Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyco do pingwina to przypomniało mi się jak mój mąż do mnie mowil ostatnio bo jedziemy na zakupy i ja mówię że to szybkie zakupy godz i juz on tak na mnie patrzy i mówi że w moim wykonaniu to zajmie nam 3 godz bo pingwiny szybko nie chodzą
Ewelaa, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Ja też staram się nie popędzać czasu , synek przyjdzie w swoim czasie o którym sam zadecyduje , a mi nawet do głowy nie przychodzą myśli aby przyspieszyć ten proces. Nie wiem kiedy będzie mi dane być poraz kolejny w ciąży ale jedno jest pewne , beztroskie życie tylko we dwoje dobiega końca już za miesiąc będziemy we troje z czego się ciesze. Ale niech ta chwila tylko z mężem jeszcze troszkę potrwaaa
obiecaliśmy sobie dzisiaj , że zrobimy wszystko aby znaleźć troszke czasu na przytulanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 18:05
gosiaczek31, MamaAdasia, madziutek 23, gabi30 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
loszcz wrote:Anet jak tam przeziębienie?
Dzis maz byl w aptece pokupowal troche pierdul plukam gardło woda z sola sol morska w akcji syrop prawoslazowy zimne okłady herbata z miodem i cytryna miod z czosnkiem i jakos daje rade goraczka troche spadła
Dzieki za troskęgosiaczek31, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
loszcz wrote:Jasmin to ten antybiotyk i globulki to na tego paciorkowca bierzesz?
Myślałam że to przy porodzie dopiero kroplowke z antybiotykami dają...
W Szkocji nie robią wymazu na paciorkowca ani nie podają antybiotyków na wszelki wypadek
Mam nadzieję że nie mam tego dziadostwa bo nie chce małego zarazić
Nie wiem dokładnie czy chodzi właśnie o paciorkowca czy może mam jakieś inne cholerstwo,antybiotyk jest m.in na drożdżaki. We wtorek dowiem się. -
Echh niedawno żaliłam się Wam dziewczyny ze zaczęły mi sie pojawiać rozstępy na brzuchu i że strasznie swędzą. Zauważyłam że rozstępom towarzyszą dziwne krosteczki. Właśnie wyczytałam w internecie że to pokrzywka......nie jest groźna ani dla dziecka ani dla mnie i znika po porodzie... tyle tylko że to swędzenie strasznie wkurza.....i coraz więcej krosteczek mi wyskakuje. Podobno ta przypadłość dotyka jedna na 100 kobiet w czasie ciąży.
We wtorek mam wizytę u ginekologa, mam nadzieje że przepisze mi jakąś maść bo się wykończę.
Nie chcę tego mocno drapać bo boje sie że porobią mi sie ranki.
Smaruję oliwką, różnymi kremami....nawet sudocremem....ale nic nie pomaga.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
ines31 wrote:Rubi a jaki był powód (jeżeli można wiedzieć) zmiany zachowania małego? Ten konflikt pępowinowy czy co? zastanawiam się, bo mój miał też taką akcję
Scarlett Ty wariacie..loszcz, czekaja lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
tez sie dziwie jak to możliwe.....
Biedny Maluszek
Takie suki co ćpają i pija rodzą zdrowe dzieci i później je porzucają w smietnikach lub zabijają.....A pary które na prawdę pragną mieć dziecko to albo mają problem z zajsciem w ciążę albo właśnie rodzą chore dzieci.....Ja sie pytam, gdzie jest Bóg???
ines31, Ewelaa, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Matko to straszne dla tych rodziców i dla tego dziecka..
Anet jeszcze nie miałam..w pon pewnie dowiem sie coś więcej..ale nie martw się bo tam nie trzeba sobie zaklepać miejsca..zglaszasz się na ktg o do jakiegoś dr kierują który kwalifikuje i jużStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi - no bo ileż razy w ciągu doby można badać i badać to samo... jakby sobie za przeproszeniem, sami te palce wkładali w d... z taką częstotliwością to infekcja murowana
Ja to chyba uprzedzę lekarzy jak trafię na oddział, że mam rozbudowane odruchy obronne i jak mnie niespodziewanie coś zaboli to mogę wierzgnąć nogą ,,niechcący", żeby uważali
ines31, Scarlett2014, Rubi, Ewelaa, gosiaczek31, anet525 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ostatnio jak byłam na IP i wczoraj u innego lekarza (za każdym razem u kobiety) to uświadomiłam sobie kolejny atut mojego prowadzącego - chłop jest naprawdę delikatny! Badał mnie na każdej wizycie i ani razu nie poczułam bólu. A badania obu lekarek jednak trochę odczułam choć tragedii nie było. Więc na stałe przerzucam się na mężczyzn ginekologów
czekaja lubi tę wiadomość
-
Hello Kobietki i my już w domku
KTG w porządeczku, ani jednego skurczu nie było. A wizyta też dobrze. Rozwarcie na 1cm, szyjka przygotowana na poród jak to powiedział mój doktor, że może się zacząć w każdej chwili
Mała waży ok 2900g, AFI 8, łożysko dojrzałe. Powiedział, że wszystko jest w porządku i już się organizm szykuje na poród.
Także czekam
Nie wiem o co chodzi z tym noworodkiem ale to brzmi strasznie co piszecie...
Miłego wieczorkuines31, Ewelaa, SunSun, gosiaczek31, Scarlett2014, bella82, MisiaMonisia, MamaAdasia, Emca, Zosia_Tosia, loszcz, czekaja, slodka100, kaczamila, gabi30 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs