Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niunia86 wrote:A mnie jak zwykle po 4.00 obudził katar i całkowicie zapchany nos i nie śpie już drugą godzine.... masakra z tym moim katarem-już drugi tydz tak mam. Znając życie to zasne o 7 i znowu będę spała do 10. Jedyny lek,który zawsze mi pomagał i katar znikał w 5min jest zabroniony w ciąży
-
nick nieaktualny
-
mi pomogła bardzo... bo kiedys farbowalam wlosy na platynowy jasne blondy itp.. i tak zjeździłam te włosy że słoma przy nich to jest piękna.. teraz odżywiły się po kilku latach.. ale wtedy stosowalam tą maseczkę i tylko ona mi pomagała wygładzić włosy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmily83 wrote:cześć dziewczynki
siedzę już parę ładnych godzin w necie i szukam jakiś dobrych garnków do gotowania na parze. Czy używacie takich i możecie coś mi polecić?
Ja mam urządzenie do gotowania na parze - chyba firmy Tefal jeśli się nie mylę plus garnek jakiś zwykły kupiony pewnie w jakimś markecie więc trudno polecać. Ogółem jeszcze gotowane na parze średnio mi smakuje:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo włosów od dłuższego czasu używam raz w tygodniu, raz na 2 tygodnie maseczki l'biotica BIOVAX do włosów blond ale z tego co wiem są też do ciemnych włosów właśnie mam ja na głowie jest to maska na ciepło po umyciu włosów nakłada się maskę i czepek dołączony do niej plus zawija się w ręcznik i tak z 20 minut ja z reguły siedzę dłużej
-
nick nieaktualnyTo ja mogę za któraś iść do pracy nie nawidze się nudzić... mąż mi sprzątać nie pozwala jedynie drobne porządki wiec całe dnie leżę przed tv i netem plus wyrwe się na spacer z psem... nie wie jak ja wytrzymam do rozwiązania później juz będę miała się kim zająć
-
anka418 wrote:To ja mogę za któraś iść do pracy nie nawidze się nudzić... mąż mi sprzątać nie pozwala jedynie drobne porządki wiec całe dnie leżę przed tv i netem plus wyrwe się na spacer z psem... nie wie jak ja wytrzymam do rozwiązania później juz będę miała się kim zająć
to możesz za mnie przyjść