Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. Ja tylko na chwilkę, żeby się pochwalić
Lenka waży juz 2kg i jeżeli uda się zrobić badanie okulistyczne dzisiaj to jutro idziemy do domku. A jeżeli nie to musimy czekać do piątku... Ale pani dr powiedziała, że nie ma żadnych zastrzeżeń i gdyby nie to badanie to już dzisiaj były byśmy w domku
Trzymam za Was kciukimadziutek 23, Rubi, Ewelaa, Sarah88, Justyska89, Madzik82, konwalianka, gosiaczek31, ines31, gabi30, MamaAdasia, MartaM, noa8, kaczamila, ewka1990, bella82, Krokodylica, loszcz, kasss, Juusti69, jasmin, Emca, Dorka1979, Tess, Rybeńka, limcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O nie... właśnie przeczytałam na suwaczku coś niesamowitego... SEKS!!!! co to w ogóle znaczy???
o MATKO zapomniałam że coś takiego w ogóle jest i ludzie to robią
ines31, gosiaczek31, noa8, kaczamila, bella82, loszcz, kasss, Dorka1979, limcia lubią tę wiadomość
-
Anastacia33 wrote:Mamusie widzialyscie ze w biedronce pojawil sie plyn do kapieli dla maluszka od pierwszych dni zycia DADA...ciekawe czy jest dobry i nie uczula
-
Sarah88 wrote:ahaaa dziołszki, kiedys pisalyscie ze lubicie kapsulki do prania i zalujecie ze nie ma dla dzieci,otoz dzis widzialam ze w tesco sa za 25zl a maja byc za 20zl w promocji,zobaczcie gazetke
duzo przecen dla maluchow
-
Sarah88 wrote:u mnie powiedzieli ze jak chcemy mozemy przyniesc swoje ciuszki ale potem nie wiadomo co z nich zostanie bo ubranka prane w szpitalu sa poddawane mocnym temperatura itd
A to nie lepiej uprac sobie w domu? Po co im dawac do prania.
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
noa8 wrote:A to nie lepiej uprac sobie w domu? Po co im dawac do prania.
-
nick nieaktualnyNapisałam długiego posta i mi go wcięło
MamaAdasia dzięki za przepis! Co prawda mój dzisiejszy gulasz wyszedł zaskakująco dobry ale myślę, że i i tak spróbuję jutro zrobić faworki. Kiedy jeśli nie teraz?
Emily super, że się odezwałaś! i że tyle już wytrwałaś. Trzymam kciuki abyś wytrzymała jeszcze co najmniej kilka dni.
Ja nadal zaliczam się do "mutantów" jak mówił mój szef. Nic mnie nie boli, dobrze się czuje, na nic nie narzekam i funkcjonuje normalnie. Wkurza mnie tylko siedzenie w domu ale wczoraj w ramach rozrywki wpadłam na chwilę do pracy i od razu poczułam się lepieja na piątek umówiłam się z koleżankami ze studiów na wspólne pieczenie pączków
Niunia trzymam kciuki za szybki powrót do domu!
A wyniki GBS miałam mieć po 6 dniach roboczych a mam po niecałych 2óch. Oba ujemne.
MamaAdasia, Niunia86, Emily83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarah88 wrote:oni z gory powiedzieli ze nie wydadza brudnych i to trafia do glownej pralki a my mozemy ich nie znalezc w tych tonach,zreszta nie obchodzi mnie to zbytnio bo skoro daja to mam znowu mniej do zabrania i mi to odpowiada
To dziwne zasady panują w tym szpitalu , w moim zresztą też, dają swoje ubranka ale ja za nie podziekuje , koleżanka mówiła że to zwykłe szmaty . Wiec biore dodatkowa torbe z rzeczami małego wole mieć swoje i nie zamierzam dawać im moich ciuszków do prania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:27
Ja w tym roku odpuszczam pieczenie pączków i faworków zejde na gotowe do teściowej i pobróbuje, ale to głownie dlatego , że w pt czeka mnie robienie tortu tak więc wyszłam z założenia że jeden dzień wystarczy na zabawe w cukiernika
chodzi za mną sałatka z gyrosa wiec ją też zrobie.
kaczamila świetnego masz synkamoże doradź się położnej jak zrobić , żeby Oskarek zjadał więcej.
Niunia super wieści! Wracajcie szczęsliwie do domku!
Dziś miałam sen , że 12lutego urodziłam obyyy Jeszcze nie!madziutek 23, Niunia86 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Wow MamaAdasia! Co za waga! Silami natury?
Ewka kurcze zebys ta chorobsko szybko wylezala!
Czy ktos ma jakies wiesci od SunSun? Nie wiem czy przegapilam jej posta czy milczy od 2 dni i nie dala znaku zycia po wizycie u lekarza z tym sluzem zielonym?Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Nom, wiedziała że ma być duze dziecko, ale że aż tak, i to bez znieczulenia, u nas w Wołominie.Była w Wawie w 2óch szpitalach , ale nie było miejsca więc ją odesłali. Tak , siłami natury i z oksy.
Jestem w szoku
Wczoraj Scarlett pisała,że SunSun jest w szpitalu i jej podają leki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:48
Madzik82 lubi tę wiadomość