Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja luzik! Piekna waga!
Moja 2600 w 37t i 1d
Jak jest wiecej niz 2500 to juz spokojWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 22:26
Sarah88, nick nieaktualny, MamaAdasia, Emrica lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
No Anastazia lepiej za wczesnie niz za pozno! Pakujcie sie dziewczyn!
Glut Ty tez sie pakuj
Emartea, nick nieaktualny, Ewelaa, nick nieaktualny, MamaAdasia, bella82, Krokodylica lubią tę wiadomość
Dzis moja oliwcia mi takie cos powiedziala....mamo ja musze cie dzis spakowac do szpitala i rzeczy dla Fabianka tez a jutro jade z toba do szpitala he he dobre co...Madzik82 wrote:No Anastazia lepiej za wczesnie niz za pozno! Pakujcie sie dziewczyn!
Glut Ty tez sie pakuj
Madzik82, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bella82, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Rubi! Bede to sobie wmawiac codziennie z rana przed lustrem;)
Dorka ale warunki! Jak w Hiltonie na wakacjach! Super!
Lece spac bo jutro ciezki dzien
dobranoc
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFaktycznie Dorka masz luksusy:-)
Madzik jutro trzymamy kciuki. Powaznie wygladasz na 20-tke:-)
Anastacia, ale masz troskliwa core, tylko jak jej wytlumaczysz ze nie pojedzie z toba:-) no i aby to prorocze nie bylo ze jutro:-) masz jeszcze troche czasu do terminu:-)
moja corcia codziennie mowi cos takiego: ladny dzidzius w pepuszku siedzi niedlugo do nas przyjdzie:-) ciekawa jestem co powie jak juz naprawde przyjdzie. Czy dalej bedzie taka zadowolona. A wczoraj w nocy snilo mi sie ze jechalam do szpitala i zapomnialam polowy rzeczy zabrac. I corka ze mna jechala autobusem:-) hehe toz to jakas abstrakcja:-)
nick nieaktualny, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj, chyba właśnie ni. Obudziłam się o 4 bo jakiś koszmar mi się śnił, taki realistyczny i teraz boli mnie głowa i boję się że mam ciśnienie a wszystkie pielędniary śpią. Ja oczywiście już nie usnę. Dobrze, że mi M przyniósł żarcie.Justyska89 wrote:Dorka to teraz wypisz się za wszystkie czasy