Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo wlasnie trzeba pamietac o tym isofix. Jak nie ma w samochodzie to i baza niepotrzebna:-) w wiekszosci nowszych samochodow jest ten system ale np w naszym nie bylo i dupa. Teraz po zmianie auta mamy ale bazy nie kupuje. Przyzwyczailam sie do przypinania pasami nie jest to jakos specjalnie skomplikowane.
Baza jest o tyle super ze szybko sie fotelik wpina na clik:-) no ale 600 zl to naprawde duzo. Ja przezylam bez niej i teraz tez damy rade:-)MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny..czy ktoras z Was ma rozstepy na brzuszku? czym je smarowac?
Ja mialam spokoj.....a od kilku dni zaczal mnie swedziec brzuch przy pepku.....dzis patrze w lusterku a tam zaczynaja sie robic rozstepyMam Linoderm na rozstepy ale nie wiem czy zdziala cuda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 12:53
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyto dobrze ze kazała skreślić z zamówienia jak zobaczyłam cenę w takim razie nie zawracam sobie tym głowy juz
szkoda ze musze na wszystko czekać taka podekscytowana szłam do sklepu a wracałam smutna heh myślałam że max juz łóżeczko złoży a tu niestety 2 tyg łóżeczko 4 tyg wózek. także trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Niewiem czy dobrze zrobiłam ale materacyk wybrałam kokos +pianka bo słyszałam że z gryki wychodziły robaki jakiś czas temu -
Jak dla mnie to materac z gryką też odpada, jak go dotykałam to taki nie przyjemny jak bym na jakiś trociach miała spać, też będę kupować kokos plus pianka, jakiś taki milszy się wydaje. Też mysle o takim z lateksem, ale to chyba też jakiś rodzaj pianki tylko że lepszy. Dziecko troche na tym pośpi więc wolę kupic lepszy materac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 12:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Scarlet coś ci nie służy to siedzenie w domu nie udzielasz się nawet? Ja brałam nastatyne i pimafucin i też wypływała rano a nawet na drugi dzień czego bym się nie spodziewała pewnie za głęboko ja aplikuje
Justyska 600zl to faktycznie bardzo dużo my duzo nie jeździmy to nie myśleliśmy o tym a dwa tygodnie wytrzymasz jeszcze na łóżeczko moze będzie razem z wózkiem u nas tez miało być 4 tyg a po dwóch juz było i rubi chyba tez miała wczesniejJustyska89 lubi tę wiadomość
[/url]
-
ja po badaniu...jestem niezadowolona bo nic sie nie dowiedziałam, ani wagi, ani GBS jeszcze nie zrobione,za to, wiem że wody w porządku,szyjka zamknieta, kolejna wizyta za 2 tygodnie(38tyg i wtedy bedzie GBS), przytyłam w ciągu 3 tyg 2kg,fosfataza podwyzszona i przepisała mi tabletki z żelazem i wit c 200, a na witc zdziwko bo jest napisane że w ciąży i podczas karmienia nie wolno ;/ nie wiem czy sa jakies inne w sprzedazy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:43
-
Sarah szkoda ze wagi nie poznalas ale najwazniejsze ze jest wszystko ok
Ktos jeszcze "wizytuje" dzis lub jutro czy kolejne relacje dopiero w przyszlym tyg?
Kto ma ze mna wizyte w poniedzialek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:54
MamaAdasia lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Madzik82 wrote:Moj okruszek nie ma szans na mase Pudziana. W mojej rodzinie i rodzinie meza wszystkie dzieci miedzy 2800 - 3100.
W poniedzialek bede miala rowno 37tc skonczony i mam nadziehe ze malutka bedzie miala 2600 ...
Do Lidla wyslalam meza po bodziaki z myszka miki dla starszego synka.
Mam pytanue do dziewczyn ktore braly globulki clotrimazol. Jak bierzecie je na noc to rano po wstaniu tez Wam tak duzo bialej wody leci? To ta globulka rozpuszczona? Bo juz sie zastanawialam czy to nie wody!!Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Kasss przed karmieniem jest ważona i po jedzeniu tez. I każdy gram przeliczaja na ml. Jak do wagi po jedzeniu dochodzi 15g tzn że zjadła 15ml
Niestety po 12 jedzenie ulała wiec resztę dostała sondą. Ale tak myślałam, że to zbyt piękne. Ma jeszcze czas. Myślę, że od poniedziałku będzie Duuużo lepiej. Trzymajcie kciuki
Ciekawe co u Justi...Madzik82, Ewelaa, Rubi, gosiaczek31, Emrica, ines31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Oj... 27 lutego to ja mam ostateczny termin cc jezeli nie wydarzy sie nic wczesniej
Czyli nie bede "marcowa" na pewno. Co ja tu robie w tym watku?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 14:30
Ewelaa, MamaAdasia, gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnykasss wrote:Scarlet coś ci nie służy to siedzenie w domu nie udzielasz się nawet? Ja brałam nastatyne i pimafucin i też wypływała rano a nawet na drugi dzień czego bym się nie spodziewała pewnie za głęboko ja aplikuje
Justyska 600zl to faktycznie bardzo dużo my duzo nie jeździmy to nie myśleliśmy o tym a dwa tygodnie wytrzymasz jeszcze na łóżeczko moze będzie razem z wózkiem u nas tez miało być 4 tyg a po dwóch juz było i rubi chyba tez miała wczesniej
może chociaż bez wózka wytrzymam chciałam żeby łóżeczko juz stało i pięknie wyglądało -
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:Sarah szkoda ze wagi nie poznalas ale najwazniejsze ze jest wszystko ok
Ktos jeszcze "wizytuje" dzis lub jutro czy kolejne relacje dopiero w przyszlym tyg?
Kto ma ze mna wizyte w poniedzialek?
Ja mam jutro wizytę i życzę sobie trzymania kciukow:)Ewelaa, gosiaczek31, Madzik82, ewka1990, Scarlett2014, ines31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:Oj... 27 lutego to ja mam ostateczny termin cc jezeli nie wydarzy sie nic wczesniej
Czyli nie bede "marcowa" na pewno. Co ja tu robie w tym watku?!
Heh straszne przecież to zakazane żeby lutówka była w marcowkach heh. a tak serio zźle ci z nami heh jak siedzisz tu to siedzEwelaa, gosiaczek31, Madzik82, Dorka1979 lubią tę wiadomość