Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kobietki
trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu. Ja niestety nie będę miała czasu być na forum, bo jutro i w piątek wesele szwagierki. Także dziś wielkie sprzątanie, goście itd.
A w sobotę mam urodzinki i mam zamiar iść na ostatnią randkę z mężem tylko we dwoje
Także już Wam życzę miłego weekendu! Trzymajcie się wszystkie dzielnie w dwupakuloszcz, Ewelaa, konwalianka, Kasha, bella82, Emartea, gosiaczek31, Dorka1979, kasss, ines31, kaczamila, Emca, gabi30 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
czesc mamuski,
Dorka super, ze sie odezwalas. Mam nadzieje, ze wkrotce lepiej sie poczujesz.
Loszcz ja nie mam premium- uwazam, ze to strata kasy, a i tak niedlugo przeniesiemy sie na fb
Konwalianka, biedna trzymaj sie. Ja jak w nocy wstaje i musze siusiu to brzuch mam twardy jak kamien i ciezki, ale oddawanie moczu nie jest bolesne.
Ja nie moge sie doczekac weekendu bo zabieram meza na randke- w poniedzialek jest nasza rocznica i postanowilam, ze musimy to uczcic zanm pojawi sie JuniorWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 08:31
gosiaczek31, Scarlett2014, Dorka1979, Emartea, loszcz, Emca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:Cześć,
Boziu jak mnie boli spojenie, już nawet, jak leżę..a wstanie z takim bólem graniczy z cudem.. macie też tak, że jak czujecie, że pęcherz pelny, to i brzuch spięty i samo oddawanie moczu bolesne?
-
nick nieaktualnyPrzyszedł mi wczoraj ten TENS wypożyczony, miał być później ale kobieta z którą przez telefon rozmawiałam to chyba przyspieszyła wysyłkę, bo zapytałam czy jak urodzę przed tym jak dojdzie przesyłka to czy kasę mi oddadzą
Jutro wezmę go na wizytę i podpytam moją lekarkę czy miała z tym styczność, bo żeby nie było zdziwienia że ja z jakimiś kabelkami paraduję po porodówcegosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowodzenia na wizytach:-)
Sarah gratuluje donoszonej:-)
Dorka fajnie ze sie odezwalas. Ale wspolczuje tych dolegliwosci ubocznych. Kurcze dobrze ze to koncowka ciazy i moze nie bedzie potrzeby zebys dalej brala te leki na cisnienie. Tym czasem trzymaj sie lez, odpoczywaj, relaksuj.
Rybenka, Bella udanego randkowania i swietowania z mezem:-)
Rybeńka, bella82, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonwalianka mnie spojenie przestalo bolec chyba ze 2 tyg temu wiec troche latwiej mi spac i wstawac. Ale obracac sie na boki to ciezko bo brzuch duzy i musze to robic etapami tz obrocic sie n plecy i z plecow na drugi bok a wszystko w tempie slimaczym bo inaczej ciagnie mnie bardzo caly brzuchol. A uczucie ciezkosci, pelnego pecherza i napiecia przy tym tez mam. Tyle ze mnie przy sikaniu nie boli.
Dorka wg jakiego przepisu robisz len do picia? I ile wiesiolka bierzesz?Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarah88 wrote:słyszałyście moze o łuskach kakaowych? moja mama i babcia wszedzie tego w sklepach szukały i nigdzie nie było, zamówiły w końcu w zielarskim i zamierzają mi kupić, podobno bardzo dobre na laktacje bo same stosowały
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Sarah gratuluje ciazy donoszonej! Teraz juz zadne gluty Ci nie straszne hehe
Sarah88, bella82, gosiaczek31, loszcz, limcia, Rubi, Ewelaa, MamaAdasia, madziutek 23, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
heyka
ja juz trzeci dzien z rzedu piore na dzis mysle o 2 praniach i na jutro tez i bedzie koniec
gorzej z prasowaniem od wczoraj zeczelam ale tego jest tak duzo... masakra wiec nie wiem czy wogole do konca tego tyg sie wyrobie
jak chodzi o ból spojenia to mam to samo jak wstaje, chodze masakra jakas w piatek na wizycie zapytam sie od czego to bo moze maly juz tak cisnie w dol i to przez niego -
Ja tez musze w koncu zabrac sie za pranie..Pociesza mnie tylko mysl, ze tak zle, jak w przypadku przygotowan do narodzin Córci to nie będzie. Wtedy miałam termin na połowę sierpnia. Uwierzcie, że prasowanie w 35 stopniowym upale to dopiero było wyzwanie! Siedzialam z glowa w wentylatorze a i tak pot lał się strumieniami
Prasowanie zima jest zdecydowanie przyjemniejsze
gosiaczek31, slodka100, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ja prasuje dzisiaj wieczorem jak mlody zasnie bo jakos sie boje machac przy nim zelazkiem.
Wlacze sobie film, usiade na kanapie, opuszcze nisko deske do prasowania i jakos na siedzaco to ogarne
Skupie sie na pieluchach tetrowych, ciuchy tak z grubsza a welurowe ciuchy prawie sie nie gniota wiec tylko pomiziam zelazkiem i luzik. Damy rade dziewczynygosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
kurde...te dwa ostatnie miesiace są straszne...najpierw rwa kulszowa i o kuli musiałam chodzić, teraz żołądek i wszystko co wysoko ścisniete i boli, stopy i łydki jak banie, myślałam że rano zejdzie jak zawsze, ale tym razem jeszcze bardziej spuchło ;/ chodze jak pingwin, wnerwia mnie to!! no i marudze jeszcze...mąż zaczął narzekać na mnie