Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadziutek i jestem twojego zdania dzisiaj to samo pomyślałam czytając forum. ja tez juz mam dość ciąży mojego samopoczucia nieporadnosci ale mam jeszcze 35 dni i wytrzymam tyle. chociaż mam nadzieje ze faktycznym terminem będzie albo 15 marca albo 21. ale jak małej chce się siedziec w brzuszku to niech siedzi nawet do 20 kwietnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 15:19
madziutek 23, Ewelaa, SunSun, MamaAdasia, gosiaczek31, ines31 lubią tę wiadomość
-
Tygrysek wrote:A co to jest konflikt pępowinowy? To dotyczy tego co Ci powiedzieli, że po wodach pępowina może wyjść?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ciekawe co u Limci i dziewczynek.Urodziły się małe i slabiutkie.Mam nadzieję że wszystko jest u nich ok i ze dzieciaki zdrowo rosną.
Moonia81 jak tam twoje wody?Zrobili ci jakieś dodatkowe USG?
Mmarina się nie odzywa.Ciekawe czy wciąż w szpitalu na tą nerke ja trzymają...
Ma ktoś nr do tych dziewczyn ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 15:52
MamaAdasia, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Loszcz ja nie wiem jak Ty to robisz że pamiętasz o wszystkich i kto z czym się zmaga:-)
Madziutek wydaje mi się że jeśli maluszek nie chce wyjść to nawet aktywność fizyczna nie pomoże i swoje trzeba odczekać.
Wyciągnąć maluchów na siłę się nie da więc myślę że wszystko w granicach rozsądku jest ok:-)
Ja bardzo nie chce przenosić nie ze względu na ciekawość jak wygląda moja córeczka tylko ze względu na to że moja siostra i mama przynosiły i wiem ile nerwów było przy porodzie i jakie zagrożenie ale jak jak mówisz każdy ma swój pogląd na ten temat:-)loszcz, madziutek 23, Ewelaa, Justyska89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyapropos chwalenia musze się i ja czymś pochwalić heh a więc uwaga uwaga kończę dziś prasowanie heh powiedziałam ze nie odejdę od żelazka dopóki nie skończę
w sumie zostaną tylko białe pieluchy tetrowe bo są jeszcze nie wypraneEwelaa, bella82, loszcz, madziutek 23, czekaja, SunSun, gosiaczek31, ines31, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Justyska ja mialam zaczac prasowac jak juc ciaza bd "donoszona" ale moj S zaczal juz panikowac i mnie zrypal, wiec w tym tyg tez juz sie uporalam z praniem i prasowaniem :p Teraz kaze mi sie pakowac do szpitala, ale to zrobie po wtorkowej wizycie u gin
bella82, loszcz lubią tę wiadomość
-
powiem wam że od kilku dni te bóle są czasem nie do zniesienia... ufff okropnie boli, kłuje ... z tym że nie mają żadnej regularności... ale czasem (np. teraz) tak boli że się zwijam z bólu i czasem nawet płaczę bo to trwa nawet z 15/20 min i przechodzi... czasem co kilka godz a czasem taka seria np. 3 razy na godzinę a potem dłuższy czas spokoju... ale boli baaaaardzo... ;/
ja raczej nie jestem z tych bardzo narzekających ale już sobie wyobrażam co to będzie jak już teraz ledwo wytrzymuję a próg bólu mam baaardzo wysokiheh może faktycznie Nikoś zrobi Tatusiowi prezent na urodziny!!
-
nick nieaktualny
-
Loszcz brawa za pamiec
ja nie pamietam nawet polowy z tego o czym Ty pamietasz
a ja wlasnie skonczylam ukladanie ciuszkow na polkach (mialam juz to zrobione ale teraz zrobilam to rozmiarami)
mam dziwne przeczucie, ze zanim Maly sie urodzi zrobie to jeszcze z 5 razyloszcz, MamaAdasia lubią tę wiadomość