Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
na tym ktg w takiej sytuacji bylam w piatek i juz nie chce bo znowu mi beda kazali zostac ;/ a to nie do tego szpitala bede jechala, poki co jest ok ,skurcze są, maly sie rusza(glownie jak nie ma skurczy),zobaczymy co bedzie, do spzitala wybranego mam ok 15min bo wczoraj z mezem jechalismy specjalnie tam i liczylismy czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 11:25
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
Sarah lekarz kazal mi jechac do szpitala jak skurcze beda regularne i zejda do 10 minut Albo jak odejda wody. Powiedzial ze jak nie jestem pewna co to za skurcze to mam wziac ciepla kapiel. Jak to przepowiadajace to przejda. A jak porodowe to sie utrzymaja i one tez nie ustepuja mimo zmiany pozycji.
Gosiaczek no moj lekarz tez w szoku ze sie tak trzymam. Ale blizna po cc sie nie rozchodzi wiec moge poczekac do terminu ze spokojem. Wilalabym zeby akcja sama sie zaczela, srednio chce cc na termin
Rubi, Anet i reszta cierpiacych jeszcze troszke! Teraz polecam lezenie i opychanie sie pysznosciami ktore zaraz beda zakazane!uskuteczniam to co wieczor
gosiaczek31, anet525, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Sarah88 wrote:na tym ktg w takiej sytuacji bylam w piatek i juz nie chce bo znowu mi beda kazali zostac ;/ a to nie do tego szpitala bede jechala, poki co jest ok ,skurcze są, maly sie rusza(glownie jak nie ma skurczy),zobaczymy co bedzie, do spzitala wybranego mam ok 15min bo wczoraj z mezem jechalismy specjalnie tam i liczylismy czas
Sarah88 lubi tę wiadomość
-
hey no niestety nie rodzę
hihi
wczoraj odszedł mi czop było go bardzo dużo ale był czysty (nie podbarwiony krwią)
miałam nadzieję że coś się zacznie ale tylko w nocy kilka delikatnych skurczyków
TAKŻE CHYBA ODSTĄPIE DZISIEJSZY TERMIN DLA POTRZEBUJĄCEJ
gosiaczek31, loszcz, ines31, bella82, Rybeńka, SunSun, Emca, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z tym czopem to slyszalam ze jak podbarwiony krwia to akcja zacznie sie szybko a jak czysty to moze sie przeciagnac.
Ja juz chyba od dawna nie mam czopa i chyba odchodzil na raty. Chyba...
Ale nie spieszmy sie tak! Wiosna dopuero idzie, bedzieny dluzej na macierzybskim. Myske ze polowa marca to najlepszy termin w ciagu calego roku
Ja wstrzymuje ile sie dagosiaczek31, SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
SunSun - ja słyszałam, że w Żeromskim nie ma dni otwartych tylko trzeba podejść
Ja będę dzwonić i się umawiać.
Na stronie Rydygiera jest takie info: http://www.szpitalrydygier.pl/oddzia%C5%82y/oddzia%C5%82-ginekologiczno-po%C5%82o%C5%BCniczny/
Więc wychodzi na to, że w przyszłą sobotę można się załapać, ale 9 rano... o matko, dla mnie jeszcze głęboka nocSunSun lubi tę wiadomość
-
Hej, udało mi się doczytać.. Gratuluję dzieciaczków.
Dziewczynki to już finisz, zaraz każda z nas będzie miała malucha, a dolegliwości ostatnich tygodni odejdą w zapomnienie.. Buziaki dla wszystkichgosiaczek31, ines31, Tess, ewka1990, Emrica, SunSun, Ewelaa, Emca, MamaAdasia, gabi30, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Do mnie właśnie dotarło że jestem gruba
(nie chodzi tylko o brzuch) Po zrobieniu prania wczoraj dziś musiałam zajrzeć do szafy M żeby się mieć w co ubrać
. No ale nie będę 2 tygodnie przed końcem ciuchów kupować bo mam zamiar szybko zrzucić nadmiar kg , a jeżeli nie będę miała w czym chodzić to będę miała większą motywacje
( tak sobie wymyśliłam) . U mnie chyba jakieś załamanie nastroju dziś
. W nocy ból bioder, kolana, zgaga a dziś od rana potworny ból głowy. Sorry że smucę wam ale może wygadanie się mi pomoże?
-
hej dziewczyny ja tylko na chwile nie dam was rady nadrobić od wczoraj mam mega doła okazało sie że ta moja kumpela co plamiła jutro jedzie na wawe do kliniki na badania genetyczne bo na usg coś wyszło nie tak dokładnie nie pamiętam co rozmawiałam wczoraj z jej meżem bo byli na usg takim dokładniejszym u lekarza z łodzi i on ich skierował do wawki że wystepują u niej 4 czynniki jakieś że trzeba zrobić dokładniejsze badania mówił coś o przykurczu mięśniowym o NT chyba ale ona już jest w 19 tyg to na Nt chyba za późno wspomniał nawet coś o przerwaniu ciąży jak wyniki będą złe i jakoś nie moge sobie poradzić z tym mam nadzieje że dzidziuś okaże sie jednak zdrowy bo na to zsługują w 100%
-
widze że niektóre zaczyna coś brać więc jak coś życze powodzenia
ja jutro 7 rano szpital ale pewnie mnie wezmną do izolatki bo u nas szpital w domu nawet maż sie rozłożył a on raczej z tych twardych -
Dziewczyny zglupialam!! Cos mi mokro bylo, ide do lazienki, zdejmuje spodnie a tam glut gigantyczny ze mnie zwisa az do kolan!!! Co to? To ten czop jeszcze?
Sorry za obrzydliwy opis sprawy ale chyba jeszcze obiadu nie jecieNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
ines31 wrote:Do mnie właśnie dotarło że jestem gruba
(nie chodzi tylko o brzuch) Po zrobieniu prania wczoraj dziś musiałam zajrzeć do szafy M żeby się mieć w co ubrać
. No ale nie będę 2 tygodnie przed końcem ciuchów kupować bo mam zamiar szybko zrzucić nadmiar kg , a jeżeli nie będę miała w czym chodzić to będę miała większą motywacje
( tak sobie wymyśliłam) . U mnie chyba jakieś załamanie nastroju dziś
. W nocy ból bioder, kolana, zgaga a dziś od rana potworny ból głowy. Sorry że smucę wam ale może wygadanie się mi pomoże?
-
Madzik to Ty się nas pytasz?
my nic nie wiemy
ale mowilas że ogladalas w necie obrazki czopu..tp było podobne?
MamaAdasia co u Ciebie bo się wcale nie odzywasz?Madzik82, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
No Madzik myślę, że to czop
Madziutek a może teraz się coś rozkręci?
Sylwia to straszne co piszesz! Nawet sobie nie wyobrażam co Ci rodzice muszą teraz przechodzićoby Maluszek okazał się zdrowy! Trzymam kciuki!
A ja miałam przez półtorej godziny skurcze co 6-8 minut hehe i juz się zastanawiałam czy jechać ale już przeszło.Madzik82, MamaAdasia, sylwia85 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Madzik czyli ty kolejna będziesz albo razem z rybenką. Rybenka to jeszcze może wrocic a jak długie skurcze miałaś? Ja mam skurcze w caly swiat. Wczoraj krótkotrwale co 5-10 min kilka serii potem przerwa byla długa Np za dwie godz co 5 min klikusekundowe. Wiec twierdze ze to są przepowiadajace.
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
No właśnie raczej są krótkie, takie 15sekund ale też zdarzają się i takie po ok 30-45 sekund.
Też mi się wydaje, że to jeszcze te przepowiadające. Czekam aż będą bardziej regularne i dłuższe. Nie chce jechać za szybko.Madzik82, anet525 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny