Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dorka lekkiego porodu życze skoro mówisz że w dwupaku już nie wyjdziesz
noa sto lat życze
Anastazja to moja przedwczoraj mówi żeby jej opowiedzieć dokładnie jak ona sie urodziła to jej tłumacze że poszłam do szpitala pan doktor rozciął brzuch wyjął Igusie zaszył brzuch z powrotem to pyta czy od razu poszłyśmy do domu i czy tata nas odwiedzał to jej tłumacze że nas odwiedzał bo leżałyśmy w szpitalu 4 dni a ona czy z lenką też będe leżeć w szpitalu mówie że tak a ona w płacz bo będzie tęsknić
powiedziałam jej że bedzie mnie odwiedzać ale szczerze to nie wiem czy takie małe dzieci mogą wchodzić na oddział gdzieś czytałam że nie bardzo najwyzej ja będe wychodzić z małą na korytarzyk u nas jest taki przedsionek przed wejsciem na oddział żeby na sale nie wchodziła a jak jest u was? wpuszczają na sale małe dzieci?Dorka1979, noa8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo no Bella bukiet roz na tlusty czwartek... Milo. To co dopiero bedzie w walentynki:-)
Gratuluje "udanej" wizyty nawet jesli oczekiwania byly wieksze. Wazne ze wszystko dobrze.
Noa GBS to to samo co paciorkowiecDorka1979, bella82, noa8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzięki Za życzenia
U mnie w szpitalu można wchodzić na sale i chyba to nie jest dobry pomysł , bo sala jest 6 osobowa + noworodki i jak do każdej ktoś przyjdzie to będzie tłok jak w tramwaju... Zero komfortu a jak duszno w sali.20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
u mnie w szpitalu są łazienki przechodne na 2 sale.. a sale są różne , przeważnie 2 i 3 osobowe...
widziałam pare dzieci więc może to zależy od położnych czy wpuszczą czy nie...
a co do tłoku to piszę że do jednej pacjentki mogą jednorazowo przyjść tylko 2 osoby... ale wątpie żeby tego tak rygorystycznie przestrzegali... no chyba że cała banda się na sal wpakuje)
NOA wszystkiego najlepsiejszego ;*MamaAdasia, gosiaczek31, Dorka1979, noa8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzekaja powodzenia na wizycie.
Ja jak rodzilam 1 raz wawie to na pato były sale 6 os bez lazienki. Tylko na korytarzu. I zawsze był tłok i kolejka pod prysznic. Na polozniczym wszystkie sale 2 os ale tez bez lazienki.jedynie umywalka. I 2 łazienki na korytarzu. I co dziwne luzy bez tłoku:-) acha i w tych salkach malutkich 2 os wystarczyło ze prrzeszedl ktoś w odwiedziny i nie było czym oddychać ani jak lozeczkiem przejechać wiec ja i tak wychodzilam na korytarz. Przynajmniej żeby swobodnie porozmawiać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:19
Dorka1979, czekaja, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i decyzja zapadła, dziś robią mi cesarkę, tylko nie wiem o której. Największa przesądziara na tym forum i będę miała cesarkę w piątek 13. Super, ten dzień nie będzie już dla mnie pechowy.
MamaAdasia, gosiaczek31, bella82, madziutek 23, czekaja, anet525, noa8, Sarah88, Madzik82, sylwia85, Emrica, Juusti69, Emartea, kaczamila, ines31, Tess, MisiaMonisia, konwalianka, Emca, Rubi, flores, Ewelaa, Krokodylica, kasss, ewka1990, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
MamaAdasia wrote:Madziutek a Ty jak?
MAMAADASIA mi już 14.01 gin mówił, że w każdej chwili mogę urodzić ale się trzymam...)
leże i próbuje wytrzymać do 22.02 bo wtedy mój mąż ma urodziny i liczy na to że synek też się wtedy urodzi i mu zrobi niespodziankę
DORKA to już dziś będziesz mieć swoją perełkę przy sobie!! ale extra :*MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka będzie dobrze:-). Wszystkie trzymamy kciuki. Jadlas śniadanie juz? To pewnie odczekaja 6 h bo trzeba na czczo być. Przynajmniej u mnie takie zasady. Chyba ze nagle przypadki
No właśnie super juz dziś zobaczysz heniutke:-) trochę ci zazdroszcze:-)
Ciekawe jak bliźniaki czy są juz na świecie:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:26
-
nick nieaktualny