Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTrzymaj się kass i daj znać!
Ja biorę 3 koszule żeby na każdy dzień mieć świeżą.
Gosiak dzięki za przepis ale jak coś jest tak słodkie to mnie na 100% od tego zemdli. Nie toleruje takich mieszanekzostane przy wodzie i może herbatnikach albo biszkoptach. Coś co znajdę w małej paczce.
Ja z racji przeziębienie nie byłam w Lidlu ale jak znam życie to o 10tej już nic nie było -
Testowala ktoras z was chusteczki nawilzane z rossmana baby dream? Bo ost chcialam kupic z pampersa albo nivea ale z pudelkiem i nie byloa te z baby dream byly ale boje sie ze beda za malo nawilzone wiec moze ktoras z was je uzywala i mi cos doradzi?
-
nick nieaktualnynoa8 wrote:3 koszule ( 1 do porodu 2 po ) wystarczą aby wziąć? Czy za mało?
Noa powinno wystarczyc ale na wszelki wypadek naszykuj w domu zeby maz mogl ci dowiezc zapasowa. Moze sie zaplamic krwia albo mlekiem i wtedy nie ma wyjscia trzeba zmienic. Poza tym roznie jest ale ja np strasznie mocno sie pocilam po porodzie i ciagle czulam sie lepiaca. Ale to moze indywidualna reakcja.noa8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Scarlett2014 wrote:Gosiak dzięki za przepis ale jak coś jest tak słodkie to mnie na 100% od tego zemdli. Nie toleruje takich mieszanek
zostane przy wodzie i może herbatnikach albo biszkoptach. Coś co znajdę w małej paczce.
A tutaj trochę o bulionie - inaczej zwanym zupą mocy: http://www.vivatporod.pl/pl,pomocne_materialy,ciekawostki,zupa_mocy_po_porodzie,1
Warto go wypić już w trakcie i zaraz po porodzie. -
Sarah ja kupiłam dziś ten termometr w lidlu, ale nie wiem czy dobrze pokazuje czy pierdoły? Mój mąż tym jakoś umie zmierzyć bo jak ja mierze to mi głupoty pokazuje.
Juusti trzymam kciuki za maleństwo aby szybko doszło do siebie i żeby wypisali Was do domku.
kasss trzymam kciuki. -
nick nieaktualnyslodka100 wrote:Testowala ktoras z was chusteczki nawilzane z rossmana baby dream? Bo ost chcialam kupic z pampersa albo nivea ale z pudelkiem i nie byloa te z baby dream byly ale boje sie ze beda za malo nawilzone wiec moze ktoras z was je uzywala i mi cos doradzi?
Ja uzywalam i srednio bylam zadowolona wlasnie przez to ze slabo nawilzone i wydaja sie byc szorstkie. Za to np fajne sa z rossmana Tami. I z tesco "tesco loves baby". I jedne i drugie roznia sie od nivea i pampers materialem bo sa bardziej jak mokry papier ale nie dra sie i sa delitne. Mocno wilgotne. Mi pasowaly.slodka100 lubi tę wiadomość
-
Jezu Kass nie wiem czemu polubiłam Twój post...pomyślałam sobie kobieto trzymaj się i odruchowo wcisnęłam...trzymamy wszystkie kciuki daj znać jak się trochę sytuacja ustabilizuje czego Ci życzę..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Kass biedna masz sie z tym ciśnieniem. Powodzonka!
Gosiaczek to jest fakt , że po porodzie możemy się nadmiernie pocić , bo wkońcu woda się wydala.
Ja dopiero ostatniego lutego mam ciąże donoszoną i do tego czasu nie mam zamiaru rodzić choć wszystko jest możliwe , ale intuicja mi mówi , że dam rade.
Z początkiem marca już niech się dzieje kiedy chce , bede sobie piła wywar i będę brać wiesiołka. Taki mam plannn .
Zależy mi żeby być marcowaa
madziutek 23 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
wlasnie czytalam o niedoborze zelaza ktore podobno mam i jestem w szoku jakie to wazne,szkoda ze dopiero teraz po 2tyg od badania zaczelam brac tabletki(dopiero dzis wizyta byla) mam nadzieje ze malemu nic przez to nie będzie bo za duzo sie naczytalam o komplikacjach
-
Sarah88 wrote:wlasnie czytalam o niedoborze zelaza ktore podobno mam i jestem w szoku jakie to wazne,szkoda ze dopiero teraz po 2tyg od badania zaczelam brac tabletki(dopiero dzis wizyta byla) mam nadzieje ze malemu nic przez to nie będzie bo za duzo sie naczytalam o komplikacjach
-
ja brałam żelazo od 19tc.. dziś lekarka kazała mi odstawić.. najpierw brałam terdyferon, ale nie działał, teraz biofer folik 2 tabl. dziennie..
kass powodzenia.. daj znać co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:03