Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
boli mnie brzuch po obu stronach, spina mi się i twardnieje...a jak chodzę to strasznie ciągnie mnie w dół.....Czy to są skurcze? bo ja nie umiem tego odróżnićNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Dobry wieczór wszystkim.
Widzę że maluszki się szykują do wyjścia. Mam nadzieje że jeszcze troszkę posiedzą. Gratuluję wszystkim mamusiom. Szpitalne trzymajcie się.
U mnie nic nowego. Skurcze raz są, raz ich nie ma. Dziś wstąpiłam do szpitala na kontrolę, bo ruchy mojej córy były bardzo leniwe. Podczas KTG córa wariowała. Okazuje się że wszystko jest ok. Nadal ułożona pośladkowo, łożysko w normie, szyjka zamknięta. A co najważniejsze waży 3,5kg !!!! W końcu się dowiedziałam.
A we wtorek mam iść po skierowanko na cesarkę.
Trzymajcie się cieplutko i jak najdłużej w dwupaku. :*MisiaMonisia, Emca, SunSun, Madzik82, anet525, loszcz, gosiaczek31, noa8, bella82, ines31, slodka100, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Madzik82 wrote:MisiaMonisia kurcze tez sie boje ze nie poznam. Pojecia nie mam...
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Kasha wrote:Dobry wieczór wszystkim.
Widzę że maluszki się szykują do wyjścia. Mam nadzieje że jeszcze troszkę posiedzą. Gratuluję wszystkim mamusiom. Szpitalne trzymajcie się.
U mnie nic nowego. Skurcze raz są, raz ich nie ma. Dziś wstąpiłam do szpitala na kontrolę, bo ruchy mojej córy były bardzo leniwe. Podczas KTG córa wariowała. Okazuje się że wszystko jest ok. Nadal ułożona pośladkowo, łożysko w normie, szyjka zamknięta. A co najważniejsze waży 3,5kg !!!! W końcu się dowiedziałam.
A we wtorek mam iść po skierowanko na cesarkę.
Trzymajcie się cieplutko i jak najdłużej w dwupaku. :*
Powinnam mieć teraz zrobione ostatnie usg ale mój lekarz jest na urlopie (we wtorek dowiem się kiedy wraca), więc pewnie już się nie załapię
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:no to dziewczyny mam tak jak wy niewiem co to skurcze co to ten cały glut nawet nie wiem jak to ma wyglądać myślałam że wody mi odejdą i będzie łatwiej a tak jak piszecie że czasem nie odchodzą to ja już w kropce
Chyba ze coś przeoczyłam.....ale raczej nie...
Też chciałabym żeby odeszły mi po prostu wody.......wsiadłabym w samochód i pojechała rodzićNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
nick nieaktualny
-
Co do skurczy mogę Wam co nieco przybliżyć.
Każda z Was przechodziła grypę żołądkową. To jest coś podobnego tyle że "schodzą" z góry na dół i są z każdym razem mocniejsze. Do tego będziecie czuły jak szyjka cały czas "rwie". Tego nie da się naprawdę pomylić z obecnymi skurczami przepowiadającymi. Jak nie będzie się zbytnio zwracać uwagi na przepowiadające, to te właściwe same poznacie. Są jakby bardziej "zdecydowane".
Tak ja to czułam. W szczegóły wchodzić nie będę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 22:54
-
nick nieaktualnyNiewiem juz dzisiaj się dziewczyn pytałam ale żadna nie odpowiedziała bo ostatnio w nocy miałam bardzo bolesny bol brzucha połączony z bólem krzyżowym i w tym czasie czułam jakby wyrzucić mi się chciało to coś w tym stylu ???bo niby był bol krzyżowy przy tym
-
nick nieaktualny
-
Mi wody sie delikatnie saczyly na poczatku. Pol godziny siedzialam w lazience i zastanawialam sie czy to wody! Balam sie, ze pojade na IP a tam uslysze: "kobieto!! Jakie wody?! Ty moczu nie trzymasz i popuszczasz" hehe
Wiec tak siedzialam o 4tej rano w lazience az nie zaczely chlustac tak konkretnie.
Wiec jak widzicie nawet z wodami mozna miec problemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 23:22
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Dziewczyny jak przyjdzie poród to poprostu wasz instynkt wam to podpowie. Będą silne i dłuższe skurcze które będą puszczaly i co 5 min wracały. Skurcze będą tak silne ze aż się ugniecie w pol to bedzie cos nienaturalnego. Skurcze przepowiadajace są niczym w porównaniu z tymi odpowiednimi. Poznacie ze cos zaczyna sie dziać.
Kasha lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co mogę wziasc na mokry odkrztusny i silny kaszel?? Czosnek miód cebula nic nie pomaga. Przeszlo mi wszystko poza tym diabelnym kaszlem a szarpie mnie tak mocno ze dostalam silny bol brzucha. Pomozcie
-
Ja już od 4 nie śpię..ja pitole..jak wrócę od gin. To pewnie padne na kanapę. Tym o to miłym akcentem się witam i proszę o kciuki za dzisiejszą wizytę..mam 100 pytań do lekarza..
MamaAdasia, Sarah88, gosiaczek31, Zosia_Tosia, bella82, Rybeńka, Emca, MisiaMonisia, ines31 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️