Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Właśnie leżę sobie na oddziale, już stąd sama nie wyjdę. Skurczy jeszcze nie mam, ale musiałam iść na oddział bo łożysko stare i KTG nie spełniało kryteria w ciągu 2 godzin. Mała waży po USG 3352 g
No i piekna wage ma Henka:-) a nie tak dawno straszyli cie ze za malutka. Trzymam kciuksyDorka1979 lubi tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Właśnie leżę sobie na oddziale, już stąd sama nie wyjdę. Skurczy jeszcze nie mam, ale musiałam iść na oddział bo łożysko stare i KTG nie spełniało kryteria w ciągu 2 godzin. Mała waży po USG 3352 g
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka to pozytwnego i najlepszego rozwiazania dla Ciebie bo juz nie wiem kiedy komu zyczyc szybkiego porodu a komu zeby jeszcze nie rodzic:)
dziewczyny tez macie tak ze czasem mysl;icie ze oszalejecie!!!???
Wszyscy wiedza lepiej co dla Was najlepsze co najlepsze dla dziecka jakie rozwiqzanie bedzie korzystne co masz robic co masz jesc kiedy lezec kiedy siedziec!!!!!!!
niech sie wszyscy odczepia ode mnie i mojego brzucha. moj brzuch moja ciaza moje decyzje moje zycie moje Dziecko. mowic co mam robic moze mi tylko lekarz!!!!!\
AAAAAAAAAAAAAAAA ludzie mnie denerwuja jestem jakas dziwna!!!!!gosiaczek31, Dorka1979, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:Dorka to pozytwnego i najlepszego rozwiazania dla Ciebie bo juz nie wiem kiedy komu zyczyc szybkiego porodu a komu zeby jeszcze nie rodzic:)
dziewczyny tez macie tak ze czasem mysl;icie ze oszalejecie!!!???
Wszyscy wiedza lepiej co dla Was najlepsze co najlepsze dla dziecka jakie rozwiqzanie bedzie korzystne co masz robic co masz jesc kiedy lezec kiedy siedziec!!!!!!!
niech sie wszyscy odczepia ode mnie i mojego brzucha. moj brzuch moja ciaza moje decyzje moje zycie moje Dziecko. mowic co mam robic moze mi tylko lekarz!!!!!\
AAAAAAAAAAAAAAAA ludzie mnie denerwuja jestem jakas dziwna!!!!!
No właśnie w podobnym stanie byłam dziś po rozmowie z moją mamą
Dorka trzymaj się!
Emrica gratulacje udanej wizyty. Anastacia a masz gorączkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:23
Dorka1979, Emrica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosiaczek31 wrote:Wow Dorka to zostaje tylko zyczyc powodzenia i szybkiego szczesliwego rozwiazania. Mialas dzis wizyte u gin? czy jakies dolegliwosci i stad decyzja ze znalazlas sie tak nagle w szpitalu?
No i piekna wage ma Henka:-) a nie tak dawno straszyli cie ze za malutka. Trzymam kciuksy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:No wlasnie nie wiem co sie dzieje bo podbrzusze boli mlody bardzo sie rozpycha i co chwile sie trzese
-
Dorka1979 wrote:Mnie tak strasznie bolało podbrzusze we wtorek i to chyba był ten moment że Heńka weszła w kanał rodny, bo dziś na USG lekarka pokazała mi że już główką jest w kanale rodnym
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny