Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzik no to rzeczywiście masz o czym mysleć bo jednak po cc to tak jak mówisz trochę trzymają, może rzeczywiście jak będziesz się dobrze czuć to uda ci się wyjść wcześniej, a synka może będzie mógł ktoś tak przypilnować i zająć aby jak najmniej odczuł tą rozłąkę, bo na odział poporodowy to raczej nie chcą wpuszczać małych dzieci, z uwagi na łatwość przenoszenia infekcji.
Będzie dobrze, dasz radęMadzik82 lubi tę wiadomość
-
uwaga uwaga...a o to prażoki:P
czekaja, gosiaczek31, MamaAdasia, madziutek 23, ewka1990, noa8, Madzik82, ines31, Scarlett2014, Emartea, MisiaMonisia, jasmin, Emca, gabi30, Niunia86 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi ale narobilas ochoty:)
Scarlett jak po KTG?? odezwij się
jak Was czytam to zastanawiam się czy ja w ogole urodze kiedys. nie mam zadnych objawow ktore wskazywalaby na porod w najblizszym czasie:) brzuch sie tylko spina doscy czesto ale ani to bolesne ani uciazliwe wiec nawet nie mysle ze to przygotowanie do pordu chociaz pewnie tak jest:)
ja tez licze ze jestem teraz w 38 tygodniu ciazy:) ale jestem 'w' a nie skonczylam a to roznica i chyba o to sie rozchodzi:) bo to tak samo jakbym mowila ze ciagle jestem w 8 miesiacu ciazy bo przeciez 9 się jeszcze nie skonczyl:) tak samo jak z dziecmi. maluszek moze miec miesiac i tydzien i mowi się ze skonczyl miesiac a leci mu drugi:) ja to tak rozumiem:)
u mnie piekne slonce ale wieje:(
milego popoludnia:)Rubi, noa8 lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:Rubi jakbym to zjadla to chyba bym umarla z wyrzutow sumienia:) ale wyglada oblednie:)
czekaja lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
loszcz też dziś tak miałam... taka serie ok 20/25 ukłuć że aż mnie prostowało... ale przeszło samo
a w ogóle jeśli jeszcze któraś zainteresowana to od 19stego (czwartek) w Biedronce będą torby fajne po 26.99 zł...
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,5611,name,torba-sportowa
tak mi się w oczy rzuciłoRubi, noa8, Tess lubią tę wiadomość
-
Rubi wygląda pysznie , to się je samo?
Loszcz nie wiem czy to normalne , tylko lekarz może Ci to powiedzieć.
Dziewczyny współczuje rozstania z dzieciakami , mogę sobie wyobrazić , że żal opuszczać dziecko na pare dni. Ale 5 dni po cesarce to faktycznie chyba dużo.MamaAdasia lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Dziewczatka po dzisiejszym badanku i ktg jutro lub w środę zjeżdżać na porodowke:)))))
W trakcie badania mój gin zauważył że lecą mi wody więc jutrzejsze usg może przyspieszyc akcje porodowa.
Już się nie mogę doczekać mojego synka. Napisze jutro jaka jest ostateczna decyzja.noa8, loszcz, Krokodylica, Madzik82, Ewelaa, ines31, kaczamila, Scarlett2014, anet525, czekaja, gosiaczek31, Rybeńka, MisiaMonisia, Emca, MamaAdasia, kasss, gabi30, konwalianka lubią tę wiadomość
-
ANASACIA mnie też pępek nie boli teraz ale gdzieś w okresie 30-35 tyg bolało mnie tuż obok pępka i mówiłam to mojemu gin i powiedział że to normalne bo tam są takie same wiązadła jak w pachwinie...
mnie wtedy bolało szczególnie jak coś porobiłam i czułam jakbym tam miała dużego siniaka.... -
HMMM a może wyłamie schemat weekendowych porodów... ?
dziś mój synek strasznie siE wierci, w nocy było mi niedobrze, rano kłocie w pochwie (lub szyjce) a dziś jak się podtarłam to parę razy zauważyłam takie drobniutkie ledwo widoczne, malutkie plameczki jasnej krwi... może to szyjka się otwiera czy coś? bo już 2 tyg temu miałam rozwarcie na palec??jak myślicie ? jest szansa żeby się coś rozkręciło??
czy dam radę dotrwać do końca tygodnia??
bo ja i te moje przeczucia ostatnio mnie często zawodzą