostalam druga dawke sterydu na pluca. W srode mam egzamin ale to na pewno nie wyjde heh. Malutka najwazniejsza. Decyzji po dwoch obchodach nie ma. Wiec pewnie sobie poleze.. nigdy nie bylam w spitalu i jest mi okropnie cala noc nie spalam.
-
Anet dobrze, ze jestes pod opieka!! Informuj nas co dalej!
Konwalianka wcale Ci sie nie dziwie. Ja tez wypisalam sie na wlasne zadanie ze szpitala w 25tc i jechalam z chorym synkiem na pomoc dorazna. Latwo sie mowi ze ciaza najwazniejsza jak sie nie widzi cierpiacego dzieckaDobrze, ze juz mu lepiej!! Bedziesz mogla na nowo skupic sie na brzuszku
konwalianka lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
hey dziewczyny
witam po weekendzie
ja jutro już 37 tydzień i ciąża oficjalnie donoszonaBELLY pokazuje że jeszcze 22 dni do terminu
)) ale coś mnie dziś brzuch boli i mam nadzieje że się jeszcze nic nie rozwinie z tego choć przygotowana jestem ale wciąż mieszkam u rodziców bo u nas nadal remont... jeszcze tydzień i powinnam wrócić do domku...
KACZAMILA śliczny synuś :* super że już jesteście w domku!!!)
3mam kciuki za szpitalne dziewczynki...
ANET a ja się bardzo cieszyłam ze dostałam zastrzyki na płucka... mój lekarz jak zobaczył wypis ze szpitala i zobaczył że dostałam te sterydy to też powiedział że super że mi je podali...
aaa mam pytanie nie związane z ciążą... bo mój m obiecał że jak się Nikodemek urodzi to rzuci palenie... a teraz 22 lutego ma urodziny i chciałam mu kupić coś od nas (odemnie i małego)na urodziny żeby pomóc mu rzucić i nie wiem co lepiej się sprawdzi :
kuracje tabletkami czy e-papieros...
czy np. tańsze tabletki + e-papieros...
chciałam na to wydać 150 zł
macie jakieś doświadczenie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 14:28
loszcz, Emca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatko boska wy już? Juz się powoli rozpakowujecie? Matko jak to szybko minęło!
Wszystkim rozoakowanym mamom życzę dużo zdrówka i pociechy z bąbli!
Za resztę 3mam kciukijuz tak niewiele Wam zostało do przytulenia swoich pociech!
Ściskam i pozdrawiam :*loszcz, Ewelaa, madziutek 23, Krokodylica, MamaAdasia, Madzik82, noa8, czekaja, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Cześć baby
Kaczamila śliczny synek i nie wygląda na wcześniaka tylko taki normalny bobasek
Anet cieszę się że jesteś w szpitalu(może to głupio zabrzmi) ale wiem jak się przed nim wzbraniałaś a czułaś się bardzo źle już od dawna i bardzo sie wszystkie martwiłyśmy.Teraz mogą ci pomóc i przypilnować aby Ines miała wszystko co jej w brzusiu potrzebne.
Justi trzymam kciuki za Ciebie,egzaminem się nie martw.Wiem ,że ci na nim zależało ale teraz masz ważniejsze problemy.Postaraj się przespać trochę,wątpię aby zarwana noc pomogła ci w dochodzeniu do siebie.
anet525, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Kasha wrote:Dziewczyny trzymajcie się. Ściskajcie nogi jak najmocniej by kruszynki posiedziały jeszcze w brzusiu
Powiedziałam mojemu A właśnie że dwie z Was już rozpakowane i dwie do szpitala robią kurs. Odpowiedź? Nie strasz mnie i kładź się do łóżka. Śmiać mi się zachciało. Facet ... niby silny fizycznie i psychicznie, a trzęsie się na myśl o porodzie -
Dziewczyny czy zastrzyk ze sterydem boli???? Jestem przerażona. Wlasnie podlaczyli mi kroplówkę. Justi trzymaj się dzidzia najważniejsza. Kaczamila nie zdążyłam ci pogratulować cudownego synka . Jest przeslodki.
Konwalika życzę by twój synek szybko powrócił do zdrowia. Trzymajcie sie dziewczyny i dziękuję za słowa otuchy.
Justi ja tez nie cierpię szpitali i jest mi smutno ze musze tu byc ale kazda z nas zrobi wszystko vo najlepsze dla szkraba naszegokonwalianka lubi tę wiadomość
-
madziutek 23 wrote:hey dziewczyny
witam po weekendzie
ja jutro już 37 tydzień i ciąża oficjalnie donoszonaBELLY pokazuje że jeszcze 22 dni do terminu
)) ale coś mnie dziś brzuch boli i mam nadzieje że się jeszcze nic nie rozwinie z tego choć przygotowana jestem ale wciąż mieszkam u rodziców bo u nas nadal remont... jeszcze tydzień i powinnam wrócić do domku...
KACZAMILA śliczny synuś :* super że już jesteście w domku!!!)
3mam kciuki za szpitalne dziewczynki...
ANET a ja się bardzo cieszyłam ze dostałam zastrzyki na płucka... mój lekarz jak zobaczył wypis ze szpitala i zobaczył że dostałam te sterydy to też powiedział że super że mi je podali...
aaa mam pytanie nie związane z ciążą... bo mój m obiecał że jak się Nikodemek urodzi to rzuci palenie... a teraz 22 lutego ma urodziny i chciałam mu kupić coś od nas (odemnie i małego)na urodziny żeby pomóc mu rzucić i nie wiem co lepiej się sprawdzi :
kuracje tabletkami czy e-papieros...
czy np. tańsze tabletki + e-papieros...
chciałam na to wydać 150 zł
macie jakieś doświadczenie?madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny